Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Aktív témák
-
DV
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Nalam is kb.2 masodperc alatt vegez de sok kulonbseget nem lehet eszrevenni, mert amugy is megy a trim. Mennyi szabad hely van az SSD-n?
-
fagy53
nagyúr
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ebben az inteles kollégák tudnak segíteni neked, mert én a Kingston-nal nem használom, nem is próbáltam. Ha úgy működik az optimatizálásnál, mint a Diskeeper, akkor csak jó lehet!

-
fagy53
nagyúr
válasz
Flashrider86
üzenetére
Akkor neked az Intel SSDTool box kell, hogy működjön, az képes regenerálni, más szóval optimalizálni az SSD-t. 40 GB-nál nem könnyű a helycsinálás..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fagy53
nagyúr
válasz
Flashrider86
üzenetére
Fogadjunk észre sem veszed!
Csökkent az írás, ami amúgy sem sok, a csökkenés mértéke sem vészes. Kevesebb szabad helyed van a tárolón és kevesebbet tesztelgesd, hogy legyen ideje a TRIM-nek és a vezérlő saját takarító funkciójának a munkára.
Nálam ilyen csökkenés után pár nap alatt visszaáll a normál kerékvágásba.
Általánosan használható a Diskeeper . -
törölt tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ez milyen SSD?
-
_BM_
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
-
cszn
őstag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Dehát alig van valami különbség! Érzésre meg csak placebo hatás. Igyál meg két pohár pezsgőt és mindjárt jobbnak fogod látni!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bujjék!
-
DV
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ezen en nem lennek meglepodve, ez teljesen termeszetes, nalam sokkal nagyobb a kulonbseg.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ez nem jelent semmit! Majd nézd meg, hogy a progi az 5 ciklus legjobb eredményét rakja ki a végén, tehát még csak nem is átlagol, ezzel jelentősen növelve a szórást
Lesz ez még rosszabb is, de szerencsére csak a tesztekben, mert a való világban észrevehetetlen..
-
cszn
őstag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Firefox beállítások. Annyira azért nem erősen ajánlott, de memóriában amúgy is gyorsabb...
Attól függ mennyi ramod van. Én 4 gigánál most ki is kapcsoltam a lapozófájlt, mert nincs olyan programom ami igényelné, de amúgy én meghagytam az SSD-n. -
DV
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Biztonsagi torles funkcio, olyan SSD-n, amelyiken particio van, nem futtathato, mert minden adatot torol.
Ez pl. akkor is jo lehet, hogyha pl. eladod az ssd-d es nem szeretned, ha latnak milyen adatod volt rajta... -
tomic
addikt
válasz
Flashrider86
üzenetére
Szerintem igen.

-
lacko6
senior tag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Ja nekem is ez van, ma vettem 99%-os és 12óra használati idő.Amikor kb 1 órája használom. Hard Disk Sentinel-el
-
zolynet
veterán
válasz
Flashrider86
üzenetére
az intelre szavazok

viccet félretéve a 40gisás intel
-
Gorneck
legenda
válasz
Flashrider86
üzenetére
Intel.
Árban hogy néznének ki?
-
g@bo
nagyúr
válasz
Flashrider86
üzenetére
SSD INTEL X25-V 40GB SATA II 2.5in, MLC, 34nm
24200+áfa
urak, megér ennyit, vagy tudtok jobbat? megy neki a trim?

-
cszn
őstag
válasz
Flashrider86
üzenetére
Hát azér' az nem olyan egyszerű!

Az X25-V az biztos jó választás, ha csak rendszer lesz rajta akkor nem lényeg az írás viszonylagos lassúsága. De azmiaz hogy sima satás
A 32 gigások véleményem szerint elég szűkösek rendszernek, nem azt mondom hogy nem lehet megoldani csak nem kényelmes.
Amúgy meg ha 40k körül nézelődsz akkor a Kingston 425-ös 64 gigás is elég jó választás, simán belefér. És tudja a trim-et is. Bár annyira nem is lényeges.
Aktív témák
- Robotporszívók
- Arc Raiders
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ÁRESÉS! ÚJ! BONTATLAN! Külsők SSD 500GB,T5-T7Samsung,SandiscExtreme,Seagate,Adata480GB
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- Samsung 990 PRO 4TB (MZ-V9P4T0BW) PCIe 4.0 NVMe M.2 - Garancia: 2028.12.03 -ig
- WD Blacck SN8100 4 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.900-14.000 MBs - Eladó!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Na de a gyakorlatban....