Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
Aktív témák
-
jim_raynor70
aktív tag
-
válasz
megint én
üzenetére
Hát az van, hogy a kép alapján a végét járja az SSD(csak olvasni fogsz tudni róla jövőben). Ellenőrizd le azért mással is, pl Hard Disk Sentinel-el, hogy az hogy vélekedik róla.
Amúgy milyen OS alatt használod/használtad? (csak kíváncsiság, az adatlapod szerint W7 is lehet, de hátha nem...)
-
megint én
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Inkább felteszem egyszerre az összes felmerült kérdést, mert így semmire sem kapok választ...
-1.Játékot érdemes-e ide rakni?
-2.Hogyan lövöm ki a boot alatt az OCZ írásait?
-3.A virtuális memóriát ha átrakom, a HDDre, az megcseszheti-e a wintdowst. (szerintem igen, mert a raid tömb megbontása után is emiatt volt szerintem.) Most hagytam itt az SSD-n 4GB-t, a HDDn meg 32GB-t.
-4.Mi pontosan a quick boot funkció a biosban, és érdemes-e bekapcsolni? (gigabyte.hu-n sem volt róla infó)
-5. Az a S.M.A.R.T. az mi??? -
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
megint én
üzenetére
Ezek a szoftverek max megbecsülni tudják. Nem pontos értéket adnak. Felesleges ezen túráznod sztem, vagy az a típus vagy aki vesz egy új cipőt és nem veszi fel, mert "jaj akkor el fog kopni"?!
Átlagos használat mellett még legalább 3 évig gond nélkül fog üzemelni de inkább 5.Másik gépbe tedd be, hátha nem boot-olóként látható és le tudod menteni az adatot róla.
Amúgy mit ír ki bootnál? -
szacsee
nagyúr
válasz
megint én
üzenetére
Ez csak tipp lesz:
Gondolom mindegyik sata portod Raid bioson belűl állítottad és lehet az SSD egyedüli kötetként volt benne... ha nem lehet a portokat külön leválasztani a Raid-ről.
Így a windows a Raid driverrel ment idáig és az SSD-vel is így kommunikált. Lehet szüksége lenne a sima IDE illesztőre, vagy az AHCI-ra, attól függ most milyen módban van.
Persze ha elötte is meg most is ugyanazon módban operál, akkor ez nem jött be.... akkor passzolom a kérdést. -
cszn
őstag
válasz
megint én
üzenetére
Van aki így gondolkodik, de van aki meg nem szereti újrarakni a rendszerét, ha nem muszáj. Én pl. anno az RC-t ápgrédeltem, megjárt már két vinyót, a mostani SSD-met és azóta is azt nyüstölöm. Eszembe nem jutna elkezdeni az elejéről amíg nem muszáj.

(#10085) rauschie Simán.

-
-
neverless
tag
válasz
megint én
üzenetére
Szia
A "temp" az a temporary azaz ideiglenes szó rövidítése. Olyan file-ok kerülnek bele, amikre pl egy-egy program telepítésekor van szükség. Így lényegében a temp mappák (több is van/lehet) tartalma mindig törölhető.
C:\Windows\temp
Fölösleges ezt törölgetni sztem, mert itt mindig lesznek fileok, és méretük se vészes. Ha jól tudom, ide maga a windows pakolgat.c:\Users\teneved\AppData\Local\Temp\
Ide a már említett program telepítésekkor rakódnak file-ok. Ennek mérete lehet már nagyobb is, ha olyan programot raksz fel. Ezt akár törölgetheted folyamatosan is, de ebbe se érdemes sztem túl sok energiát fektetni.üdv
-
Gorneck
legenda
válasz
megint én
üzenetére
Ebből ha újrarakod a rendszert és most rakod fel az új SSD-re, akkor kb az AHCI és a defrag kikapcsolása a lényeg, de úgyis ki lesz mivel SSD-d van...a többivel ne foglalkoz...
Gerisz: Nemtom milyen programokat használ öcséd...így nemtom mi kell azoknak, de én általános felhasználásról beszéltem...bár egy tervezőproginak nemtom miért kéne SSD...bár lehet csak nem olyat használtam amit ő...
-
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Villanyszerelés
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- WD 8TB HDD WD80EMZZ-11B4FB0 37 óra POH, 0 hiba, 6 hónap garancia.
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordás- Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- 2 db 1TB 3,5 HDD 100/100%
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, nezd meg mas programmal is, es ha ugyanezt a latvanyt mutatja, akkor bizony, megerett a cserere a Vertexed. Kifulladt az irasi ciklusa. 1 ev 1 honap alatt, 5 tera irt adat mellett azert ilyenkor en szemely szerint elcsodalkozom.

Ne foglalkozz vele!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Mert arról volt szó.