Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
cszn
őstag
-
Gorneck
legenda
válasz megint én #9871 üzenetére
Ebből ha újrarakod a rendszert és most rakod fel az új SSD-re, akkor kb az AHCI és a defrag kikapcsolása a lényeg, de úgyis ki lesz mivel SSD-d van...a többivel ne foglalkoz...
Gerisz: Nemtom milyen programokat használ öcséd...így nemtom mi kell azoknak, de én általános felhasználásról beszéltem...bár egy tervezőproginak nemtom miért kéne SSD...bár lehet csak nem olyat használtam amit ő...
Gorneck#1239
-
neverless
tag
válasz megint én #9892 üzenetére
Szia
A "temp" az a temporary azaz ideiglenes szó rövidítése. Olyan file-ok kerülnek bele, amikre pl egy-egy program telepítésekor van szükség. Így lényegében a temp mappák (több is van/lehet) tartalma mindig törölhető.
C:\Windows\temp
Fölösleges ezt törölgetni sztem, mert itt mindig lesznek fileok, és méretük se vészes. Ha jól tudom, ide maga a windows pakolgat.c:\Users\teneved\AppData\Local\Temp\
Ide a már említett program telepítésekkor rakódnak file-ok. Ennek mérete lehet már nagyobb is, ha olyan programot raksz fel. Ezt akár törölgetheted folyamatosan is, de ebbe se érdemes sztem túl sok energiát fektetni.üdv
-
-
cszn
őstag
válasz megint én #10084 üzenetére
Van aki így gondolkodik, de van aki meg nem szereti újrarakni a rendszerét, ha nem muszáj. Én pl. anno az RC-t ápgrédeltem, megjárt már két vinyót, a mostani SSD-met és azóta is azt nyüstölöm. Eszembe nem jutna elkezdeni az elejéről amíg nem muszáj.
(#10085) rauschie Simán.
[ Szerkesztve ]
-
szacsee
nagyúr
válasz megint én #10141 üzenetére
Ez csak tipp lesz:
Gondolom mindegyik sata portod Raid bioson belűl állítottad és lehet az SSD egyedüli kötetként volt benne... ha nem lehet a portokat külön leválasztani a Raid-ről.
Így a windows a Raid driverrel ment idáig és az SSD-vel is így kommunikált. Lehet szüksége lenne a sima IDE illesztőre, vagy az AHCI-ra, attól függ most milyen módban van.
Persze ha elötte is meg most is ugyanazon módban operál, akkor ez nem jött be.... akkor passzolom a kérdést. -
Qru
MODERÁTOR
válasz megint én #10161 üzenetére
Ezek a szoftverek max megbecsülni tudják. Nem pontos értéket adnak. Felesleges ezen túráznod sztem, vagy az a típus vagy aki vesz egy új cipőt és nem veszi fel, mert "jaj akkor el fog kopni"?!
Átlagos használat mellett még legalább 3 évig gond nélkül fog üzemelni de inkább 5.Másik gépbe tedd be, hátha nem boot-olóként látható és le tudod menteni az adatot róla.
Amúgy mit ír ki bootnál?[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
james008bond
őstag
válasz megint én #10161 üzenetére
Nekem anno Agility-m volt így, hetente 1%-al esett az értéke, de véletlen lefagyásokat produkált, illetve eltűnt majd teljesen behalt. Második körben garizták, azóta / 2 hónap / Vertex 2-m van, induláskor 95%-on, de ez azóta sem csökkent.
[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
-
megint én
őstag
válasz megint én #10277 üzenetére
Inkább felteszem egyszerre az összes felmerült kérdést, mert így semmire sem kapok választ...
-1.Játékot érdemes-e ide rakni?
-2.Hogyan lövöm ki a boot alatt az OCZ írásait?
-3.A virtuális memóriát ha átrakom, a HDDre, az megcseszheti-e a wintdowst. (szerintem igen, mert a raid tömb megbontása után is emiatt volt szerintem.) Most hagytam itt az SSD-n 4GB-t, a HDDn meg 32GB-t.
-4.Mi pontosan a quick boot funkció a biosban, és érdemes-e bekapcsolni? (gigabyte.hu-n sem volt róla infó)
-5. Az a S.M.A.R.T. az mi???
Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest