Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz BenHans #139339 üzenetére
12 csajom...
Thermaltake Overseer RX-1, Seasonic Prime 750W Titanium, ASUS C8H X570 wifi, R9 5900X, Thermalright Peerless Assassin SE, G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB, Sapphire 7900XTX Nitro+, Samsung 960 pro NVME gen3. 256GB/Kingston KC3000 NVME gen4. 2TB, LG QNED863QA 55" (HDMI 2.1)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BenHans #139247 üzenetére
én mindenhol ott vagyok..
az szokott amúgy néha eszembe jutni, mennyire életünk részévé vált a péhá, meg a topikjai. nem bír eltelni úgy nap szinte, hogy reggel ne azzal kezdjünk, vagy hogy legalább egyszer be ne nyissunk napközben.. és ez már így megy hány éve : )megnézem a filmet, bár nem vagyok odáig a női főszereplős alkotásokért, amelyik rómában játszódik, olyanokért meg főleg nem ( ), de akkor ezt berakom majd
-
brownus
veterán
válasz BenHans #80306 üzenetére
ez a hozzászólásod a nagymagyarkodás. (aki tisztában van a hazája múltjával, jelenével, legyen bármilyen származású is,pl. tót, zsidó, sváb, stb...és teljes életet él, vagy legalábbis törekszik rá, igénye van rá!), az ilyenen nem húzza fel magát! nem is értem ezt az egész bilivihart...
és ha tegyük fel egy sztár hollywoodi zsidó származású, de legyen akkor mexikói, (del toro, inarritu...) rendező rendezi meg: Szeretnék látni ________embertől, magyar filmet és magyar történelmi eseményről, de legalább ilyen minőségben. ezt, akkor mi lesz? tudathasadás?
én nem látom, hogy gond lenne: http://kerettanterv.ofi.hu/
még egy gondolat, könyvtár/google/wiki/stb... akit érdekel más, több is mint ami a tankönyvben szerepel, mindent megtalál![ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz BenHans #58962 üzenetére
Kösz kösz kösz!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
kiszi07
senior tag
válasz BenHans #56594 üzenetére
Az Annabelle szerintem nagyon gyatra, nem vagyok ijedős típus, egyszer sem volt félelem érzetem! Az 5.6 az reális! Persze kinek mi, én moziba láttam az előttem lévő sorban volt pár kemény csávó ők féltek, mi nem. Ha láttad a Conjuring-ot akkor vágni fogod az egészet, szinte teljesen ugyan az csak más story. Egyszóval idő és pénz pazarlás volt számomra !
Értékelés: 4.6[ Szerkesztve ]
Slow down & you'll make less mistakes. At the pace of faith, work is productive, relationships prosper, & your spirit is at peace
-
dokee78
félisten
válasz BenHans #56604 üzenetére
Mama pedig nem rossz.
Ne az alapján ítélj,amit egy ember ír.
Ha az első reagáló azt írta volna,hogy jó,akkor megnézed?Egyébként kereső esetleg?
-
zoltanz
nagyúr
-
Eagle16
addikt
válasz BenHans #56594 üzenetére
Nahát, pedig az első része sokkal jobb, mint a második.
A Mama-t láttam, engem nem fogott meg különösképpen, egyszer megnéztem, másnap már el is felejtettem...egyáltalán nem volt emlékezetes.
A Ház az erdő mélyén nagyon érdekes, nem tipikus horror/thriller, de nem akarom lelőni a poént, remélem nem nézted meg a bemutatóját Egy jó 7/10 szerintem, szép tisztelgés a régi filmek előtt, bár nekem elsőre nem esett le az egész, utána olvasva viszont összeállt a kép.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
válasz BenHans #56589 üzenetére
The Descent, [Rec], Låt den rätte komma in, The Fourth Kind (2009)
Az utolsó nagyon üt, egyedül, fejhallgatóval, éjszaka Pedig én tizen egy-két évesen X-aktákat néztem.
Dark Skies (2013) <-- ez se volt rossz egynek.
Gondolom az Insidious első részét is láttad.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
ati012
őstag
válasz BenHans #56231 üzenetére
Maga a sztori tetszik. Zenei ízlésemtől távol áll.
-
pohár
félisten
-
pohár
félisten
-
HuMarc
veterán
válasz BenHans #34889 üzenetére
Na, szóval mindenkitől elnézést kérek, akinek a megjegyzésem rosszul esett, vagy akinek a lelki világát rosszul érintette a megjegyzés. Meglepődtem, hogy pont egy ilyen (számomra teljesen ártatlannak tűnő) megjegyzés (ami nem is tudom, hogy ugrott be, de mint ahogy írtam is, a kutyáról valszeg a macskára asszociáltam, arról meg a Macskafogóra) kavar ekkora port. Persze értem és megértem, hogy miért érint ez egyeseket sokkal inkább, mint engem. No, mindegy is. Szóval mindenkitől elnézést. És kérlek fejezzétek be az OFF-ot, mert mint ahogy ti is írtátok, a topiknak nem erről kéne szólnia.
OFF vége.
Megnéztem újra a Pault, amiről korábban már írtam, és mégsem olyan rossz, mint amennyire akkor "leértékeltem". Persze ez nyilván azért van így, mert hangulatfüggő dolog, hogy mikor hogyan látunk egy filmet, na meg azóta eltelt több, mint egy év. És a Vaskabátokat is megnéztem, bár azt itt nem véleményeztem, de az sem volt olyan jó, mint mikor először néztem. Mondjuk az is tavaly szilveszterkor volt, és akkor szinkronosan társaságban, most meg feliratosan és egyedül. Szóval sok mindenen múlik az ilyesmi.
Bár múlthéten volt betervezve, most szombatra csúszik a Lego Movie megtekintése. Valaki látta? Vélemények?
-
TazLeacher
nagyúr
válasz BenHans #34885 üzenetére
Szerintem félreértetted. Amit leírt, az valóban igaz: kutyát két okból dobunk tóba. Ha nem megy be, és Te be akarod dobni, vagy ha tégla van a nyakában. Ennyi. De ha Te tudsz harmadikat....(vagyis van még 1 "extrémebb", amikor a kutya élvezi, és játék.)
Ő egy szóval nem írta, hogy ez normális, de ami igaz, az igaz, kutyát ebből a két okból "dobunk" (szerintem talán itt hasznosabb lett volna a dobnak) vízbe. -
-
Huma
addikt
Az mondjuk engem meglepett hogy HuMarc ilyet írt. Nem gondoltam volna róla hogy ez a téglás dolog szóba jöhet nála egy kutyánál. Nekem eszembe sem jutna ilyesmi.
Egyetértek veled. Aki így akarja vízhez szoktatni a kutyáját az egy had ne mondjam, hogy mi. Ez kínzás az állat számára.(#34887) HuMarc:
Bevett gyakorlat? Mégis hol? Nem nagyon tapasztaltam, hogy ez gyakori szokás lenne.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
HuMarc
veterán
Belőlem is undort vált ki, nem azért írtam, mert én ilyet csinálok, hanem mert mondjuk úgy, hogy bevett gyakorlat. Az, hogy mi butaság, meg mi nem, sok embernek nem igazán lehet magyarázni, ahogy azt a fenti gifen is láthatod.
Amúgy rájöttem, hogy miért asszociáltam a követ a nyakba szóra. A Macskafogó miatt, ahol a hibát elkövető macsekoktól így szabadult meg Optimus fővezér, akinek nem ugrik be a neve.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz BenHans #26786 üzenetére
ha nem szereted, hogy ülnek mögötted(én pl ilyen vagyok), akkor nyilván utolsó közepe. hang és kép szempontjából a 7-8. sor talán a legjobb 13-ból. sorszámtól függetlenül az terem hátuljától számolva 1/3-ad után valahol az ideális.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Dumas
csendes tag
válasz BenHans #26786 üzenetére
Szerintem ezt nagyon embere válogatja. Én nagyrészt 3-4 sorba szoktam ülni minden teremben. (Legyen szó a Gödöllői mozi kisebb, de olcsóbb terméről, vagy az Imax-es bazi nagy vászonról.) Én valahogy onnan tudom "beleélni " magam a filmbe. Munkatársam viszont ki nem állhatta azt a helyet. Neki hátsó sorokból jobb. (Nekem onnan elveszíti a grandiózus élményt ami a mozi lényege számomra. )
-
hoffman_
nagyúr
válasz BenHans #26350 üzenetére
fogalmam sincs nem dolgozom épp, csütörtökön lesz valami megbeszélés, és nem olyan nagy durranás moziünnep, mint anno az éjszakázós, hajnalig tartó hepajok. eurocenterben gondolom lesz, azért lesz megbeszélés hétvégén talán lesz valami infóm, a honlapot megnéztem, ott nincs még semmi.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
LOTR
addikt
válasz BenHans #26341 üzenetére
van sima digitáis 3d és digitális imax 3d is, tehát nem ugyan az a kettő
elég sok a különbség, jelenleg talán az imax nyújtja a legjobb moziélménytaz sem mindegy, hogy felkonvertált 3d filmet nézel, vagy az erre alkalmas kamerával rögzített original 3d-t, nyilván utóbbi valószínűleg jobb 3d hatást biztosít
azt meg, hogy megéri e neked a dupla ár, rajtad kívül más nem tudja eldönteni, részemről csak imax, ha van rá lehetőség
One Ring to rule them all
-
Dumas
csendes tag
válasz BenHans #25906 üzenetére
Én a vasember3-on ültem be 4dx-re. Nem volt egy nagy valami. Szerintem iszonyatosan nem éri meg az árát. Sok hülyeségre adtam ki pénzt, de az az 5k amit erre kidobtam bekerült az első 3-ba amit még én is bánok...
Az csak egy dolog, hogy a mozi személyzete kb 15-20 percig kínlódott mire beengedtek (persze nem szóltak egy büdös szót sem, hogy mizu, csak szimplán álltunk a sorban) O.K. ez még nem is a 4DX hibája. Beülünk, na mondom kezdődik a film.... NEM! Még egy 10 percig simán csoszogtak a (szemrevaló) mozis leányzók a sorok között, ami nem is lett volna gond, ha félpucéran, vagy valamit osztogatva teszik, de nem, csak nézelődnek! (Utólag kiderült, hogy diktafont/mikrofont és vagy KAMERÁT kerestek -.- Kamerát.... 4DX-ben... Persze, hogy veszem föl a filmet? Rárakom a szemüveget? De akkor meg én nem látom... meg ugye a szék rángatása (amiről én még úgy gondoltam, hogy valami hatalmas valami lesz). Gondolom valaki egy giroszkópos kamerával, fullos felszereléssel beül fölvenni egy filmet 2600 Ft-ért... Na mind1. Nagy nehezen ezen is túljutottunk. Elindul a film. Jön a figyelmeztetés, hogy ha leesik valami még véletlen se nyúlj utána, ha csak nem akarsz halálnak halálával halni... Na én rögtön haptákba vágtam magam, mondom nekem nem törik se kezem se lábam... Ahogy elindulunk egy enyhe masszázsfunkció bekapcsol a székben, egész kellemes, majd 3 mp után abba is hagyja. Mire jött az első akció jelenet már félig feküdtem a székben, de csak megindult a szék.... kb 10mp mozgás, az is inkább csak dülöngélés kicsit. Esős/vízes jelenetek: Valami nagyon gyenge permetet bele fröcsköltek a szakállamba, ha egy kicsit elbambulok a filmen valszeg észre sem veszem...A lövéseket imitálni kívánó kis csövek a fülem mellett inkább idegesítő volt mint sem hatásos (Mivel minden alkalommal pattanó hangot adott amikor kifújta a levegőt) Szag, na ezt legalább tényleg lehetett érezni, egyszer az egész film alatt. Aztán jött az amire végig vártam. A FÜST! Volt írva, hogy elárasztja a nézőteret a füst. Pont középen ültünk, így a szemem sarkából láttam, hogy a robbanás után a vászon szélénél felszáll egy csík füst. Na mondom majd biztos onnan fújják be vagy valami. Várok...Várok... Nem! A füst simán felszállt majd a szellőzőben eltűnt kész.... Az egész film alatt kb 2 percet mozgott összesen a szék. Ha valaki ilyen mozgós mókára vágyik tudom inkább ajánlani az Ipolytarnóci őslényparkot. 4D mozi néven sportülésbe ültetnek, 5 pontos biztonságiöv bekapcs. Majd egy 8 perces videó keretében konkrétan majd kiesel a székből! Sokkal hangulatosabb mint ez a 4DX... Persze ez csak az én véleményem, a mögöttünk ülőknek bejött, szerintem nagyon gyenge volt. (Ha ingyen jegyet kapnék max akkor ülnék be újra )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest