- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsc
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
A Saul fia csak a második holokausztról szóló film, ami Golden Globe-díjat nyert 1945 óta, legjobb filmnek járó Oscart pedig csak egy ilyen témájú filmnek adtak. Igaz, a legjobb külföldi filmek kategóriában 5 ilyen témájú film kapta meg az amerikai szobrocskát 71 év alatt.
Lehet fanyalogni, igaz ez most olyan "cool", még ha hülyeség is. -
lsc
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ez amit leírsz csak a rizsa része a dolognak, még egyszer mondj jobbat.
Az meg a tudásod hiányát jelzi nem kicsit hogy egy idióta mellé csatlakozva szálltunk be egy hódító háborúba, majd miután elp@csáztak bennünket akkor még az országukat védőket nézzük állatnak? Természetesen nem a kiskatonákról van szó, Ők nem tehettek mást, dicső akkori politikusaink hozták a formájukat, ha így megy tovább oda tartunk /azt meg halkan írom hogy ahogy dörgölőzünk putyinhoz mernének csinálni egy don-kanyar filmet/. Egyébként tessék, ez is magyar film a doni megszállásról [link]. A filmben történtek is a mi "hőseinkhez" tartoznak.
A szabadságharc beleférne abban egyetértek, de nem igazán értem mi köze van ennek a saul fiához.
-
lsc
nagyúr
SW7
Hát jóval többet vártam, röviden szerintem gagyi.Nem igazán tudták eldönteni mit akarnak, filmvígjáték is van benne, komolykodni is próbálnak /kevés sikerrel/, ez a "főgonosz" is elég gyenge lett, az új "uralkodó" meg egyszerűen nevetséges azzal a túlnagyított hologrammal /ha meg valaha kiderül hogy tényleg akkor akkor meg főleg/. Ez a Ren leány még csak-csak, a szerepe sem rossz, az új "gurigarobot" is rendben van. 6/10.
-
lsc
nagyúr
Már olvastam egy nem túl jó kritikát a SW7-ről, vasárnap kiderül tényleg ennyi-e. Ja igaz olvastam ma jobbat is.
-
lsc
nagyúr
Mentőexpedíció
Hétfőn megnéztem 3d-ben, tetszett, egész nézhető mozi hiába hosszú. Matt Damon lubickol a szerepben, viszont Scott filmjeihez képest elég visszafogott film. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni, humoros, nem túl izgalmas, de sehol sem lapos. Ami kimaradt, a 3d nem túl sokat ad hozzá.8/10
-
lsc
nagyúr
Megnéztem a Saul fia c. fílmet, parádés, ajánlom mindenkinek. Az újszerű kamerabeállítások nagyon jók, hangok szintén. Főszereplő nagyon eltalált, szerintem nélküle a film is "kevesebb" lenne. vannak benne brutális jelenetek, de nem erre van kihegyezve, ennyi meg "kell" sajnos. Elég hosszú de nem éreztem egyszer sem hogy na vége lehetne már, sehol sincs ellaposodva. Röviden újszerűsége ellenére ütős mozi, 9/10.
-
lsc
nagyúr
Interview Ha nem lett volna hírverés szerintem ez a film is eltűnt volna a süllyesztőben, nagyon gyenge.
-
-
lsc
nagyúr
Igen, a minimállal van bajom a robotoknál. Nem kellett volna hiper-szuper, de azért telhetett volna jobbra is.
Amit írsz az is egy dolog, de akkor nem így kellett volna kezdeni, akkor az eleje is lehetett volna misztikusabb, viszont ott semmi ilyesmi nincs. A féreglyukkal sincs semmi bajom ha már scifi, no de feketelyuk a könyvtárszobában, az nekem már erős, főleg úgy hogy egyfolytában arról megy a duma hogy onnan aztán semmi nem jón ki még a fény sem /igaz Hawkins szerint már ez sem biztos/. Addig a jelenetig el tudta velem hitetni hogy lehet hogy így lesz majd valamikor, onnantól fogva viszont egy mese, vagy szebben fogalmazva egy misztikus film, csak akkor meg az eleje nem stimmel. -
lsc
nagyúr
válasz
warcat
üzenetére
OK, akkor Spoiler.
Semmi tényt nem írtál, az írói/rendezői képzelet meg egy másik dolog, csak akkor az elejétől egy más stílusú filmet kellett volna csinálni, akkor egy szavam sem lenne. Az első 3/4 elég technokrata, akár még emészthető is, de ez a feketelyukba esek majd nem tudom milyen módon feltámadok stílus elég nagy keverés, főleg az elejéhez képest.
Ja ami kimaradt, azok a robotok sem semmik, azért egy kicsit jobbak is lehettek volna. -
lsc
nagyúr
Tegnap megnéztük asszonnyal ezt az interstellart, nem volt rossz, de a vége egy zagyvaság lett, ez az időutazásos fekete lyukas gravitációs keverék nem igazán jó befejezés. Amúgy nem lenne rossz, a képi világa is jó, esetleg még lehetne rövidebb, van benne nem kevés felesleges szál. Jobb befejezéssel rövidebben jobb lett volna.
-
lsc
nagyúr
Tegnap megnéztem a Harag című filmet, meglepően jó lett. Asszony szerint túl realisztikus, de végülis elismerte hogy nem a szokásos zászlólengetős hollywoodi maszlag, csak még nem tudja hogy tulajdonképpen miért nem tetszett neki annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kuponkunyeráló
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mesterséges intelligencia topik
- Linux Mint
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 15" Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 1TB
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest