Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most tisztázzunk valamit. Filmes topicban vagyunk, és ha én a "Sharknado 13: A cyber cápa visszatéréséről" teszek be képet, akkor egy rossz szavatok sem lehet, mert nem offolok. Az hogy nem tetszik valakinek egy film az nem jelenti azt hogy le kell szólni azt akinek esetleg igen. Én sem szóltam sohasem hogy ha valami ZS++ kategóriás szarról beszéltek vagy linkeltek cuccokat. (de lehet hogy mostantól ezt fogom csinálni)
(#25999) brownus
Nem teszem off-ba, mert pl ennek is hírértéke van. Nem volt tisztázott hogy a színész végül szerepelni fog-e az új részben, mert mindenki mást mondott.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Szerintem a készítők csinálhatnának egy oldalt is a faxfúriusz képeknek, ahol össze lennének keverve a képek, aztán időrendi sorrendbe állítva ki lehetne rakni a filmet. Moziban sem kellene már megnézni és talán még jobb szórakozás is lenne
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
.LnB
titán
Annyira jó, hogy minden egyes Fast&fFos 7 képet belinkeltek pillanatokkal a hivatalos kiadás után...
Ennyire fontos ez a film?„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Kurt Russel mégis csak jön a Fast 7-be:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
brownus
veterán
ez jó lesz! Képek az Only Lovers Left Alive-ból
-
spammer
veterán
válasz Pali1119 #25975 üzenetére
Nagyon megöregedtek, szerintem nem kellett volna erőltetni a második részt. Mondom ezt úgy, hogy az első rész nagy kedvencem, anno ezerszer láttam, kívülről tudtam az egész szöveget. De mindegy, ez van, meglátjuk mi sül ki belőle, sok jót nem várok.
-
BenHans
addikt
Én sajnos most nem tudok elmenni, de hátha valaki szereti. (Lehet nem szeretni? ) [link]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Pali1119
tag
Az elméletileg előzményfilm volt.
Dom Hemingway - Official Trailer állat lesz
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
hoffman_
nagyúr
Jason Statham Had 'Near-Death Experience' On 'Expendables 3' Set, According To Terry Crews
tökös gyerek ez a jason. álat ez a csávó
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Pitterix
őstag
Kicsit SPOILERES lehet!!!!
Egy kis bibije van, mert rákészültem, hogy sima harcművész film lesz, erre van benne nem kevés túlzás.
Keanu Reeves elég jól kamatoztatta ebben e filmben a Mátrixban tanultakat. Gondolok itt a kötelet fogok, azt pörgökre, vagy más egyéb jelenetekre.
Ami nagyon gagyi volt benn, az az autós törés.Viszont ennek ellenére nagyon jó kis film.
7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
pc_seft
tag
Ma néztem meg ezt a filmet [link] nagyon bejött!! Nagyon jókat nevettem
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz mephi666 #25977 üzenetére
Ugyan így voltam én is vele. De pár nap elteltével mindig gondolkodtam rajta, és újra fogom nézni. Valami mégis megfogott. Persze ez nem azt jelenti, hogy téged is megfog, de várj még vele
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
törölt tag
válasz dokee78 #25973 üzenetére
TRIANGLE SPOILER
A kulcsszó "sziszifusz"
Az eredeti sztori véget érne ott, hogy Jess és a fia meghal autóbalesetben. Szerintem a taxis a Halál/Gonosz akivel Jess alkut köt, a végén még meg is kérdezi, hogy ugye visszajön?
Jess csak a fiát akarja megmenteni, és addig próbálkozik, amíg nem sikerül neki. Ez az egész ismétlődés dolog meg valahol egy büntetés is, amiért türelmetlen és gonosz volt a fiával. Addig próbálkozik és ismétlődnek a napok, amíg nem sikerül megmentenie, de valahol mindig elbukik, úgyhogy mindig újraindul a sztori és nem tudhatjuk biztosra, hogy sikerül-e neki a végén? -
mephi666
nagyúr
only god forgives (spoiler!)
kíváncsi voltam rá, de nekem ez nagyon nem jött be... túl elvontra meg művészire akarták, de szerintem ezzel átestek a ló túloldalára... rövid a film, a mocskosul elhúzott vágások miatt pedig az volt a végén az érzésem, hogy nagyjából 15-20percnyi eseménysort kihúztak 1.5órára... és ezek az elnyújtott jelenetek sem voltak olyan élvezetesek, mint a drive-ban, ahol kitöltötte a jó zene: itt nem is volt igazából zene, csak zörejek... a karakterek is felületesek voltak, a dráma is súlytalan volt... igazából nem is nevezném filmnek ezt a művet, mert egyáltalán nem volt teljes/egységes... nem bánom, hogy megnéztem, de tuti nem lesz olyan újranézős, mint pl a drive
ui: amibe nem lehet belekötni, az a fényképezés... (de valami normális zene nem ártott volna mellé, amivel megadhatta volna az atmoszférát rendesen)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Pali1119
tag
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
atike
nagyúr
Új videó az új Oldboy-ról...
-
dokee78
félisten
Triangle 8/10
Kicsit kusza volt és nem derült ki,hogy mi miért van,de nagyon bejött.
Spoiler!Ha valaki látta meséle már el miért történtek benne az ismétlődések.Spoiler! -
brownus
veterán
enemy - két nagyon jó színésszel, melanie <3
az meg egy vicc, hogy arról volt szó, hogy a carrie pg13 lett volna!?
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
scanners - cronenberg mester régebbi műve, érezni ezen a filmen is a keze/tolla nyomát. nagyszerű film, remek színészekkel, kötelező darab!
contraband - whalberg a főszerepben, egynek jó volt, mert rosszabbra számítottam. ha nincs jobb dolgod akkor nézd csak meg...
-
callmeakos
veterán
Hmmmmm
All→M8
-
LOTR
addikt
One Ring to rule them all
-
callmeakos
veterán
-
BenHans
addikt
válasz callmeakos #25955 üzenetére
Már alig várom. Jennifer Aniston már kis fikás korom óta a kedvenc színésznőm. Egy ideál
Tényleg, Jóbarátok megy még valamelyik adón?
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
cyberkind
félisten
válasz callmeakos #25958 üzenetére
Heath Ledger kár hogy meghalt, ez a szerep még jobban az egekbe emelte volna .
Azért nem rossz ez ennyi év távlatából .[ Szerkesztve ]
-
james001
veterán
válasz Pikkolo^^ #25953 üzenetére
Miért az miben jobb? "Tékából kölcsönöztem",sima verziót néztem.
Nem volt rossz a film,nekem kicsit "tucat akciófilmnek" jött le,persze voltak látványos jelenetek is benne. The Rock jól játszott,hozta a kemény és a vicces formáját is. De egyszeri nézésre elég is volt,nem esett le az államViszont kifogytam a filmekből... Nem tud valaki egy jó akciófilmet ajánlani ami mostanság jelent meg és blu-ray-en is kinn van már? The Rock filmek kizárva Vagy még vígjáték is jöhet,olyan "semmi sztori csak másfél óra röhögés" szerű
https://psnprofiles.com/kazama001
-
BenHans
addikt
válasz callmeakos #25945 üzenetére
Ha minden jól megy, holnap megnézem a Rush-t és legkésőbb jövő hét elején a We're the Millers-t. Most örülök
-
LOTR
addikt
szerintem is egyértelmű a helyzet, a nagy többség valószínűleg nem kíváncsi a feliratos filmekre
nem hülyék a forgalmazók sem, azt adják amire leginkább igény van és biztosan ki lett okoskodva, hogy amennyi plusz bevételt generálnak az eredeti szinkronos filmek, annál többe kerül mozivászonra vinni abból is egy kópiát, de legalábbis nem hoznak többet, mintha szinkronnal mennének abban a teremben is62 it fórumos szavazat, hát igen, reprezentatív mintától ez nagyon messze van
One Ring to rule them all
-
james001
veterán
Ma este G.I. Joe 2,már csak a Rock miatt nézem meg
https://psnprofiles.com/kazama001
-
rt06
veterán
mondjuk a 36/62 eseten meg igy is durva az "a nagy tobbseg"
ekkora mintanal (raadasul egy it site-on, ahol valoszinuleg valamivel jobb a nyelvismeret, mint az atlag nepesseg koreben) pedig meg ennel is durvabb az "a helyzet egyertelmu"[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
mayday00
őstag
válasz callmeakos #25945 üzenetére
Olvastam a kritikát. Akkor megérte a pénzt
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
callmeakos
veterán
-
BenHans
addikt
Ennél én többet képzeltem... De azért majd kipróbálom, ha lesz rá plusz píz, mert ugye nekem a páromét is fizetni kell persze ez nem baj, jó társaság
De köszi az infót az Ipolytarnóci őslényparkról, utánanéztem és tényleg elég jó, ki fogom próbálni.
(#25921) noxwill: Várom. (+1) Remélem neked jobbak a tapasztalatad és kiderül, hogy filmfüggő, hogy milyen élményt nyújt.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #25940 üzenetére
hehe... de akkor legalább egy liszteszsák lehetett volna vagy egy gally, amit leteszel a földre és olyan esést lehet vele imitálni, mint a filmekben
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
atike
nagyúr
...a nagy többség a feliratos ( vagy felirat nélküli, tehát az eredeti szinkronos)...
Itt ez azért így nem szerencsés megfogalmazás nem? Nem "eredeti szinkronos" hanem "eredeti nyelv vagy hang"... A szinkronizálás pont azt jelenti, hogy egy másik nyelven (jelen esetben a magyar ugye), tehát nem az eredetin "szól" a film....
Én mondjuk lecsúsztam a szavazásról, de nekem nincs "kedvenc"... Jöhet mindenhogy... Szinkronos, feliratos, eredeti nyelv... Persze csak ha angol az eredeti...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Vége a szavazásnak a Blogomban, íme az eredmény, bemásolva a bejegyzésből.
Villámgyors számolgatás( és a nem egyértelmű hozzászólások kirostálása után. ) után ez lett a végeredmény. A helyzet egyértelmű, a nagy többség a feliratos ( vagy a felirat nélküli, eredeti nyelvű) filmeket nézi, nézné. A magyar szinkron véleményem szerint az utóbbi években gyengébb lett, mint pár évvel ezelőtt, de úgy néz ki még így is bőven nagyobb a térhódítása, ennek következménye amit az utóbbi hónapokban lehet látni, vagyis hogy szinte csak és kizárólag magyar szinkronnal kerülnek be a mozijainkba a filmek. Egy-egy kivétellel akik eredeti hangsávval és felirattal (vagy anélkül) akarják megnézni a kiszemelt mozifilmet,azoknak sajnos muszáj lesz megvárniuk a hivatalos DVD, Blu-Ray megjelenést. Reméljük idővel a forgalmazók is rájönnek, hogy van létjogosultsága a feliratos kópiáknak és legalább egy-egy moziba visszahozzák a feliratos vetítéseket. Így a szinkron pártiak és a feliratos filmek kedvelői is megnyugodhatnánka, nem is beszélve a hazánkba tartózkodó külföldiekrők, akik szívesen mozinának nálunk is.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a részvételt, élmény volt olvasni a sok véleményt. Találkozunk a filmes topicban és természetesen a mozikban.
Feliratos filmek/felirat nélkül,eredeti nyelven: 36 user
Magyar szinkronos filmnézés: 20 user
Nem nézek moziban filmeket: 6 user[ Módosította: Qru ]
Live-Die-Respawn
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #25934 üzenetére
hóha, egy ilyennek tudnék örülni főleg, ha bozótvágó/hokimaszk is jár hozzá
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem elfelejteni, ma este:
Agent of S.H.I.E.L.D
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
TazLeacher
nagyúr
Fast and Furious 6 -7/10
Jó volt, kimondottan szórakoztató, kellemes időtöltés. Bár már semmi köze az eredeti felálláshoz és az átlagosnál jóval több volt benne a "na, persze" jelenet, de ettől függetlenül kellemes kis filmre sikeredett.
-
brownus
veterán
The Magic of Belle Isle - aranyos és kedves történet egy családról és egy piás íróról, nincsenek benne szuperhősök, csak szuperemberek
this is the end - egy viccessel szórakoztató, egynek elment. (peggéket überelni? ugyan...)
-
Dumas
csendes tag
válasz BenHans #25906 üzenetére
Én a vasember3-on ültem be 4dx-re. Nem volt egy nagy valami. Szerintem iszonyatosan nem éri meg az árát. Sok hülyeségre adtam ki pénzt, de az az 5k amit erre kidobtam bekerült az első 3-ba amit még én is bánok...
Az csak egy dolog, hogy a mozi személyzete kb 15-20 percig kínlódott mire beengedtek (persze nem szóltak egy büdös szót sem, hogy mizu, csak szimplán álltunk a sorban) O.K. ez még nem is a 4DX hibája. Beülünk, na mondom kezdődik a film.... NEM! Még egy 10 percig simán csoszogtak a (szemrevaló) mozis leányzók a sorok között, ami nem is lett volna gond, ha félpucéran, vagy valamit osztogatva teszik, de nem, csak nézelődnek! (Utólag kiderült, hogy diktafont/mikrofont és vagy KAMERÁT kerestek -.- Kamerát.... 4DX-ben... Persze, hogy veszem föl a filmet? Rárakom a szemüveget? De akkor meg én nem látom... meg ugye a szék rángatása (amiről én még úgy gondoltam, hogy valami hatalmas valami lesz). Gondolom valaki egy giroszkópos kamerával, fullos felszereléssel beül fölvenni egy filmet 2600 Ft-ért... Na mind1. Nagy nehezen ezen is túljutottunk. Elindul a film. Jön a figyelmeztetés, hogy ha leesik valami még véletlen se nyúlj utána, ha csak nem akarsz halálnak halálával halni... Na én rögtön haptákba vágtam magam, mondom nekem nem törik se kezem se lábam... Ahogy elindulunk egy enyhe masszázsfunkció bekapcsol a székben, egész kellemes, majd 3 mp után abba is hagyja. Mire jött az első akció jelenet már félig feküdtem a székben, de csak megindult a szék.... kb 10mp mozgás, az is inkább csak dülöngélés kicsit. Esős/vízes jelenetek: Valami nagyon gyenge permetet bele fröcsköltek a szakállamba, ha egy kicsit elbambulok a filmen valszeg észre sem veszem...A lövéseket imitálni kívánó kis csövek a fülem mellett inkább idegesítő volt mint sem hatásos (Mivel minden alkalommal pattanó hangot adott amikor kifújta a levegőt) Szag, na ezt legalább tényleg lehetett érezni, egyszer az egész film alatt. Aztán jött az amire végig vártam. A FÜST! Volt írva, hogy elárasztja a nézőteret a füst. Pont középen ültünk, így a szemem sarkából láttam, hogy a robbanás után a vászon szélénél felszáll egy csík füst. Na mondom majd biztos onnan fújják be vagy valami. Várok...Várok... Nem! A füst simán felszállt majd a szellőzőben eltűnt kész.... Az egész film alatt kb 2 percet mozgott összesen a szék. Ha valaki ilyen mozgós mókára vágyik tudom inkább ajánlani az Ipolytarnóci őslényparkot. 4D mozi néven sportülésbe ültetnek, 5 pontos biztonságiöv bekapcs. Majd egy 8 perces videó keretében konkrétan majd kiesel a székből! Sokkal hangulatosabb mint ez a 4DX... Persze ez csak az én véleményem, a mögöttünk ülőknek bejött, szerintem nagyon gyenge volt. (Ha ingyen jegyet kapnék max akkor ülnék be újra ) -
callmeakos
veterán
No Rush megtekintve. Véleményt majd egy Logout személyes bejegyzés keretein belül, mert van mondanivalóm, és még a 4DXről is írom a véleményt. Ez így összességében meg hosszú lenne egy komment keretein belül.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Tibiajax
nagyúr
Leningrad Cowboys go to America
az anyám szemit, micsoda film ez
picikét beteg, de amerikai road-movie nem lehet rossz film, még ezekkel a hülyékkel sem
7/10 -
hoffman_
nagyúr
The Great Gatsby
1080p eng dtshűha. ennek minden cseppjét csak úgy szívtam magamba. az elején behúzott a világ, fantasztikusan átadta nekem az érzést, mintha ott lennék én is, éreztem a hangulatot. utána a történet zakatolt át a fejemen, főleg a vége felé. ez a film nekem tökéletes volt. az idősíkban eltolt/kevert zenék mostanában egyre több filmben jönnek elő, legalábbis én pont így kaptam most párat, és veszettül bejön, oltári zenéje volt a filmnek. ez a film egy nagy komoly élmény volt.
10/10
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz legiaap #25917 üzenetére
Ez hiba, mert a First class filmet rebootként akarták először elfogadtatni, de aztán mégis úgy döntöttek, hogy kanonizálják azt is. Ennek lesz a legnagyobb eredménye a most érkező új X-men film, az "Eljövendő múlt napjai"
szerk:
És ha már előjött az új X-men film:
http://cinestar.hu/cikk/xmen-az-eljovendo-mult-napjai-x-professzor-iskolaja-romokban
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
legiaap
félisten
Sziasztok!
Biztos ami biztos SPOILER!
A napokban egymás után megnéztük a csajommal az összes X-Men-t és naná hogy felfigyelt valamire, amiről nem tudjuk eldönteni baki volt vagy ha nem akkor mi a magyarázat rá. Szóval, az X-Men - Az ellenállás vége filmben Charles és Magneto elmentek Jean-hez és akkor Charles már kopasz volt, ergo megöregedett és járt a két lábán. Viszont az X-Men - Az elsőkben, már fiatalon lebénult és el is vált Charles és Magneto útja.
Akkor hogyan ment a lábán és miért pont ketten, mikor nem voltak puszipajtások?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
spammer
veterán
Midnight in Paris
Már nagyon régóta halogatom, de ma ennek hatására rászántam magam Nagyon ötletes és szép darab, hangulatos, Párizs csodálatos, de a történet bőven elbírt volna még egy fél órát legalább. Sokkal jobban ki lehetett volna bontani, annyi lehetőség volt benne, hogy az elképesztő, de csak "felpakolva" kaptunk belőlük ízelítőt. Persze a lényege, a mondanivalója átjött, és tényleg tanulságos, de összességében nem érzem olyan kiemelkedő darabnak, mint amilyen lehetett volna.
7/10
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
This is the End
1080p eng dtsezt a baromságot jóféle.
6/10
-
BenHans
addikt
válasz callmeakos #25903 üzenetére
Mindenképp írd meg hogy milyen volt 4dx-el!!! Én is gondolkodtam rajta hogy úgy nézzem meg, csak kidobni nem akarom a pénzt, mint pl a Ghost Rider 2 3D-vel anno... Bár a Rushnak így látatlanban is úgy néz ki hogy többet ér 5 perce mint az egész GhostRider2
-
hoffman_
nagyúr
4dx egy jó nagy baromság, egy film van, amit abban néznék, a titanic super 3d. de az sem 4dx, hanem super 3d.
-
mayday00
őstag
4DX Mik vannak.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
callmeakos
veterán
Ma este: Rush - 4DX
Mert mire más filmre, ha nem erre adjam ki azt a plusz ezrestAll→M8
-
alienpapa
senior tag
Még régebben olvastam egy filmről. Talán Vörös bohóc (Gingerclown) volt a címe. Azzal mi újság van? Megjelent már?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest