- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szemfényvesztők 9/10. Nagyon jó.
-
mephi666
nagyúr
meg már az x-men, meg a wolverine, meg a... meg a...
27694: 2gyros meg csak 6dl folyadék? az nem túl sok... 3decis dobozost max akkor szoktunk bevállalni, ha nem nagyon vagyunk szomjasak és kocsival megyünk valahova, aztán azonnal lecsúszik az egész... én inkább 3sört nyomnék mellé (lidl-ben hétvégén vettem 200ért 7% fölötti argus sört, ami kimondottan jó vétel... de van kicsit gyengébb tequilás sör is)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Ace owner
addikt
Holnapi Cloverfield újranézéshez a terv: 2db Gyros pitában powered by Trio, 2 dobozos coca cola (mert szerintem dobozból finomabb ) 1 akciós lidl somlói. Mivel lehetne még feldobni esetleg?
Galaxy Fold 4
-
Pali1119
tag
X-Men: Az eljövendő múlt napjai kb. 15 mp-es elő előzetese Nagggyon jól néz ki, de basszus, elő elő elő itt is, mint a tegnapi Amerika Kapitánynál...hype, hype, hype
Elméletileg az első teljes előzetes október 28-án jön.
[ Szerkesztve ]
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
minek?:S
őstag
Hello, Erről valami vélemény? Érdemes megnézni?
Üdv.:M.
-
callmeakos
veterán
válasz bAtt001 #27682 üzenetére
Na igen az IM3 trailerelei masszívan átb*sztak mindenkit ez tény
Itt nem tudom mit tudnak kummantani, mert bevallottan egy akció/thrillerhez fog hasonlítani a film, és egy ez egyben ilyen hangulata is van a trailernek. Ha itt is átb*sznak minket, elmehetnek a vérbeAll→M8
-
bAtt001
addikt
válasz callmeakos #27676 üzenetére
egynek jólesz, én ironman 3 trailer és film után inkább megvárom a filmet miután bármit is mondok róla
-
james001
veterán
Jó lesz ez
A végén hogy elkapja a pajzsothttps://psnprofiles.com/kazama001
-
diablo1984
veterán
-
ViiiiktorOC
senior tag
Huh, borogass!
Jónak ígérkezik, akciódús a bemutató! Fekete Özvegy (furcsa egyenes hajjal) és Sólyom.
Kíváncsi vagyok azt a nagy hajót hagy kényszerítik térdre.
Igaz most a Thort jobban várom.Spoiler:
Kis érdekesség, Vasember2-ben feltűnik a pajzs! Howard Stark ládájából.
Héten leltem rá.[ Szerkesztve ]
LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
rt06
veterán
preemtive logo
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Huma
addikt
válasz callmeakos #27631 üzenetére
Most őszintén. Ki kíváncsi arra hogy egy rakás elkényeztetett hülyegyerek bohóckodik? Ha legalább viccesek lennének. Abszolút egyetértek a döntéssel hogy nem vetítik nálunk. A kultúra már így is mélyponton van. Pont az ilyen "művek" hiányoznak még a mozikból.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
callmeakos
veterán
Captain America: The Winter Soldier Trailer
Kib*szottul várom. Ennyit tudok hozzáfűzni
És szegény Helipadra megint rájár a rúd. Megint jól szét lesz szedveAll→M8
-
w.miki
veterán
az m1, m2 sokkal jobb lett
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
atike
nagyúr
Noe - kiszivárgott trailer
-
atike
nagyúr
Még egy Sandra...
-
TazLeacher
nagyúr
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
b+, 49 évesen ilyen lábakkal, omfg és tommal viccesek is
-
atike
nagyúr
Ez létezik, hogy igaz...? Nem semmi, hogy ilyenek vannak. Transformers 4 forgatás....
-
-
mephi666
nagyúr
válasz negyven2 #27656 üzenetére
jaja "apa, kezdődik" jön most a teaser trailer teaser, a trailer teaser, a teaser, majd a trailer, aztán napi 2 trailer/teaser meg 1 tucat kép/infó, hogy ki/mi miért lesz benne... aztán ki/mi miért nem lesz mégsem... aztán, hogy mégiscsak miért lesz? hányni fogunk, mire kijön ez is... mondjuk elég erős rezisztanciám fejlődött ki, hogy ne nézzek semmi előzetes infót, ne alakuljon ki semmi elvárásom és úgy nézhessem majd a végeredményt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
freemanone
addikt
Gravity 9/10
Tegnap este néztük meg, de még mindig a hatása alatt állok! Hatalmas film volt! Bármelyik CGI blockbuster elbújhat mögötte látványban. Ajánlom mindenkinek aki még nem nézte meg és semmiképpen sem kölcsönzőből! Ehez kötelező a hatalmas vászon! Az év eddigi legjobb filmélménye volt számomra! -
negyven2
veterán
Itt egy perces előzetes az Captain America: The Winter Soldier ma debütáló előzeteséhez...
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Hintalow
senior tag
válasz mayday00 #27595 üzenetére
A hivatalos verzió szerint azért, mert a teste egyfajta energiaburkot generál maga körül kb 1 centi vastagon, emiatt lesz szinte sérthetetlen a fizikai behatásokkal szemben. A képregényekben a köpenye sokszor elrongyolódik, mert az ugye "kilóg" az erőteréből.
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
mephi666
nagyúr
tegnapi termés:
true love:
alapelképzelés nem tűnt rossznak, csak a megvalósítás valami irtó ratyi volt... lényegében kocka+fűrész összekeverve minimális brutalitással meg valami lovestory-val sokkal többet ki lehetett volna hozni az alapötletből, de így egy nagy 0, nem ajánlottthe possession
sam raimi itt csak producer volt, de nagyon bejött neki ez a "megszállós" dolog: itt zsidódémon, a drag me to hell-ben meg cigányátok, ördögűzés, kutyafüle ...de ez annyira nem volt rossz... szigorúan este nézős, nekünk nem volt unalmas... ajánlott (mondjuk ezerszer ellőtt klisékből épít a film, semmi újat nem akar, de szvsz jól össze lett rakva)[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Melack #27647 üzenetére
Ha ott fura volt őt látni akkor nézd meg ezt a filmjét:
Védd magad (2006)Le fogsz döbbenni hogy néz ki Vin Diesel. És nem mellesleg egy kellemes meglepetés ebben a műben a színészi játéka. Épp 2 hete néztem meg, adok is neki 7 pontot.
Rx: én is azt néztem tegnap még mindig szórakoztat. Utána olvastam hogy szegény Gemma bő 2 hete halt meg autóbalesetben.
[ Szerkesztve ]
Més que un club!
-
Melack
veterán
válasz brownus #27648 üzenetére
Hol? Mármint most a nagyTVn is lehet nézni, nem csak a laptopon.
Sokmindenben eltér az ízlésünk,ő pl az akciófilmeket nem szereti, én meg a romantikus filmeket. Minden mást tudunk együtt nézni. Szerintem ezzel semmi gond.
(#27650) Napfénysüti: Vin Diesel hajjal??? Nah, már ezért megnézem.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Melack
veterán
válasz ígyvanferi #27645 üzenetére
Számomra igen.
Azért fura volt látni Vin Dieselen is, hogy megöregedett, meg már nem annyira kigyúrt, mint az első részben. Igzai popcorn mozi. Ma este még szerintem lenyomom a Pacific Rimet (ha már asszony nincs otthon, ergó lehet nézni az ilyen filmeket dögivel ).Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
madgie
titán
válasz ígyvanferi #27645 üzenetére
-
Rx
aktív tag
Az angyalok is esznek babot
Tegnap ment a tv-ben. Imádom!
Nyugodj békében Giuliano Gemma!keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
Melack
veterán
Man of Steel
Vagy sokat néztem a régi filmeket/Smallville sorozatot, de nekem a film nagyon nem volt egész... Az előzmény része ok, de a többi nem áll össze. Totál kavarc volt számomra - másoknak lehet nem, de nekem nem az igazi. Látvány ok, helyenként tényleg pár furcsább hibával. Szereplők, hát, nem tudom. Olya sokat nem tettek hozzá a történethez. Nálam 6/10
The Amazing Spiderman
Nah ez végleg felrobbantotta az agyam. Kerestem a jelzést, hogy ez vajon egy párhuzamos univerzumban játszódik, vagy sem... De nem láttam semmi ilyet. A látvány ok, de a történet nekem nem begyere - anno mást láttam a rajzfilmben/regényben. Nálam 5/10
Fast and Furius 6
Tökéletes felüdülés a másik 2 film után. Nincs nagy története, viszont minden más jó benne. Látvány ok, autók naná, csajokból kevés jutott, de ez van. Csak az előző részekkel együtt lenne érdemes megnézni, mert sok benne az utalás a korábbi részekre. Várom a folytatást, nah. Nálam 8,5/10.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Rx
aktív tag
Man of Steel
Alapból szeretem a superman filmeket, ez is nagyon bejött.
Kripton rövid bemutatása jó ötlet volt, a száműzöttek (más is említette) nem egy üveglemezben vergődtek (bár nem mai darab az a rész ).
Lois Lane karaktere eléggé kidolgozatlan volt számomra.
10/8.5Dead Man Down
Tegnap pihenés képpen beraktam, hogy megnézem.
Nem rossz akció film, két számomra szimpatikus szereplővel.
Szórakoztató volt és lekötött.
Spoiler!Ez a Lászlózás nekem annyira nem jött be.
10/8keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Napfénysüti #27639 üzenetére
DiCaprion-nak már egy Oscar is járna szeirntem, de úccse fog kapni.
Live-Die-Respawn
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem tudta, hogy ez a film létezik csak tegnap egy reklámja alatt figyeltem fel rá:
Véres gyémánt (2006)Nagyon megérte megnéznem még ha így keveset is aludhattam melóig. Megrendítő, és igen naturalista ábrázolása egy afrikai állam kegyetlen gyémántbányászatának és gerillaharcának. Ajánlom mindenkinek. Nálam 8,5 pont.
Egy másik, szontén DiCaprió főszereplésével (részben) készült remekmű:
A tégla (2006)
Ebben már a szereposztás is elég parádés: Jack Nicolson, Martin Sheen, Matt Demon, Leonardo DiCaprio és Mark Wahlberg, Alec Baldwin. Aki szereti a maffiás filmeket napjainkban ábrázolva annak kötelező. Picit talán elfogult vagyok vele mert ez tényleg az egyik kedvenc filmem de nálam 9 pontos.Egyébként Leonardo DiCapriót amenynire nem csíptem még anno a Titanic idején annyira megkedveltem az elmúlt pár évben látott filmjeiben nyújtott alakításaiért.
Més que un club!
-
bAtt001
addikt
kár érte, tuti mentünk volna rá vagy 5en azonnal
-
cyberkind
félisten
Nem lesz moziba ???
DVD-n van esély ? -
callmeakos
veterán
A nagypapa kukija beszorult az automatába
Úgy de úgy meglátogatnám azokat egy lóval, akik azt a döntést hozták, hogy ez ne kerüljön be a mozikínálatba itthon
All→M8
-
bAtt001
addikt
válasz ViiiiktorOC #27628 üzenetére
bronson-ban már mutatta
-
törölt tag
válasz ViiiiktorOC #27628 üzenetére
Most olvastam én is, durva lesz
-
ViiiiktorOC
senior tag
"Tom Hardy játssza Elton Johnt"
Na most aztán megmutathatja hogy mit tud a verőember.LamboLVR - CSR2 Lambo T. Hungary
-
törölt tag
RIPD
Ez marhára jó volt, bár az elején Roy karaktere kicsit kiverte nálam a biztosítékot. Jól szórakoztam.
7/10
-
negyven2
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Szerelmünk lapjai
Asszonnyal esti filmezés. Fenébe ez tetszett.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Despicable Me 2
Ez marha jó volt, nagyon jól szórakoztam rajta.
9/10
-
minek?:S
őstag
Üdv. így estére, 1-2 jó horror/thrillert tudtok, ami tényleg jó?
Én is keresgéltem de nem igazán találtamÜdv.:M.
-
negyven2
veterán
Anchorman 2: The Legend Continues
Anchorman 2: The Legend Continues - International Trailer
Captain America: The Winter Soldier
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Az introja a valaha készült egyik legjobb!
mayday00: 215 perc
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Olympus has fallen
Tucat akciófilm, nem adott semmi pluszt, a cgi szokás szerint szar volt, bár nem annyira mint a másik fehérházas filmben. Összességében az jobban tetszett, nem vette túl komolyan magát, cserébe viccesebb és szórakoztatóbb volt. Ez pedig olyan szokásos film+-ra való szombat esti bummparádé.
6/10Galaxy Fold 4
-
spammer
veterán
Google promotionThe InternshipKönnyed kis komédia, volt benne pár jó poén (X-men, Potter), pár jó duma, meg a bulizós rész nem volt rossz. Persze a történet sablon, de legalább érdekes környezetben játszódik Az end credits tetszett, stílusos lett. Egy laza délutánra vagy estére megteszi.
Jessica Szohr meg nyami
6/10
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
bok92
addikt
Watchmen- extrahosszú verzió
Most láttam először ezt a filmet, és azon csodálkozok, hogy eddig mi a csudáért nem néztem meg. Igaz, hogy 2 napomba telt, mire megnéztem , de nagyon jó volt.
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #27599 üzenetére
ó, ez a srác csinálta a legrosszabb játékok sorozatot!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!