Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Django - 8/10
Zseniális, nagyon jó film. Kicsit se volt vontatott, talán az eleje jobban tetszett, mint a film második fele, de folyamatosan érdekes volt. Gyűjteményben a helye eredetiben mindenképp, simán többször (sokszor) nézős. Bár nálam még mindig a Ponyvaregény a QT Top, de ez is nagyon ott volt, nagyon megérte a jegy árát.Lawless - Fékezhetetlen - 7/10
Jó film volt, az utóbbi időkben lévő mellényúlásaim után kimondottan jó mostanában a felhozatal. Szívesen megnézném később újra is akár, de nem fér be a "kedvencek" közé. Tudom, hogy igaz történet alapján készült, így a történetet kritizálni eleve baromság, de SPOILERnekem nem tetszett a happy endSPOILER VÉGE. -
oriic
HÁZIGAZDA
Jobbat nem találtak? Reboot. Dejó. Hozhatnák végre a játék hangulatát, meg elfogadhatnák végre a klón alapsztorit.
Live-Die-Respawn
-
baluka26
nagyúr
Bronson 8/10
Nem tudom milyen szerekkel él a rendező, de durva cucc lehet
Hardy tényleg elég komolyat alakít benne, a zsenialitás és az őrület határán.They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
oxox
addikt
válasz kovsol #15195 üzenetére
-spoiler-
a vege is hibas...ha a fiatal enje rajon arra, hogy ha megoli az anyat, azzal letrehozza az esocsinalot, akkor ezt az idos enjenek is tudnia kellett (volna), ergo nem teszi azt amit teszKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
tegnap megneztem a Looper - A jovo gyilkosa cimu filmet
5/10 nalam...jol kezdodott, de a kozepetel egyre gyengebb, es szerintem rengeteg-rengeteg hiba volt benne...Amugy vicces volt, mert Joseph Gordon-Levitt annyira furan nezett ki kb a 30.-ik perctol, hogy gyozkodtem az oldalbordat, hogy szineszt csereltek...lehet elmaszkiroztak, hogy jobban hasonlitson Bruce-ra.....nem tudom, de fura volt a szememnek nagyon.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mondomén
őstag
válasz gyuromoj #15191 üzenetére
A Pitch Perfect után én is megnéztem. Ezek a 80-as gimis filmek nagyon jók, milyen hangulatosak már. Be is jelölgettem párat imdb-n utána. Meglógtam a Ferrarival (mondjuk ezt már láttam kétszer, de nagyon laza ), Mondhatsz bármit, Tizenhat szál gyertya, Álmodj rózsaszínt.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
The Breakfast Club 1985 25th AE
Korrektül mutatja be a gyerekkor problémáit és azt hogy mi vár majd rájuk utána. Jó színészi játék, kellemes zenék.
8/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
littlelion21
addikt
válasz spammer #15188 üzenetére
Azért a Disney valamit alkotni is próbál, nem csak az eddigiekből elvenni mint Lucas.
Sokkal több van ebben a franchise-ban, remélem túl mernek nyúlni a már hót' unalmas Leila-Luke típusú karaktereken, sőt a nyüves könyveket is hagyják a francba (akármilyen jók is), a SW ne legyen már adaptáció, ez nem a LotR.
-
szpal17
őstag
Erre valaki pénzt ad?(gyártásra, megtekintésre, bármire) Minden nemében pocsék...és még ráadásként david hasselhoff...
1/10
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz littlelion21 #15187 üzenetére
A Dizni nagyobb pénzsóvár, mint Lukács. No de talán 1-2 jól sikerült lehet majd köztük.
"Zack Snydert hírbe hozták."
Hehe, ez viszont számomra bizony jó hír Csak a scriptet ne adják neki.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
littlelion21
addikt
-
Ferdzsoo
addikt
Flight
9/10.Nagyon jó film. Végig lekötött. Mindenkinek ajánlom.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Devid_81
félisten
Vegig keresve a 3 filmes topikot (ketto elozmenyt es ezt, egyetlen bejegyzest talaltam errol a filmrol, hogy:
Secondhand Lions (Leharcolt oroszlánok)
En ezt most neztem meg kb tizedjere, es ez a film bizony meg mindig odatesz nagyot.
Picit talan nehezen indul be, de vegig szorakoztato, majd az utolso 20 percben atvalt igen jo kis dramara.
8.5/10Es egy masik ritkasag akkor mar:
Triangle
Ez meg az a film amikor majdnem a felenel jossz ra, hogy hoppa, ez egyre erdekesebb, majd teljesen vegig nagyon nagyon fenntartja a figyelmet, es az utolso zarosorban meg...azt a jo mindenit!
Nem is igazan horror ez, inkabb misztikus es persze a temaja miatt megfeleloen thriller is.
Erosen ajanlott kategoria!
8.5/10[ Szerkesztve ]
...
-
pohár
félisten
válasz gyuromoj #15177 üzenetére
hát ennek jó része már fellelhető itt-ott
pont ma jött a Várandósok, kíváncsi vagyok, hogy milyen lett, az oldal 70%-ot adott ráGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz HuMarc #15155 üzenetére
Ha arról az időszakról amikor a Sith birodalom ereje teljében volt, nem lehet összehozni egy monumentális grandiózus trilógiát, akkor megemelem a kalapom. Magában a Kotor részekben, plusz Old Republicban annyi plusz háttérinformáció van, hogy 2 trilógiát is lehetne csinálni belőle.
Live-Die-Respawn
-
leslieke
Jómunkásember
Soylent Green érdekes volt látni, hogy mennyire eltérek a könyvtől és mennyire másképp képzelték el a jövő technológiáját. Túl régi a film, értékelést felesleges írni, de érdemes megnézni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gyuromoj
veterán
-
HuMarc
veterán
válasz bAtt001 #15169 üzenetére
Hol megy vasárnap reggel a Clone Wars? Én a szombat (vagy péntek? ) estértől tudok, hogy megy a német Super RTL-en, és ott nézem. Amikor volt még Megaupload, megnéztem az első 3 (vagy csak 2?) évadot... Azok a régi szép idők...
Egyébként egy élőszereplős klón-film is jó lenne... Persze ezek az animációsak sem rosszak. De milyen lehet az, amikor egy szinkronszínésznek kell leszinkronizálnia egy egész hadsereget?
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Woo Woo #15168 üzenetére
Még nem láttam Natural born killers-t, de Woody Harrelson-t én személy szerint nagyon szeretem.
Holnap délelőtt Bronson-t nézem meg, kíváncsi vagyok Hardy itt is zseniális-e.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Viszlát
addikt
Upside Down (2012): bár az alapötlet és a megvalósítása nagyon ötletes, a történet maga egy egyszerű lávsztori. Na de a látványvilág az valami egészen fenomenális, tátott szájjal néztem végig, pedig ki nem állhatom ezt a csajszit...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
pohár
félisten
-
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
válasz littlelion21 #15156 üzenetére
Kicsit több akció, mint az előző részben. Kis "catfight", király kocsik, csajok, zenék. 2 óra tömény kikapcsolódás, ebben a fárasztó világban. Alig várom, hogy el kezdjék adni itthon.
-
kovsol
titán
A végén, hogy pár kocsival visszarántanak a földre egy hatalmas teherszállító repülőt az enyhén röhejes volt. Egyszer nézősnek jó lesz ez is.
May the Force be with you!
-
baluka26
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Ez egy Die Hard Mr. DE NEM MA-val és kocsikkal, vagy annál több? Megvan az FF5, de még nem láttam. Érdemes megnézni?
-
mayday00
őstag
5 nekem bejött nagyon Ez sem lesz szerintem olyan rossz
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
littlelion21
addikt
Fast & Furious 6 trailer - akkor ismét készülhetünk 2 óra nevetséges arcoskodásra
-
baluka26
nagyúr
válasz bAtt001 #15151 üzenetére
Játékokban is simán jó volt minden, ami nem a filmekhez köthető. Republic Commando, Battlefront, Kotor, Jedi Knight (ugye ez valamivel szorosabban kapcsolódik, mint többi) is odabaszott. Nem beszélve az X Wing-ről, Force Unleashed, Racer, Rogue Squadron.
Szerintem rohadtul nagy igény lehetne mindenféle SW témájú filmre, és engem nem baszna fel, ha ezt a bányát nagyon csúnyán kitermelné valaki
.[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
baluka26
nagyúr
válasz HuMarc #15148 üzenetére
Simán mandalorian is jó lenne.
De amúgy Old Republic kellene, Canderous Ordo spinoffal. Az odabaszna nagyon
mephi: Szó volt Marvelről, szó volt arról, hogy Yoda öreg. Így.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #15147 üzenetére
thor hogy kerül ide? mi már azon poénkodunk, hogy han solo eredetfilmek johnny depp-el? először jason statham-re gondoltam, mert mindenbe belekerül, de őt (még?) nem vette meg a disney
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
HuMarc
veterán
válasz bAtt001 #15145 üzenetére
Bobáról már van spin-off. Több Clone Wars rész is szól róla. Bár valóban izgalmas lenne egy a sztori Boba szemszögéből vagy Boba egyik küldetésének filmesítése. De akkor már inkább Jango és a Mandaloriani gladiátorharcok. (Mondjátok, hogy nem írtam hülyeséget, mert nem néztem utána, de most így emlékszem)
-
mephi666
nagyúr
válasz baluka26 #15141 üzenetére
yoda amúgy van vagy 1000éves... egész szériát lehetne akár köré építeni
vagy r2d2 spinoff?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mayday00
őstag
válasz gyuromoj #15143 üzenetére
Köszi, hogy szóltál nem vettem észre hogy van olyan pedig kerestem.
Plazma topikba túl sok a önimádó ember, nem értik a poént a viccelődést..1-2 kivételével.
Sok ott a savanyú ember..[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gyuromoj
veterán
válasz mayday00 #15139 üzenetére
Kár hogy sorozatos dolgokról írtál egy FILMES topicban. Akkor ki is tévedt el?
Van külön Sorozatos topic.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz mayday00 #15139 üzenetére
Téves, van sorozatos topik
-
baluka26
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
válasz mayday00 #15133 üzenetére
Maradj a házimozis topicoknál trollkodni. Köszi.
(#15136) orichalcos
Mi a baj?(#15139) mayday00
Te még is miről beszélsz? Nem én járok rossz topicba, hanem te... legalább OFF-ba tetted volna a HSZ-edet.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz mayday00 #15133 üzenetére
pont most nyomtam le a Vészhelyzet 8. évadját... ismerős főszereplő
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HuMarc
veterán
válasz gyuromoj #15131 üzenetére
Hát így talán ki fog derülni, hogy Yoda milyen fajba tartozik. Azt lehet tudni, hogy 66 cm magas, 17 kiló, stb. de a fajnak nem tudtak nevet adni Logikus... Egyébként Ha Jar Jar-ról nem lesz Spin-off, akkor várósak lehetnek ezek a filmek... Pl. Han Solo, Chewbacca spin-offok jöhetnének... Vagy Jango Fett...
-
mayday00
őstag
Zero Hour
ABC új sorozata premier Feb. 14,
webrip már kikerült belőle, megnéztem. Nagyon bejött! 10/8
Nézős lesz a további rész(FX) új sorozata,
The Americans premier: Január 30
80-as években játszódik és két KGB-ügynökről szól, akik több évtizede élnek Amerikában, amerikaiként, miközben próbálják szolgálni az anyaországot.....10/8
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz abridabri #15126 üzenetére
Nem vagy egyedül, én sem bírom ezt, Blöfföt sem.
(#15133) mayday00: ezt a sorozatos topikba kellett volna inkább
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
-
baluka26
nagyúr
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső 8/10
Klasszikus Valószínű nem kell bemutatni senkinek.
-
pohár
félisten
válasz littlelion21 #15118 üzenetére
na, csak felirattal megy a Gengszterosztag, most látom csak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
littlelion21
addikt
-
oxox
addikt
vicces dologra jottunk ra a kollegaval (mogottunk forgattak egy nemsoka bemutatasra kerulo filmet)
ki az a szemely aki megmentett mar:
tornyot
repuloteret
newyorkot
az usa-t.....es mindezen utan meg a foldet, es a galaxist nem mellesleg....mit lehet meg ezutan tenni?...szerintem csak chuck norris maradt hatraKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mephi666
nagyúr
válasz Viszlát #15115 üzenetére
ja, van pár elég ütős, amin majdnem sírtam pl willisről, terminatorról meg a többiekről
meg azért liam-et sem kerülte el a bajusz:
[ Szerkesztve ]
-
Jason Bourne
csendes tag
válasz diablo1984 #15111 üzenetére
Akkor ezt kihagyom
-
diablo1984
veterán
válasz Jason Bourne #15108 üzenetére
Rémbo fia
nem tudom, azt ki ajánlotta, de beszívva és aludva nézd végig, mert az egy sz@r! aki ajánlotta az vagy egy elvont figura, vagy az ellenséged.....
-
dokee78
félisten
válasz Jason Bourne #15108 üzenetére
Act of Valor jön szinkronosan? Felirattal 2x láttam,elég jó.
Gengszter osztag számomra is várós. -
Jason Bourne
csendes tag
Heti adag amit barátok,ismerősök ajánlottak.
-
atike
nagyúr
Nekem sem fekszik a magyarizált bajszos "poénáradat"... Elsőre röhögtem egyet, de az x+1-ik ilyet látva már túl erőltetettnek érzem...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Marvel tervek
Hú, jól hangzik.Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
válasz Jason Bourne #15104 üzenetére
Nagy színészek jó játéka ez a film,sokszor megnéztem már örök kedvenc.
-
Jason Bourne
csendes tag
Alvilági játékok most néztem meg,hát ehhez nincs mit hozzá fűzni 10/10 nem is tudom hogy maradhatott kis a gyűjteményből
Ha valaki tud ilyen felépítésű kategóriájú filmet szívesen megnézném
-
bAtt001
addikt
The Perks of Being a Wallflower
Emma Watson-ért kezdtem el nézne de 20 perc múlva már éreztem hogy ez eddig az idei legjobb filmem. nem akció, nem lövöldözés, nem látvány de annyira leköt és tele van érzelmekkel. nagyon helyén van ez a dráma, jó történet, látni kell! simán megérdemli a 9/10-et
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest