- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz hoffman_ #17299 üzenetére
az r5 az by definition dvdrip kategoria (regio5-os - azaz orosz - dvd rip-je)
amivel ezeknel gond szokott lenni, az a hang, erdemes olyan r5-ot keresni, aminek neveben szerepel a "line" szo, azxok digitalis forrasbol kapnak angol hangotPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
hoffman_
nagyúr
Az r5-öt láttam, nem tudtam, hogy az dvd rip kategória De igazából jelen esetben ezt is keveslem, mert tényleg nem móka 180 centiről 106 centin a 480p felbontás, egész estés filmeket szeretem legalább 720-ban nézni. Nem szalad sehova. Ugyanakkor a Jóbarátok xvidben van meg, az pl. annyira jó, hogy magasról teszek rá, hogy éles-e vagy sem. (annak sincs köze hozzá, hogy így 44giga, 720ban meg 220 lenne )
Viszlát: Megtörtént
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
-
Viszlát
addikt
-
hoffman_
nagyúr
válasz Viszlát #17293 üzenetére
csodálkoztam is volna 300-at mondjuk csípem, szóval emiatt nem ásom el, de értem a célzást arra amire kell, jó lesz, max nem nézem végig, ha hosszútávon ezt a konklúziót vonom le én is
most már inkább az Anna Kareninát nézném, csak a hölgyemény akivel megbeszéltük, hogy megnézzük, még mindig nem végzett a könyvvel, én meg úr vagyok, és erre várok...
mod:
a dvdripesek b*zik, az xvidesek k*csögök
Silver Linings Playbook-ot szeretném nézni már nagyon, de még ezek sincsenek belőle...
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Látyánvos filmeket azért érdemes hd-ban, de úgy egyébként is, én igyekszem mindent hd-ban leszedni, mert a hang is jobb úgy. De ha nincs valami, akkor sem ver földhöz.
Szerintem ezzel nincs gond, azzal van gond, aki lehurrogja dvdripezőket.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
rt06
veterán
válasz #54715584 #17282 üzenetére
"...nem is tudom ez hogy jutott eszedbe"
arrol, hogy egyre tobben adjak elo nagy arccal, hogy 558564p alatt nem film a film, minden mas szar, aki megnez egy sima dvdrip-et, az minimum buziViszlat: bar nem lattam eddig egy reszt sem a sorozatbol, de ezt olyan szepen leirtad, hogy ezutan sem vagyok ra igazan
[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Viszlát
addikt
válasz hoffman_ #17281 üzenetére
Spartacusról: valahogy úgy volt ez, hogy a producer meg a rendező iszonyatosan felhágtak a garatra, másnap meg casting volt. Nagy nehezen oda is értek, csak a címet nézték el és egy helyi konditeremben kötöttek ki, egy rakat baltaarcú izomagy közé csöppenve. Egyikőjük (mai napig nem derült ki melyik) nem látta át igazán a helyzetet és bepróbálkozott az egyik szűk nézésű kockahas nőjénél, nah, belőle lett a főszereplő. De nem úszták meg ennyivel, aláírattak velük egy megállapodást, miszerint ha nem is egyszerre, de szépen lassan az összes bérletes kap szereplési lehetőséget a sorozatban.
A kreatív csapat először nem nagyon tudott mit kezdeni a helyzettel, színészi tehetség híján dobhatták ki a francba a forgatókönyvet, de aztán az egyik író megnézte a 300-at és szikra gyúlt elméjében, felvetette, hogy nyomják tele vérrel meg jó csajokkal, akkor a kutyát nem fogja érdekelni a szereplőgárda. Az egyelőre nem tisztázott, hogy végül miként sikerült rávenni John Hannah-t, az egyetlen, színészi tehetséggel megáldott szereplőt a csatlakozásra, de valószínűleg valami nagyon csúnya zsarolási ügy állhat a háttérben.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
válasz Ninja Chick. #17276 üzenetére
Mivel érdekel a film, nem fogok előre fújolni, hogy fúúúúúúwe boll rendezte
(#17277) rt06 hát az már a traileren is látszik, hogy ez nem látványfilm, nem is tudom ez hogy jutott eszedbe
Köszi az infókat, várólistán van a film
(#17281) hoffman_ Spartacus nekem nagyon bejövős sorozat, a sok közül azon kevesek egyike, amit tényleg várok hetente Sok benne a meztelenség és a szexjelenet, a vér még több. Szóval készülj, vagy szex lesz vagy vér fog folyni vagy a kettő együtt
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #17280 üzenetére
konkluzio a lényeg, egyetértek mondjuk ha belegondolok én is kevesebbet nézek filmeket, pláne ha a 2-3-5 évvel ezelőtti állapotokkal hasonlítom össze. ritkán jön össze, hogy 2-3 órát stressz nélkül, ráhangolódva rá tudok szánni, márpedig sok filmhez, ami a listámon van, kell a hangulat. így csak a popcornok, a prioritásfilmek, meg sorozatok jönnek szóba újabban. lesz ez még így se.
btw spartacus című sorozatot ismeri valaki? egy nőlény mutatta a napokban, hogy a legszexibb sorozat, amit valaha látott, és hogy nézzük azt, ha átjön(ja, jo ), belenéztem, és egy rakás szexjelenet, meg mégannyi fröcsögős vérontás és harc - de tényleg jónak tűnik az összkép.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
expendables 2
simán hozta az első részt, arckaparósan idétlen egysorosok, kiszólások és repülő emberdarabok, így kell ezt csinálni. csak ennyit tudok mondani: heads up!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
rt06
veterán
válasz #54715584 #17275 üzenetére
egesz mas jellegu, komorabb, sotetebb, viszont a megvalositasan helyenkent latszik, hogy keves penzbol keszult
viszont nem csak dr bollhoz kepest jo a film, hanem ettol eltekintve is megallja a helyet (persze akinek 18954p hd-nel kezdodik a film, az bele se kezdjen, ez a film nem errol szol)[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
Ninja Chick.
tag
válasz #54715584 #17275 üzenetére
Teljesen más. Egy enyhén elborult tiniről szól aki kiírt egy fél várost, de szerintem Uwe-hoz képest nagyon összeszedett film, sőt a legtöbb ilyesmi film közül talán ez a legjobb. Nem társadalom kritika, hanem sima jellemrajz szerű dolog. Szerintem jó, csak ne úgy állj neki, hogy "Fúúúj Uwe film"
-
törölt tag
válasz Ninja Chick. #17274 üzenetére
Na, ehhez képest a Rampage milyen?
Nem tehetek róla, de mindig egy memória monitorozó program neve jut eszembe erről -
gyuromoj
veterán
válasz Ninja Chick. #17271 üzenetére
(#17273) monstre
simaliba volt[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz Ninja Chick. #17269 üzenetére
Te jó ég.. Az a film még durvább lehet mint a tavalyi amerikai gyilkolós mozi, nem jut eszembe a neve. Nem nagyon durva? Kihagynám a megrázó és drámai filmeket
-
törölt tag
válasz Ninja Chick. #17266 üzenetére
Áááh, max ha Uwe Boll a rendező
Nem tudom mennyit kereshetnek, de szalad a szekér...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nahát, lemaradtunk egy Asylum filmről
Itt forgatták Szolnok mellett és senki nem tudott róla, amikor ismert színész is van benne?
Nekem bejön az előzetes, ezt részegen kell majd megnézni[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #17215 üzenetére
Kétszer is nekigyürkőztem a könyvnek, de rettenetesen körülményes és unalmas volt, 30-40 oldalnál nem jutottam tovább. Azon ritka esetek egyike, amikor a film abszolút felülmúlja a könyvet.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
callmeakos
veterán
válasz HuMarc #17261 üzenetére
Ne te nee
Amúgy oké, kíváncsi vagyok azon véleményre, aki olvasta a könyvet is. Az én könyves HP történetem a Bölcsek Kövével be is zárult. Kb. 9-10 éve olvastam ki gyerekfejjel, a Főnix Rendjét még megkaptam, de az olyan vastag volt, hogy meg is ijedtem tőle valamiért, én inkább elajándékoztam
Amúgy ja rákaptam, mert ez a sorozat a gyerekkoromat átívelte, és egyik részt se láttam 2 nél többször...Amúgy már csak egy rész maradt, gyorsan pótlom
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
HuMarc
veterán
válasz callmeakos #17259 üzenetére
Nem értem, hogy hogy érted, hogy a "fenti miatt", hiszen az egész Skyfall-véleményezésed a pontozás felett van
Egyébként azt akartam kérdezni, hogy hogy tetszene egy bővebb, spoileres Harry Potter elemzés, összevetve a könyveket a filmekkel? Csak azért kérdem, mert mostanában rákaptál a HP-re és én újraolvasom és nézem a sorozatot
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #17259 üzenetére
Nem volt az annyira komoly karakter szvsz. Jó volt, illett is a képbe, de ennyi és nem több.
-
callmeakos
veterán
Sajnáltam hogy nem tudtam megnézni a moziban, és most még jobban bánom. Fantasztikus film lett, és csak csatlakozok ahhoz, hogy az egyik legjobb Bond film. És miaz hogy nem vágták hozzá Javier Bardemhez az Oscart? Már előre elnézést a Django fanoktól, de Silva karaktere annyira összetett, mégis lehengerlő, hogy most már tudom, a kifőzdeklub tagjai akik az Oscar bizottságának hívják magukat ezzel hibáztak egy ordasat. És igen, Di Caprio is ott van, de én inkább Bardemnek adtam volna. Csont nélkül.
SPOILER aki még nem látta volna:
Azt viszont nem értem, és kifejezetten zavaró tüskét hagyott bennem, hogy a forgatókönyírók mért hagyták ki, hogy élte túl Bond az elejét. Ő nem egy szuperhős, akit 2x lelőnek, zuhan 300 métert egy hídról, lezuhan egy vízesésen, majd megdug egy nőt, azt visszatér. Bármennyire is azt mondja, hogy hobbija a feltámadás, azért túlzásokba ne essünk már
A fenti miatt 9,5/10
Olvastam egyébként egy véleményt, a legjobb Férfi mellékszereplő Oscarhoz kapcsolódóan, és milyen igaz
Na, nálam itt szakadt el a cérna. Az még oké, hogy nem díjazzátok Affleck munkáját. Azt is tudom, hogy úgy különösebben Tarantino-t sem szívlelitek. De az b*zdmeg, hogy Dicaprio és Javier Bardem sem tetszik, már egyáltalán nem vicces. Felfoghatatlan nem tudomásulvétele ez mindkét színész idei munkájának. Hogy Matthew McConaughey-t meg sem említsem.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
mayday00
őstag
Új x- men nek bemutatója még nincs?
Kick ass 2 ben cage nem fog szerepelni?
A első része baromi nagy volt, remélem a folytatás is jólesz
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
válasz gyuromoj #17253 üzenetére
És a Kick-Ass 2 már itthon is Kick-Ass címen fog futni, nem idióta Ha/Ver címen. Halleluja! Már csak az a kérdés, mi lesz a karakternevekkel. Reméljük az is marad eredeti.
szerk: és Kick-Ass srác az Godzillában is Meg Walter White is, nem semmi.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
-
mayday00
őstag
Tűzgyűrű Transformers, Vasököl kombinációja. Ahogy nézem a bemutatóját. Semmi extra.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
válasz gyuromoj #17242 üzenetére
Mózes film: jaaaaj neeee, nem lehetne inkább Eric Bana?
Tűzgyűrűk: ez a trailerből is kiderült, hogy baromi nagyok, nem is értem ez miért új hír?
Mama: az első bekezdéssel teljesen egyetértek sajnos, hogy hogyan is lehet egy horrorfilmet olcsón megcsinálni és ezek mennyire is hasonlítanak egymásra... A filmet nem láttam még, de kíváncsi vagyok rá.
Ez a Dyatlov film most moziban megy?
-
Ninja Chick.
tag
válasz dokee78 #17230 üzenetére
Van rá teljesen racionális magyarázat is.
Fénygömböket (már ha tényleg voltak) persze nem magyarázza de egyébként minden mást igen. Legalábbis szerintem
-
gyuromoj
veterán
Will Smith-szel rebootolják a Colossust
Avatar 2 - Élnek még azok a Na’vik?
Hugh Jackman az új Farkas képeken
Halálhegy – A Dyatlov rejtély – Kritika
-
mayday00
őstag
Amerikai historia x kemény film?
Még nem láttam. Viszont sikerült megszereznem BD-n így gondoltam megnézem."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
hoffman_
nagyúr
Les Miserablés
1080p eng dtsÉrdekes volt a film, mert az elején nem igazán éreztem jónak, szép lassan épült fel bennem a tetszés. Max 7 pontot adtam volna rá legjobb esetben a közepe felé, de a végére valamiért szépen összeállt bennem az érzés. Volt néhány gyenge ének, és jelenet, amit nem éreztem odaillőnek, amolyan semmilyen-féle benyomást tettek, és alapjában nem éreztem néha elég erősnek néhány dalt, de azért nem akarok rossz képet festeni, csúnyábban hangzik, amit leírtam, mint amilyen valójában. Mindenképp érdemes megnézni.
8/10
-
mephi666
nagyúr
általánosságban a varjúnak világos a csőre, a hollónak sötét (persze vannak kivételek: pl kormos varjúnak sötét a csőre, vetési varjúnak meg a tollazata szürke-fekete)
ui: a holló egyébként a varjúfélék osztályába tartozik (<- ezt már mondjuk wikiről néztem ...érdemes lehet elolvasni, mert elég érdekes dolgokat írnak róla)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
a crow=varjú, a raven=holló (csak valószínűleg a mitológiai vonzata miatt kapta a brandon lee-s crow, majd az egész sorozat is nálunk a holló nevet)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LOTR
addikt
válasz zoltanz #17231 üzenetére
amikor kivételesen "passzol" a magyar fordítás:
The Crow (1994)
The Raven (2012)és akkor, hogy egy kis on tartalom is legyen, bár ez már épp eleget lett véleményezve
A film valóban elég jó, viszont nagyon sokat dob rajta, hogy igaz történeten alapul. A korábban linkelt interjú szerint a reptéri üldözési jelenettől eltekintve így történt a valóságban is. Azt gondolom, hogy ha csak egy fiktív sztorira épülő film lett volna, akkor elveszett volna a középszerűen jó filmek között.
Biztos vagyok benne, hogy még jó néhány hasonló érdekes akta lapul a titkosításra ítéltek kategóriájában, amik csak arra várnak, hogy megfilmesítsék őket, mi pedig csak várjuk ezeket, aztán meg megnézzük őket.One Ring to rule them all
-
spammer
veterán
válasz zoltanz #17231 üzenetére
Na igen, ezért jó az eredeti címet kiírni értékelésnél vagy linkelni egy imdb-t Nem remake, mert ez a The Raven című film, ha jól sejtem, míg a Brandon Lee-s film a The Crow, amiből nem tudom, hogyan lett Holló a magyar fordítóknál
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Integra
titán
the fly - 1958
ez az eredeti. bájos egy film...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
zoltanz
nagyúr
A Holló (2012) nem remake, teljesen más film, nekem tetszett 7/10.
-
dokee78
félisten
válasz dokee78 #17228 üzenetére
Mellesleg érdekes az igazi történet.
Talán SPOILER?
"A merész gondolatot szó, majd tett követi; egy héten belül összeszervez egy kilenc fős csapatot (hét fiatalembert és két nőt), melynek hat tagja még egyetemi hallgató, a további három pedig friss diplomás mérnökember. Ez utóbbiak közül az egyik a helyi Uralmas nehézgépipari gigavállalatnál, a másik kettő pedig a Cseljabinszk-40 fedőnevű, akkoriban zárt városnak minősülő településen (ma: Ozjorszk) dolgozik, és nem akárhol: annál a vállalatnál, amely (a 817-es hadrendi számot viselve) a szovjet hadsereg plutónium-szükségleteinek kielégítéséért felel."[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
hétvége termése:
- stand up guys, a színészek remekeltek, könnyed fanyar humorral fűszerezve a játékot, nekem nagyon bejött a film! a zenék is kurvajók voltak.
- crash (cronenberg mestertől), háát, tetszett, de beteg egy történetet mesél el, amúgy a tőle megszokott és elvárt minőség. érdekes kamera állások, és vágások...
- rontó ralph, aranyos és egy ötletes mese a diznitől.
- argo, szerintem is korrekt egy film. mocskos amcsik, hogy belepofáznak más országok életébe...
- popper péter - a kő, a víz és a kutya, gondolom őt nem kell bemutatni senkinek, érdemes megnézni ezt a vele készített interjút. -
dokee78
félisten
RE Otherworld
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Ninja Chick. #17144 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
rii
nagyúr
jameg köszönöm a cimeket!
(#17223) Ninja Chick.: vannak benne érdekes fószerok, ja .-)
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
rii
nagyúr
válasz #54715584 #17220 üzenetére
dokumetnum filmek
mindenre, de mindenre rá akarják húzni a hogy ősi idegenek, ádám meg éva az első génkezelt ősemberek ... mert az emberekből aranybányászó rabszolgákat akartak fejleszteni ....rengeteg érdekes dolog is van benne, piramis szintű- ezt hogy csinálták meg -és tényleg rengeteg dolog van, amit még ma sem tudnánk megcsinálni ...
türkörsima felületeket vágtak ki sziklákból
orion csillagképre van mintázva városok, piramisok elhelyezkedése
ugyanazon a vonalon helyezkedik el a "zona del silencio" a berrmuda háromszög, meg a sárkány háromszög ... mindhárom tele van anomáliákkal1-2-3 évad, szerintem érdemes megnézni, elgondolkodtató
ja meg többezer éves arany ékszerekről derül ki, hogy nem rovart mintáznak, hanem repülőt, megcsinálják a méretarányos modelljét, motort adnak alá, és az felszáll, repül .-O na azé az milyen már, hogy 2-3-4.000 évvelezelőtti ékszerekről derül ki hogy voltaképp egy repülőgép modell? .-O
-
rii
nagyúr
válasz Ninja Chick. #17140 üzenetére
van az Ősi idegenek c. dok. film sorozat, és abban a 3ik éveadban pont ezt tárgyalják. Azt mondják, azon a helyen, az ott élők a mai napig látnak furcsa jelenséget, de megtanultak együttélni vele, és remélik, hogy nem történik semmi baj
Az Otorten hegy ("Ne menj oda") "Halál hegy" részén kellett tábort venniük
-
törölt tag
Kalapos ember már linkelte egyszer, de íme még egyszer:
Everything you need to know about “Cloud Atlas”
(#17217) Ninja Chick. ójaj, pedig ha már a sokat emlegetett mondatokra emlékeznél, akkor az már fél siker lenne
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Így van
Elég komplex lett a film szerintem, sok az utalás más idősíkokra, bár az ugrálás még simán nyomon követhető szerintem, az külön tetszett, hogy egyik síkból a másikba való lépéskor/vágáskor a hangokat is átkeverték. A napokban sztem utána fogok még olvasni a filmnek, és a hétvégén megnézem majd újra, de biztos vagyok benne, hogy lesznek benne új dolgok, ahogy Integra is mondta.
Nekem ez nagy filmélmény volt, egyre jobban kezdem szeretni a monumentális alkotásokat, szerencsére jól is sikerülnek. SzerintemA könyvet nem olvastam, valaki esetleg olvasta a könyvet?
Ja a 2012-es évben az otthonban és a kocsmában ott volt minden színész
(#17214) mephi666 igen, sajnos, azt akartam is kérdezni, hogy tényleg nem jelölték semmire a filmet vagy csak rosszul emlékszem, de akkor ezek szerint nem kapott semmit
De mindjárt visszaolvasok kicsit, hiányzik az ellentábor véleménye[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz #54715584 #17209 üzenetére
sz****nak le, hogy semmi díjat nem kapott a film, pedig amilyen vágás/színészi játék/zene/díszlet volt, az nem semmi nálam az elmúlt évek egyik legjobb alkotása... megnézés után azonnal nem tudtam behatárolni, de folyamatosan eszembe jut és "beérik" a fejemben... mint valami bor... simán újranézős film és szerintem a hetekben sort is fogok rá keríteni
-
rii
nagyúr
sziasztok
szabadna kérnem pár mostani agyrohasztó akció film cimet?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dokee78 #17207 üzenetére
Igen, és a film végén mindegyiket meg is mutatják, szóval érdemes megnézni azt is.
A csillagok nem tudom mit jelentenek, de az 1973-as fényképen rajta volt Sonmi is, meg a néger bácsi is, szóval lehet ott volt valami utalás még, ami felett elsiklottam. Szerintem érdemes többször megnézni, nem feltétlen azért, mert az ember nem értette, hanem szerintem egy megnézéssel nem lehet mindent látni egyszerre és minden pontot összekötni. Nekem kifejezetten sok volt már a végén, amikor pár percbe próbálták belesűríteni a szálakat, a fényképekkel és az időugrásokkal meg az utalásokkal.Azt elfelejtettem mondani, hogy például a film zenéje nekem nagyon tetszett, bár néhány helyen nekem kicsit halk volt. A soundtrack is nagyon tetszetős.
(#17208) Integra nincs mit, nem tudom mire mentél ezzel a válasszal
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Integra #17195 üzenetére
A film eleje nagyon tetszett, szerintem a kezdés erős volt. Sőt, a "You are gonna die" mondatnál már teljesen készen voltam, először azt gondoltam, teljesen beszippantott a film. Aztán volt jó pár kép, amikor valakinek a válla felett nézhettünk bele a sötétségbe, ahol már a kabát miatt se nagyon láthattunk semmit, azzal nálam nem értek el semmit, nem tetszett, olyan érzésem volt hirtelen, mint amikor a kézikamerás rángatózós filmeket néztem. Az első körben mutatott farkasok nekem viccesek voltak, nekem az a CGI nem tetszett. Amikor megjelentek falkában legelőször a farkasok, az sem tetszett, nem értek vele célt, rókákkal már átéltem ilyesmit, nekem ez vicces volt, bár az adott helyzetben fostam én is rendesen. Aztán a végén, amikor még hárman voltak és otthagyták Diazt, az sem tetszett. A TWD-s ürge próbálta lebeszélni, de nem sikerült, nem hiszem, hogy egy ember feladná az élniakarását, főleg így, hogy meg sem próbálják lebeszélni róla. Biztosan ilyenkor ez fejben dől el, én tutira nem akarnék meghalni, csak ha már lóg a belem. Közben volt farkasos üldözés is, ha olyan közel kerültek az állatok, mint ahogy egyes jelenetekben láthattuk, a farkasoknak el kellett volna kapniuk őket még futás közben.
Aztán a a TWD-s fickó amikor megfulladt az sem tetszett, mert egyrészt szerintem túlságosan sokáig ordított a víz alatt, amit csak úgy lehetne elvileg, hogy ha van levegője, ha nincsen, akkor megfullad, a fulladásos rész viszont a mentéshez képest rövid volt, főleg úgy, hogy még próbálta is lélegeztetni, de előtte relatíve sokáig nem. Nem tudom hány fok lehetett, de ha mínuszban a fagyos vízbe esel, utána nem hiszem, hogy ne fázna az ember és kezdene remegni majd megfagyni. Nem tudom az adrenalin mennyire írhatja felül a fizikai korlátokat, de nem hiszem, hogy mindezek után egy ember még ennyire "jól" érezze magát fizikailag.
Az már csak hab a tortán, hogy a szokásos felállást is megkaptuk, valaki mindig becsavarodik, mindig van feszültség az emberek között, mindig megvan a jó és a rossz ember felállás is, a jó de gyenge ember aki küzd a végsőkig karakter, előkerülnek a személyes sztorik a tábortűznél ésatöbbi. Az, hogy nem volt happy end, nem zavart, ez a befejezés kifejezetten tetszett.Nem gondolom, hogy ez egy jó film volt, ellőtte a kötelezőt, de semmi több.
(#17196) orichalcos nem, de ez is jó lesz, közben megtaláltam, azért köszi
-
Integra
titán
válasz Ninja Chick. #17200 üzenetére
nem tudom megmondani, csak angolul láttam, nem is szeretném magyarul megnézni
iszonyú lehangoló és negatív a film, ahogy szépen lassan elfogynak, elvegetálnak, ahogy a farkasok ledarálják őket, a kilátástalanság, a vég.. de mégis gyönyörűen csinálták meg a filmet, az operatőri munka is rendben, nyers az egész, nagyon jól átjön a kilátástalanság. nem is nagyon emlékszem ilyen filmre az utóbbi években. de tény, kell egy bizonyos hangulat/gyomor hozzá, hogy az ember értékelni tudja....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Politika
- Bittorrent topik
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Delta Force - Nyáron jönnek a mobilos kiadások
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mazda topik
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- További aktív témák...