Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ezek voltak már?
Egyébként ha már tegnap volt Wolverine. Ugye az előzetesben benne van hogy halandóságot adna az öreg Logannek. Ezt most nem nagyon vágom hogy hogyan, hisz gondolkoztam rajta: Elvileg a 3. rész után játszódik a történet (lásd Jean flashback a trailerben) és ott meg volt már ellenszer a mutáns képességekre. Szóval akkor hogyan is ígérne halandóságot az öreg, mikor elég lenne a 3. X-men filmben látott szert használni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hoffman_
nagyúr
válasz adalbert1 #17787 üzenetére
Ez a rész talán az egyik kedvencem, ez óriási volt "Ez igen, ez ártalmas, ez egy rakás szar!" - padlóztam
atike:
VLC-vel én belefutottam nem egyszer, hogy nem bírt filmekkel. A hardveres gyorsítás egy bughalmaz volt benne sokáig, bár most úgy veszem észre kijavították. Az MPCHC-nál viszont nem jobb, eddig az egyetlen, ami kifogott rajta, azok a 10 bites anime-k voltak, de azok fehér hollók. AC3-at én is használok hozzá, nem tudom miért, lehet, hogy felesleges, de itt anno úgy tanultam aztán megmaradt.
monstre:
Nem hiszem, hogy túl komoly tartalmat lehet majd várni, de azért én bízom benne, csihi-puhi lesz.
Devid_81:
Még szép, hogy segítettünk, összetartó csapat ez
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Jhonny06
veterán
válasz Ninja Chick. #17795 üzenetére
15 éve? Hány éves vagy?
-
rt06
veterán
válasz Ninja Chick. #17791 üzenetére
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
rt06
veterán
válasz Ninja Chick. #17789 üzenetére
wut?
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
callmeakos
veterán
Torrentére még egy kicsit ráfűzve, van a Csujának olyan szerepe/szinkronszerepe ami nem áll jól neki?
Torrente/ Al Bundy/ Bala/ Csoki stb.... Szerintem az egyik legzseniálisabb magyar színész,All→M8
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #17774 üzenetére
Torrente az egyik legjobb negatív, paródia karakter szvsz, hatalmas dumákkal.
Tarantino 50 éves - lett tegnap. Ma meg is nézem a Django Unchained-et, kíváncsi vagyok milyen lesz, nekem még mindig a Ponyvaregény a kedvenc filmem tőle, azt nem igazán tudta túlszárnyalni semmivel (a többi filmje is nagyon jó, remek jelenetekkel, pl. az Inglorious Basterds nyitójelenete, vagy a bárban játszódó jelenet).
-
atike
nagyúr
+1 a VLC-re. BluRay-t nem játszok vele,, mivel nincs , de mindent visz akadásmentesen, mindenféle plussz kodekpack vagy akármicsoda nélkül... FullHD-s MKV-tól MOV-on át MP4-ig minden. Időnként annyit veszek észre, hogy az MKV-be beletekerve "gondolkodik" kicsit, de ez a gépem "teljesítményével" magyarázható...
-
pohár
félisten
K-Lite fölösleges, ha VLC-t használsz, csak ront a helyzeten, mintsem javítana... Blu-Ray-re Total Media Theatre 5, minden másra VLC
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Devid_81
félisten
Film lejatszas problema:
Nekem csak bizonyos kodolasu filmekkel van bajom, majd ranezek a forrasra, hatha rajovok valamire, de amit irtam is, kapcsolgatom a kimenetnel a dolgokat, igy jo.
Persze hozzateszem akkor a felirat menupont eltunik es csak kulso feliratot kezel alapertelmezett beallitas mellett....
-
brownus
veterán
Szeretők, utazók előzetes (16) - ez is jó lesz
-
Rx
aktív tag
Az előző részét moziban néztük unokatesómmal..előtte 2 trailert megnéztünk...
Mikor kijöttünk a moziból valami hiányérzetünk támadt...a trailerekben látott jeleneteken kívül (amik talán a film leglátványosabb részei voltak) a köret maradt...így kapott el minket a furcsa érzés.Remélem ennél a résznél nem kap el ugyan ez az érzés, jó lenne moziban megnézni mivel az x-men karakterek közül rozsomák a kedvencem.
Az az igazság, hogy már jó ideje nem voltam moziban, de az idei felhozatal annyira erős, hogy be kell ülnöm pár filmre.
LOTR féle probléma:
Nálam is fellép ez a probléma, én a VLC-t szoktam használtni, illetve a K-lite codec pack van fent.
Nálam már elég régóta ezt csinálja, de megszoktam
Esetleg van valakinek bevállt lejátszó programja ami mindent eszik?[ Szerkesztve ]
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
atike
nagyúr
Ez viszont voltmár, de aki gondolja:
Sűrűn aktuális...
-
atike
nagyúr
Ez nagyon kész... Szakadtam.
Remélem nemvótmég.
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #17768 üzenetére
nekem nagyon bejön, bár én angolul kezdtem el nézni, hogy nyomathassam egyfolytában, ne kelljen leragadnom az első akárhány résznél, ahol a TV-sek járnak
úgy kezdtem el nézni, hogy semmit sem tudtam róla, igazából elvárásaim se voltak, de nagyon megtetszett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
horush
addikt
Django unchained:
Szvsz igencsak jó volt. Mostanában az egyik legjobb, amit láttam. Hossza ellenére végig lekötött, végig szórakoztatott. Merőben más, mint Tarantino eddigi filmjei, viszont így is úgymond Tarantinos maradt.
9/10.pohár: Én angolul nézem már az első részek óta, s tényleg nem rossz sorozat. Bár az éved első felének egy részén (amennyire emlékszem) picit leült, de mostanában szinte minden rész igencsak jó.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Megnéztem a Djangot, szerintem gyenge lett. Messze van a Ponyvaregénytől és Kill Bill-től, de még a Brigantyktól is.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
hoffman_
nagyúr
válasz Ninja Chick. #17765 üzenetére
ez jogos, a mozifanatikusok éjszakáját imádtam, az hatalmas buli volt, de abbahagyták a szervezést, nyamvadt cinemacity képtelen rá, palace még csinálta:
pohár:
nem voltunk sose az a család meg társaság, valahogy kimaradt
-
pohár
félisten
válasz hoffman_ #17764 üzenetére
pedig a legjobb... mindenhol iszol valamit, eszel jókat, aztán otthon folytatod
nézi innen valaki az Arrow-t? tegnap késő délután kezdtem neki, de már a 11. részt kezdem, nagyon rácuppantam
-
pohár
félisten
válasz Jhonny06 #17760 üzenetére
hűűűűűűűha, szép kis hét lesz húsvét után, fél napot a moziban töltjük
bádogfejűnyakkendős... majd összelocsolsz 4 mozira valót
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #17760 üzenetére
basszus, ezen a héten mind sz*, jövőhéten mind a 4et nézném moziban... anyagi helyzet most nem ideális, volt idő. mikor ledaráltam volna mind a 4et moziban egy hét alatt, most nem fog menni... ezt a kontrasztot a két hét között, bakker.
[ Szerkesztve ]
-
Jhonny06
veterán
válasz hoffman_ #17758 üzenetére
Azért tegyél el egy keveset a jövő hétre is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #17757 üzenetére
igen, ezt már láttam, ez is várós részemről. holnap meg úgy fest, hogy nézek egy spring breakers mozit, nem ezt akartam, de nem én döntöttem, hanem a többség, bízom benne, hogy nem lesz sz*r. Selenának nagyok lettek a cicijei, csak nem lehet rossz
mod: kic-ass annyira nem jött be, bár rossz nem volt, de a kettő jobbnak tűnik, egészen tetszik.
Devid_81:
gyáááh, nem vagy az emberem most
[ Szerkesztve ]
-
Vangelis
félisten
Megnéztem a felhőatlaszt.
Most nem tudom, hogy értettem e a lényegét vagy sem..
De tetszett!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
hoffman_
nagyúr
válasz callmeakos #17751 üzenetére
már nagyon régóta érett, ma megnézem az elsőt, és mivel most majd 2 hétig nem kell bemennem az egyetemre a másik hármat is, meg pótlok pár elmaradást, végre lesz időm.
ez a Pain & Gain húúúwááá nagyon bitang, nem bírom kivárni
mod:
most totál rápörögtem a trélerekre, van fent csomó jó, Szörny Rt.-t is találtam újat, az is pöpec lesz de a Trubo az hatalmas
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Ninja Chick. #17744 üzenetére
77 perc csak? Na felkerült a Watchlistre
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
hoffman_
nagyúr
Django 4 pont? geez
Pain&Gain baró kis film lesz
Wolverine tréler nagyon odacsap! felvették a japán szálat, király!
Turob is tetszik, basszus mennyi most a jó link
és a kérdés:
Torrente magyarul mehet? i think so
[ Szerkesztve ]
-
Ninja Chick.
tag
Röviden tömörem ennyi
Valaki mondja már el, hogy mi a filmnek a lényege mert én ezt esküszöm nem értem, pedig szeretem az elvont filmeket. Pi ehhez képest valami gyerekmese, megértés szintjén.
*SPOILER*
Most építenek egy időgépet ami nem csak időben de térben is utaztatja őket és eközben úgymond mindig klónozza is saját magukat. Több idősík van, mert több "primer" van illetve van egy életfenntartó is vagy mi az isten, de a több idősík végül mindig egy időben végződik, vagy mivan? Az elején mi az a szenvedés azzal, hogy az a fehérje szaporodik? Az olyan gyorsan utazgatott olyan rövid idő alatt, hogy ilyen gyorsan sokszorozódott míg ők utazásonként 1x?[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
ahogy a vegen kiosztja a gyereket:
I see your mother driving up and down the street looking at me, I'll be your step-father by the weekend.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Vót má?
White House Down
Amikor megláttam Roland Emmerich nevét azt hittem ez az új függetlenség napja. -
Integra
titán
válasz horush #17722 üzenetére
nem zavarnak, mert nagyon ritka, hogy elsők között rohanok egy filmet megnézni. megvárom amíg lecseng, és jó, ha huszan vagyunk ilyenkor a teremben. és mivel a magyar alapvetően nem szeret idegen nyelveket beszélni, így olyan sokat sem kell várni. főleg az ov filmeknél
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pohár
félisten
válasz mondomén #17734 üzenetére
ott iszonyatosan mocsadék volt, most hátha több pénzt öltek bele... kiderül nyáron
-
HuMarc
veterán
A G.I. Joe: Retaliation-t érdemes lehet megnézni? Az biztos, hogy jövő héten megnézem az Obliviont, de ez a G.I. Joe érdekel.
Vagy a G.I. Joe: Retaliation helyett inkább a Olympus Has Fallen-t kéne megnéznem?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Már előzőnél is néztem, az a robbanás Hiroshima lehetett?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Devid_81
félisten
G.I. Joe: Retaliation
Huha, ez eleg gyengen indul, kritikat meg nem olvastam, de a pontok nem valami biztatoak!...
-
pohár
félisten
ergo halhatatlan
ezentúl nem fog regenerálódni gyorsan, csak gondolom emberi szintenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rt06
veterán
nezz meg egy prime95-ot, mert elofordulhat, hogy a proci szamol el valamit, es amiatt esik szet a kep
illetve a proba kedveert nezz meg egy mplayer-t (a parancssorosat), az szokott ezt-azt kiirni, amikor hiba tortenik, abbol talan kozelebb lehet kerulni ahhoz, hogy hol is tortenik a hibaPolitikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
LOTR
addikt
válasz Integra #17716 üzenetére
kösz a tippeket, de tényleg mindent próbáltam már, amire én tippeltem, a winreinstall már a legvégső dolog volt
1,5-2 éve használom ezt a gépet, februárban már muszáj volt egy reinstallt csinálni, mert ennyit bírt a win7, addig sima mphc+ac3 és ment az 1080p is akadás nélkül, ez a mostani jelenség minden hd filmnél előjön, nagyjából 1 hónapja sincs amióta idegesít, ráadásul azóta ugye megint új rendszert csináltam, éppen tegnap...
tehát az biztos nem megoldás, hogy másik lejátszót használjak, tudtommal ez az egyik legalapabb
Devid_81
ez az EVR kikapcsolás mi is, hol is kell? - bár eddig ezzel sem kellett csinálni semmit és jó volt[ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
spammer
veterán
Tégy egy próbált a PotPlayerrel, ha jól tudom, a KMPlayer továbbfejlesztett verziója (annak a készítője csinálta), csak még annál is jobb. Nálam csont nélkül visz mindent, ami más lejátszókkal akadt, az ezzel megy simán.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Viszlát
addikt
Les Misérables SPOILER
Balukának szeretettel: Honest Trailers - Les Miserables.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Integra
titán
válasz horush #17711 üzenetére
otthon is megtudom nézni, talán még akad is hozzá egy egész emészthető rendszerem..
igen, én kiadok 1800 ft-ot egy-egy jobb filmre, ezért is dolgozom többek közt, hogy a szórakozásomat is finanszírozni tudjam más kiadásaim mellett.
mom és újabban az aréna is ad sok filmet angolul. szerencsére, szinkronizáltat soha nem nézek.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Devid_81
félisten
Nekem par film ezt csinalja, azokat vagy megnezem KMPlayerrel, es ott nem csinalja, vagy a mpchc (media player classic home cinema) beallitasoknal EVR egyedit atrakom arra a film erejere alapertelmezettre, es mar nem is csinalja.
Egyebkent semmilyen codec nincs fenn a gepen, win 7-el....
-
horush
addikt
válasz Integra #17695 üzenetére
Felőlem ott nézed, ahol akarod (van már amúgy 34gb-os verzió is), de szvsz otthon, egy értelmes hangrendszerrel + egy nagyobb tv-n sokkal jobb filmet nézni, mint moziban, ahol a fele szöveget nem érted, mert vagy röhög a fél terem valami gagyi poénon, vagy popcornon csámcsog.. Ráadásul az egész országban egy helyen van kb. angolul, ahol ráadásul a technika sem a legjobb, még hazai szinten sem.
-
LOTR
addikt
sziasztok
kellene egy kis segítség, lehet ezt egyből ide kellett volna írnom: [link]
köszönömOne Ring to rule them all
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
válasz Devid_81 #17696 üzenetére
bezony, laza 9-es a django
várj, segítünk...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Devid_81
félisten
válasz mephi666 #17701 üzenetére
Az im 2 nalam is kiverte a biztositekot, nem reszleteznem, mert napi egy kovezes eleg
Tr3 meg egy borzalmas nagy csalodas volt szinten szamomra...kivesezeset egy kovetkezo napra tartogatom
En varni varom a badogos sracot, ha ugy adodik elmegyek moziba erte, de nem esek ketsegbe, ha nem jutok el...majd itthon megnezem.
A batman nalam is kulon kategoria, ha a Jokeres reszre gondolok meg mindig kiraz a hideg, jo ertelemben egyszeruen az a resz zsenialis, eme jelzot nem sok film kapja meg tolem!
Ugy az egesz trilogia okes volt....
-
gyuromoj
veterán
válasz callmeakos #17678 üzenetére
Szerény véleményem szerint, azért lett Igor, mert régebben valamelyik horror szereplő inasa volt Igor, aki eléggé hasonló testalkattal rendelkezett. Talán Dr. Frankenstein segédje volt, ha nem is filmen, de mesében tuti.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mephi666
nagyúr
válasz Devid_81 #17699 üzenetére
amúgy nekem meg lehet, hogy azért lenne megszavazva 1 kövezés, mert az im3-at abszolúte nem követem figyelemmel látok néha 1-1 plakátot és kb ennyi... a 2. rész valahogy elvette a kedvem: egyszerűen nagyon túljátszottnak éreztem rdj karakterét, a film is leült több helyen, leginkább mickey rourke alakítása miatt néztem végig és mást nem is nagyon tudtam értékelni belőle... legalább akkora hájp övezi, mint a transzformátor3-at és nálam az is csúnyán megbukott... ha úgy adódik természetesen megnézem, de 0 elvárásokkal és így a bukás esélye is kisebb (ja és előtte első 2 részt beiktatom, hogy normális rangsort tudjak állítani)
nem sok "sorozattal" tudják azt megcsinálni, amit a batman-nel, aminek már az első része is rohadtjó volt és utána jött még csak a felemelkedés hetente többször nézem a trilógia árát bd-boxsetben, de sajnos nem akarják 15-20fontra levinni (ha leviszik, instant megveszem)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest