Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Aktív témák
-
Realradical
őstag
Conan a szőrtelenseggű 2011 10/3. Ebből +2 pont csakis Ron Perlman miatt.
Kaphatott volna akár 5-6 pontot is csak:
a. Nem kellett volna Conannek hívni a főhőst/a filmet
b. Jason Momoa nem elég karakteres ahhoz, hogy felérjen Swarzi baltaarcához
c. A 35-40 kilós hölgyek ne kezdjenek el brigantin/lemezvértes katonákat átszurkálni és hajigálni mikor először látnak másfélkezes kardot, valamint ha kivéreztetik őket egy artériás vágással akkor tessék meghalni.
d. A storyn még csiszoltam volna, miután lemásoltam egy kezdő GM AD&D-s meséjét suttyomban. Reméljük csak ennyi volt beírva a kockás füzetbe és nem egy egész modul
f. Lelőttem volna aki a zenéket összeállítottaAmit a film mellé tudok állítani, hogy Robert E. Howard Conanjének több köze van Momoához, mint a 84-es filmben Arnoldnak. Szerintem a rendező (vagy Momoa) olvasott pár könyvet. Gondolom a licenszre már volt zsé, hogy megvegyék egy jobb novella storyját.
Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Logitech G935 Wireless
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest