Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
-
senior tag
Két régebbi film bepótolva.
Donnie Brasco
Ez a film nagyon tetszett. Főleg Al Pacino volt szuper de azért Johnny Depp is beletette a maga részét. Elképzelhető hogy valamikor még megnézem újra.
8/10Gangs of New York
Ez kicsit hosszú volt de azért végig lekötött. Színészek közül talán Daniel Day-Lewis volt a legjobb. Ami igazán jó a filmben szerintem az a diszlet a képi világ. Ez nagyon jó lett legalábbis nekem bejött. Elképzelhető hogy újranézném bár nme a sztori miatt. 7/10Youth hides the key to salvation
-
darál0w
Jómunkásember
TVben most nézem a Shooter-t...
éshát eddig nem is vettem észre őt. szépséges.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
heihachi
addikt
válasz Thunderzolee #29084 üzenetére
Én azt se tudom mi volt az. Mivel foglalkozott?
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Kassadin
addikt
válasz Thunderzolee #29084 üzenetére
Filmbuzi-t szoktam nézegetni, no nem az író véleménye, hanem a filmek megjelenése miatt.
-
adalbert1
veterán
válasz varsam #29088 üzenetére
Nekem a kedvencem a Vágási, P.I.
-
varsam
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz Thunderzolee #29086 üzenetére
Az nem gyerek, nagyon várós Mi erre szoktuk csapatni
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
tween
őstag
Sanctum 3D (2011) : 7/10,de cseppet sem a színészi játék miatt...
-
veterán
Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Psychonaut
veterán
Skyline 4/10
Teljesen kozepszeru, atlagos film. A latvany teljesen rendben van, szep, latvanyos, bar igazabol semmi ujdonsagot nem mutat, sablon foldonkivuliek es urhajoik a gonosz fajtabol. A szineszi jatek es a sztori viszont rettenetesen gyenge, meg egy C kategorias filben is gaz lenne. Azt meg, hogy egy latvanyra epitett, azzal beharangozott film 3/4 resze egy luxuslakosztalyban jatszodik... inkabb nem minositenem. Van benne par nevetsegesen abszurd jelenet is (pl. vadaszgepes), nem tudom, ezeket miert kellett. Meg egyszer nem neznem meg. Aki szereti az ufos filmeket, azoknak is csak fenntartasokkal ajanlanam, vannak sokkal jobb alkotasok is a temaban.
-
Tibiajax
nagyúr
ezt sejtettem egyébként
viszont igy már érthetővé válik a véleményed
ettől függetlenül kukkantsd meg szerintem amiket ajánlottam, igy hirtelen
más élményt fogsz kapni
megáll az idő pl. igazábol nem is vigjáték, nekem anno érettségi környékén, bár joval később volt, mikor a film készült, baromi nagy filing volt. örök emlék
ellentétben egy üvegtigrissel...adalbert1. jaja..
rengeteg van, persze, csak gyors irtam valamit. régen voltak még magyar vígjátékok. Jók..[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Tibiajax #29074 üzenetére
Ajánlanám még A tanút és a Hyppolit a lakájt (persze az 1931-es verziót, van belőle Blu-ray is ).
hoffmann_ : utána még egy rakás Jim Carrey interjút is megnéztem, azok között is van pár ami szakadni lehet, pl. itt mikor a Newsweekből olvas.
-
Tibiajax
nagyúr
régebbi magyar vígjátékok láttál már esetleg? nem zimmer feire gondolok, 90-es évek első fele, de inkább 80-as évekbelit? érdemes lenne párat megnézni, nagy valószínüséggel át fogod értékelni a véleményedet
pár tipp:legényanya, csapd le csacsi, megáll az idő.. meg ilyesmik
hajrá -
Integra
titán
trónok harca
nemtom látta e valaki tegnap, szerintem harmat gyenge volt és az erőszakos jelenetek is a vicc kategóriát súrolja.. a szexről nem is beszélve, nem tudtam, hogy röhögjek vagy sirjak, mégis mit akarja felhúzott nadrágba dugni a nőt a tömeg előtt?? aztán a másik pali is nadrágban akarja dugni.. most akkor szex vagy sem? tiszta óvóda.. a vér meg.. lerontott 300 féle cgi, úgy megvágva, hogy ne kelljen sokat a cgi-al foglalkozni....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
t1
addikt
Üvegtigris 3
720p
Végre egy jó magyar film, rengeteg poénnal, remélem lesz 4. rész is. Nálam: 8/10
-
tween
őstag
Taxisofőr (1976) : 8/10
-
tween
őstag
The Warrior's Way (2010) : a lassítások és hanghatások miatt kap egy 8/10-et,mint alkotás 5/10
-
Jojo5
őstag
-
adalbert1
veterán
válasz hoffman_ #29060 üzenetére
"Does he have a long history with mental illness?
As long as I've known him."Ezt sem ismertem eddig: Imposter (Snow), ha nem ismerné valaki, itt az eredeti: Snow - Informer.
-
hoffman_
nagyúr
Nem az a klasszikus értelemben vett film De muszáj megosztanom veletek, hát ez az ember valami zseniális.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Integra #29044 üzenetére
Könyvben sajnos lemaradtam az 5-nél, és időm se igazán engedi, hogy behozzam a lemaradást, de a filmekből tip-top vagyok. És ez a rész biza nagyon várós Faszányos lesz, nem kérdés.
adalbert:
Jim Carry-től egyik személyes kedvencem
mod: white white baby nagyon üt
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz madgie #29058 üzenetére
Király, szerintem kevés ember van akinek nem jön be az a film... Én mostanában inkább ráálltam az agyatlan művekre (habár Kevin Smith kimondottan jó jeleneteket és dialógusokat írt a Clerks 1-2-be), tegnap betettem a Maskot bealváshoz. Jim Carry voice actingja szvsz baromi jó, és itt még Cameron Diaz is fiatal volt .
Arnold2 : uhhh, Vannila Ice filmjében van pár olyan rész ami már tipikusan az olyan sz.r hogy jó kategória, pl. a belassított jelenet mikor megy motorral és először látja a lovagló csajt.
Jim Carrey - White White Baby -
darál0w
Jómunkásember
-
-
gyuromoj
veterán
The Social Network
1080pKíváncsi voltam már erre a filmre, hogy mitől annyira népszerű a Facebook. Nekem nincs és szerintem nem is lesz. A film teljesen korrekt, elképesztő hogy milyen egyszerű ötletből mekkora vagyonra lehet szert tenni. Mark Z. pedig nagyon rafkósan csinálta az egészet, hogy a végére csak ő maradjon és az övő legyen minden.
8/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Integra
titán
uuuuuáááááááááááááááááá
4 perc herri potter 7/2, nézni most!!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
joshua7
veterán
Egészen tűrhető alkotás, igaz, a régebbi részek után nagyon újat nem tudott mutatni. A vége azért tetszett. Kedvet is kaptam ahhoz, h megnézzem az első három részt.
7/10Semper Fi
-
Apollyon
Korrektor
Most néztem meg a Good Will Hunting -ot, mert eddig még nem láttam.
Elég komolyra sikeredett, és tudom hogy gáz, de egy ponton még el is érzékenyültem. Ilyen elég ritkán van, és tök régi már ez a film, nem is értem miért nem láttam még eddig.
Nálam ez a film bekerült a Top10-be.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
bagyulajuve
addikt
Shaolin - korrektul összerakott kis film, remek szíénészi játék Andy Lau-tól. Morális töltet is van benne. Ajánlom a távol keleti filmeket szeretőknek. 7,5/10
Resistencia eterna
-
Dr.Jones
csendes tag
Boszorkányvadászat (2011)
Nicolas Cage és Ron Perlman szép magyar tájakon lovagolnak, de a film gyenge. 5/10 -
Tibiajax
nagyúr
válasz janos666 #29037 üzenetére
szép poszt..
Sanctum
hd,dts
Az első 30percet ha valaki túléli, utánna már egészen nézhetővé válik majd a film.
Cameron nevével borzasztóan el szeretnék adni a filmet, ahol csak lehetett, feltüntetették mint kizárólagos producert, igaz, volt rajta kívül még vagy 3 név, mint ilyen ilyen kiz.prodúcer.. Nekem kicsit asylum-os volt az egész, de maga a menekülés a klausztrofóbiából azért rendben volt. elvileg megtörtént esemének alapján készült. a legvége képsor volt a legértékesebb az egészben
6/10 -
janos666
nagyúr
Black Swan / Fekete hattyú(BD, angol hang, magyar felirat)
9/10Az első 5 percben szinte szédültem a túlerőltetett képzajtól. Nekem ettől inkább olyan régi Sci-fy érzésem volt (ahol a kis költségvetés miatt volt olcsó a tekercs és további zajjal próbálták jobban összefésülni a gyermeteg CGI-t, vagy épp a béna maszkokat/bábokat a filmre rögzített élőszereplős jelenetekkel. -> Lassan ki lehetne már nőni ebből "perlin noise"-ból és "old-documentary-style"-ból: régen jó okkal volt ilyen, ma már inkább csak megszokás, de engem pl. zavar.)
De aztán megszokta a szeme, és a szintén lagymatag bevezetés után (az első 20 percben azt hittem, hogy valami erőltetetten komorrá tett step-up 8 lesz) elég mélyre sikerült merülnöm.Kár, hogy nem egyedül néztem, mert így gyakran magyaráznom kellett, hogy mikor van "halu" (nekem mindig egyértelmű volt, de a többieknek nem, és elkezdtek szörnyülködni vagy agyalni... ; meg tartanom kellett egy kiselőadást a szerről, amit szerintem a piába kevertek, mert valahogy azt is rögtön rajtam kérték számon. )
De még ez sem tudott igazán kizökkenteni, végig ott voltam lélekben a csajjal, még a zárómondatnál is.Nem tudom egyedül vagyok-e vele, de mikor a rendező kérdezte, hogy "Te megdugnád...?" és rávágtam, hogy "három újjal és farokkal ott helyben" -> le is hurrogtak a többiek. Igaz, hogy a végére azért már nekem is túl "zakkant" lett egy kicsit szegény, és már én sem mentem volna szívesen a közelébe, de azért át tudtam őt érezni, és a monitor biztos távolságából gondolatban még átöleltem a szivacson fekve is.
-0.5 csak a zaj miatt, -0.25 a picit hosszú prológusért és -0.25 amiért talán egy lehelettel többel lőttek túl a realitáson, mint szükséges lett volna (és így még kevesebbeknek jön át).
Szóval majdnem tökéletes, már tényleg csak akkor lehetne nálam is szubjektíven 10/10, ha én vagyok a producer, és olyan szűk pórazon tartom a rendezőt és operatőrt, amennyire akarom.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Jhonny06
veterán
válasz Kassadin #29034 üzenetére
Meglepő, tudom. Ebben kicsit közrejátszik a magánéletem is, de ezt most inkább hagyjuk. Amúgy meg szerintem ez az a műfaj, ami nyomot hagy az emberben, a legtöbb akciófilm és vígjáték elég könnyen felejthető, még a jobbak is. A Sci-Fi meg nagyon nem az én műfajom, úgyhogy maradt ez.
-
Arnold2
őstag
Torrente 3 most kezdődik a TV6-on (Viasat 6). Akit érdekel.
-
Jhonny06
veterán
válasz MarioAna #29026 üzenetére
A lényeg, hogy jó minőségű (DTS) hang legyen rajta, amúgy szerintem bármelyik újabb akciófilm megfelelő erre a célra, pl. Mission Impossible III, Die Hard 4, 2 "új" 007 közül valamelyik, ilyesmi. Horror kategóriában nem hinném, hogy vannak olyan effektek, ahol kijön. És a képminőségre sem árt figyelni (legalább 720p), szerintem magában a hang nem ad akkora élményt, ha a forrás DVD, vagy DivX.
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
Egy Shakespeare feldolgozás. Érdekesnek tűnik, bár ahogy látom az amerikai módi ebben is kötelező. Látvány így elsőre egész szép.
-
Xmodule
őstag
Nekem nagyon átjött ez a film! Egyszerü és szép. Megérintett (mármint nem sírtam, hanem csak átéreztem).
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Arnold2
őstag
Unknown - Az ismeretlen férfi
Úgy reklámozzák pár helyen mint "Taken 2". Nos sajnos ez attól távol van. Fele annyi akció nincs benne és nem is annyira pörgő. Az úgy mond "poén" a film közepe fele derül ki, onnan meg igazából azt várod, hogy hogyan zárják le.
Én adok rá egy 6.5-öt. Egy középszerű tipikus amcsi akció film ahol a csattanó sem csattan akkorát. S sajnos a Taken-től nagyon elmarad. Szerintem. Minden esetre egynek elmegy.John Tucker must die - Dögölj meg, John Tucker
Ez nem volt rossz. Kategóriájában egész korrekt alkotás. Jókat derültünk rajta. Csajok is csinik voltak benne.Cougars Inc.
Már eléggé késő volt és alkohol is volt bennem, nem is kevés, így ezt a filmet átaludtam.
De a filmezős barátom szerint egész jó volt. Majd újra nézem.Cool as Ice
Sokadszori nézésre Ez ugye Vanila Ice filmje amiben ő egy laza motoros rapert játszik amiben megmenti egy család életét. Az egész igazából egy nagy klipp tele a 90-es évek életérzésével Hatalmas(#29026) MarioAna: Hát a sokak által dicsért Black hawk down egy ilyen, de pl a Kardhal/Swordfish első 10 perce is
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Valaki tudna ajánlani valami jó filmet, amivel le lehet tesztelni egy 5.1-es rendszert (Crea G500) úgy rendesen? Gondolok itt valami nagyon robbantgatásos akcióra, vagy valami parás horror-thriller féleséget.
Várom az ajánlatokat .
Előre kösz -
Jojo5
őstag
Megamind - Megaagy
720p/HundubNem is tudom mit vártam, de ennél kicsit többet... Egy könnyed animációs filmecske 1-2 jobb zenével
6,5/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jhonny06
veterán
válasz hoffman_ #29021 üzenetére
Tudom, hogy csak "poénból" írtad, de sajnos tényleg vannak olyanok, akik emiatt lepuhányoznak/lebuziznak valakit, csak azért, mert nem az ilyen Jason Statham-féle lövöldözős balfaszságokat szereti, hanem inkább az érzelmesebb filmeket, drámákat, amiknek van mondanivalójuk. Szerintem ettől inkább intelligens valaki, mint töketlen, bár ahhoz is kell egy bizonyos fokú intelligencia, hogy ezt felfogja valaki. A Reign Over Me is nagyon jó amúgy, az Into the Wild meg egyenesen kötelező.
bAtt001: Beletekerve én se néztem volna meg nagyon sok filmet, de amikor leültem elé, nem bántam meg, ez erre is vonatkozik. Ha megszerzel egy filmet, akkor sose tekerj bele, mert két-három jelenetet látva szinte biztos, hogy el fog menni tőle a kedved. Egyszerűen ülj le és nézd. Ha nagyon gáz, akkor úgyis kikapcsolod, de legalább lesz róla valamennyi fogalmad és nem 2 jelenet alapján ítélsz.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Jhonny06 #29009 üzenetére
Te is olyan buzi vagy mint én. Will Smith komolyabb filmjeit én is csípem nagyon, The Pursuit of Happyness-től lepadlóztam, és a Seven Pounds se volt épp szar.
Into the wild ilyen jó lenne? Lehet benevezek rá akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Inception
tag
twilight sci-fi.Néhol langyi,de tűrhető. 6/10
Ma meg nézem moziban az unknownt.Remélem jó lesz,arra számítok.
-
pohár
félisten
Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 Trailer - HD, Hun/Eng Subtitles!
hát ez nagyonjóóóó lesz
itt figyel a winyomon a Megaagy, meg a Black Hawk Down is, rég láttam már nagyon
na meg a Woodman Casting X is megnézésre vár[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Jojo5
őstag
State of Play - A dolgok állása
720p/HundubÍgy estére jó volt, de szerintem a 2 órás játékidő nem indokolt
7/10
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
varsam
őstag
The Sixth Sense - Hatodik érzék
(720p, DTS, HunSub)SPOILER lehet!!
Lassan indult be, de végig izgultam, kicsit paráztam az egészet. Jó történet és fantasztikus megvalósítás.
A halottak nem tetszettek benne egyedül, azok valahogy nem illettek oda, legalábbis nem ilyen formában (véresen, hányósan, agyasan) szvsz. Bár ijesztőnek kellett lenniük, a kis srác miatt... na mind1
Többen írják, hogy már közben lehet tudni mi lesz a vége, nekem csak a legvégén esett le a tantusz, és az nagyot szólt
9/10 -
bAtt001
addikt
sunshine
ez meg az esti adag volt, nagyon jó, tetszett végig hd-ben néztem és gyönyörű volt már amennyire lehet a sok sárga de rosszabbra emlékeztem. utána láttam csak hogy ki rendezte a filmet. csak az ijesztgetős részek nem tetszettek annyira de hálistennek nem sok volt belőlük. -
bAtt001
addikt
the kids are all right
nekem tetszett, csak azért néztem meg mert mindenhol olvastam róla a neten de fogalmam sem volt mi ez, egyetlen egy trailert sem láttam belőle, furcsa is volt hogy még oscarra is eljutott de megérte megnézni szerintem, érdekes történet és nem is mondanám hogy happy end a vége ami még egy jó pont -
Kassadin
addikt
válasz Jhonny06 #29006 üzenetére
Akkor meg minek írsz bármit is bárhova? A fórum arra van, hogy megcáfoljuk/elismerjük a másik véleményét nem? Nem kell ám felkapni a vizet.
A filmek világa annyira relatív, mint hogy neked ferrari tetszik nekem meg mini morris. Embere válogatja, csak gondoltam írsz valami olyan filmet, ami neked nagy kedvenced, én meg esetleg nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
Na akkor szép sorban:
Dokar: Szerintem undorító, de ha neked bejön az ilyesmi, youtube-n keress rá a "bagman" nevű videóra, nem tudom fennt van-e még, neked való.
Jhonny06: Mondj valami kihagyhatatlan filmet.
Hoffman bácsi: Örülök, hogy egyezik a véleményünk.
-
hoffman_
nagyúr
válasz bAtt001 #29003 üzenetére
Helyes, egy kört megér
Én most ezt csaptam le az előbb, szeretem az ilyeneket, meg a Jet Li filmeket úgy általában
-
hoffman_
nagyúr
válasz Tibiajax #28990 üzenetére
Ez Kassadin-nak is megy.
Gyorsabb voltál
Nem is egyezik ám minden téren a véleményünkDe, ha jobban belegondolok, akkor pontosan egyezik. Viszont az is biztos, hogy meg fogom nézni mégegyszer rendes hanggal, itthon is.mod:
Most nézem, milyen lavinát indítottam el
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- MIUI / HyperOS topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bontatlan N-One NPad Pro Octa Core 8GB RAM 128GB ROM 4G LTE 10.4 Inch 2K Screen Tablet
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- YI Pro 2K biztonsági kamera, új, bontatlan 2 db (egybe csomagolva)
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Új utángyártott hp töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest