Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Aktív témák
-
Inception
tag
Fair Game.7/10.
A kormány ehhez nagyon ért.(sz@rkeverés) -
brownus
veterán
Tibinek sok szeretettel! szép napot Polgártársak!

[link]omg, ezen a képen annyira barnus kompatibilis, hogy már fáj....
-
-
F34R
nagyúr
22 Lövés
7/10
Számomra elég jó film volt , vége már döcögősödött de megérte megnézni Jean Reno filmjét

-
-
hoffman_
nagyúr
Minden este fenn b**om a rezet ilyen sokáig, mégse fér bele egy film. Tököm tele van

-
Tibiajax
nagyúr
The Chronicles of Narnia - The Voyage of the Dawn Treader
hd,dts
hát véget ért az utazás, úgy tűnik.. kár, én nagyon bírtam
esetleg még a nyálból kicsit visszább vennének, még ennél is jobb lehetne
8/10
-
Arnold2
őstag
Ennyi ember nem látta itt a Shop Stop 2-öt?!
Eszem faszom megáll! Én vagy négyszer kb, plusz a rengeteg youtube klippek
-
Kassadin
addikt
Varsam: Pedig az jó film.

Más: Meglesem az Utódomra ütök-et, milyen lett.
-
Másodszorra már nem olyan nagy szám, de ezek még mindig hülyék.

-
varsam
őstag
-
Jojo5
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
popconmovie pl a G.I. Joe, ocean's trilogy, transformers-ek vagy Deja Vu
hoffman_: én még mondanék hozzá amiket érdemes megnézned ha nem bánod..

Moon ahhoz képest, hogy alacsony költségvetésű jó kis scifi
Matrix-trilogy az szerintem alapmű...
LOTR-trilogy úgyszint alapmű...
Star-Wars I-VI szintúgy... egyszer azért nézd meg...
The Proposal Lightos kis Sandra Bullock Ryan Raynolds film... még moziban láttam és tetszett (asszonnyal nézd)
Zombieland Ezt is moziban láttam és nem volt rossz(vígjáték)
Deja Vu jó kis akciós denzel film
Pirates Of The Caribbean Szeretem Depp filmjeit és szerintem jó kis film lett
Ocean's Trilogy Jó kis rablós film
-
Tibiajax
nagyúr
látjátok...Tibi bácsi mindig tud még újat mutatni..

-
hoffman_
nagyúr
Huh, fél nap alatt durván megszaladtatok srácok

#28329, Tibi:
Azt a rohadt, EZ kritika!
Ez frankó cucc, és még nem láttam... Asszem leugrik 
#28334, heihachi:
Már vagy 3x láttam
Még kritikáltam is róla egy pozitívat, Woody frankón kiereszti a gőzt.#28323, mephi:
Hű, köszi a melót vele
Örülök, hogy akadt benn tipp számodra is. A bekarikázottakat az elmúlt 3-4 hétben szedtem kb, pont mert nézésre ítéltem őket, vagy mert alapfilm, amit nem láttam. Ami régóta megvan arra jellemző, hogy nem HD, de amit mostanában szedek, azt próbálom 720p(vagy jobb)ban szedni, amíg kitart a hely. Még tart, de 2 hét alatt fogyott 200 giga 
A zöldek közül 3-at nem láttam, a Gran Torino kivételével HD-k is. Az Ip Man-t akarom bezsákolni először, de nem tudom, hogy milyen nyelven érdemes nézni. Neked pedig a Fighter-t ajánlom, azt már láttam, Oscar miatt. Van belőle jó kis 2 gigás 720p rip kalózöbölben. Nem atomcsúcs a hang, de simán nézhető. Amúgy belenyúltál a tutiba, mert a 25 karika közül 12 még nem volt látva

btw. Sokszor csinálok olyat, hogy ami meg van szarul, de ráindulok, azt kukázom, és leszedem HD-ban

-
<NewL>
addikt
most voltam egyik cimboramnal es meglattam,elkertem az Ezustnyil reszeket
vahaa
lehet utanozni
ezer eve lattamvagy tyuktubon reszekben nezegetni

elore pontozok most. a vegen tuti megkonnyezek. baromi jo ez a mese!
10/10
-
Arnold2
őstag
válasz
Inception
üzenetére
Én sem értettem. Itt a topicban is egy darabig több volt azon userek száma, kiknek valamilyen indokból nem tetszett a film.
Nekem viszont bejött a film. Helyén kell kezelni és kész. Azért nem minden második filmben látsz óriási szamuráj robotokat és steam punk náci zombikat, a sárkányról nem is beszélve

-
heihachi
addikt
válasz
Inception
üzenetére
Persze , hogy lehúzták. Olvastam olyan kritikát a neten, ahol a történetet fikázta az író, miközben olyat írt le a kritikában, amiből teljesen egyértelmű, hogy ezt a szerinte nulla IQ-jú történetet ő nem értette meg. Most ilyen emberektől mit lehet várni, akik szerint nulla IQ kell egy filmhez, de ők maguk nem értik meg? Többek között az indexes kritika is ilyen, és még olvastam azon kívül is.
-
Kassadin
addikt
-
Arnold2
őstag
A sucker Punchról egy pozitívabb írás.
-
BITBOYS
addikt
Black Swan 6.5/10
Natalie akciója miatt
Amúgy az Utazó jobban lekötött, arra 7/10 adnék -
varsam
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
amit én tudok ajánlani ezek közül, mindegyik nagyon tetszett:
Deja Vu, Blood Diamond, In Bruges, Grown Ups, Ocean's Trilogy, Saving Private Ryan, így hirtelen.
Péntek esti, történettel rendelkező, pörgős, vicces, akciódús film kell, akkor válogass Guy Ritchie bácsi filmjeiből: Lock, Stock & Two Smoking Barrels, Snatch, Sherlock Holmes ...(#28322) Pitterix
Attól félek, hogy mire kijön, már háromszor el fogom felejteni.
LOTR-t sokáig én sem akartam megnézni, mert hogy ilyen misztikus, szörnyes, semmi valóságalap stb... Aztán mikor megnéztem az első részt, hát áll-leesés meg libabőr minden. Hihetlen megfogott, én nagyon szeretem a nagy harcokat, csatajeleneteket, és ebbe van bőven. Mellette gyönyörű képi világa van, jó zenével. 10/10 -
mephi666
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
simán... napi 5-6 is belefér akár...
igaz, ezek általában ilyen 1.5órás tucatfilmek, amiket csak megnézünk, szórakozunk és elfelejtünk... komolyabb alkotásból 2-nél többet nem szoktunk ugyanarra a napra tenni... pénteken 1-2 lemegy általában munka után, szombaton pedig van, hogy már délelőtt nekiállunk és estig nyomatjuk... persze akkor, ha vendéget sem várunk és kaját sem kell nagyon csinálni meg a lakás is rendben van... "filmb*zik" vagyunk mindketten... 
-
Inception
tag
Drive Angry. 6/10.
A film első fele jó volt,a második fele meg uncsi baromság.
Nem volt sok 3D effekt.
-
pohár
félisten
válasz
zolynet
üzenetére
lelketlen k*csög vagy, azé

nem tudom, én mindig érzelgősebb voltam filmek tekintetében, ez a dal meg az egész környezete megfogott nagyon

ehhez tartozik, pl a Gladiátor végét is megkönnyeztem...
na de jól mondja brownus, aranyos mese, mindennel együtt jó

ha lesz magyar soundtrack cd-n, lehet megveszem azt is
-
mephi666
nagyúr
válasz
Kassadin
üzenetére
kifelejtettem a múltkori beszámolómból a vaskabátokat (van, hogy péntektől-vasárnapig lenyomunk 6-8-10 filmet is)

nagyon beütött mindkettőnknek a film
érződött, hogy nem egy hálivúdi tucatvígjáték... pár részen betegre röhögtük magunkat: 10/8.5 (aki nem látta, én is ajánlom mindenkinek) -
pohár
félisten
ma nézem a BD50-es Aranyhajat, harmadjára...

nekem iszonyat bejött, mind a dalok, mind a mese maga, abszolút 10/10

egyszerűen nem tudok leállni vele

ez lesz az első film, amit meg is fogok venni, ráadásul Blu-Rayen, pláne hogy nincs is BL lejátszóm

ezzel a résszel tényleg nem tudok betelni, napok óta ezt hallgatom
-
Dr.Jones
csendes tag
Álomháború / Sucker Punch (2011)
Elég megosztó film, de aki nem akarja komolyan venni, és nem vár értelmes történetet meg nagy mondanivalót, ráadásul még egy kicsit (vagy nagyon) kocka is, az garantáltan imádni fogja Zack Snyder (300, Watchmen) legújabb filmjét. 8/10 -
zolynet
veterán
22 bullets 6/10
Bele bele tekergettem, ez most nem jött át. Sima 1xnézős nálam.Király beszédét a napokban v max hétvégén behúzom, már nagyon kíváncsi vagyok.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
nézd tudom, h ezzel sokmindenkiben kavarok fel értetlenséggel fűszerezett érzéseket
lehet, h gyerekes a Narnia, de nekem az első anno nagyon tetszett. megfogott, jó volt..
a második is jó volt, és ez is az lesz. ha gyerekes, ha nem
henri pottert életembe nem néztem, az egy divat vicc, lotr sem, hiába imádja mindenki szinte, engem -talán- épp ezért nem. +nem is volt benne semmi, ami megfogna. kb egyébként ugy állok a lotr-ral, mint Randal a shop stop-ből..
-
-
F34R
nagyúr
Aki nagy Harry Potteres annak örvendetes hír hogy 720pötty landolt tegnap

-
mephi666
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
na, jó ez a lista, mert amúgy is filmajánlást akartam kérni, mert kifogytam kicsit az ötletekből

a listádban bekarikáztam bordóval azok nagy részét, amit láttam és ajánlok is (a teljesség igénye nélkül), zölddel pedig azokat, amiket nem láttam és már pótolnom kellene...
a maradék nagy részét azért nem karikázgattam, mert vagy láttam és annyira nem ajánlom, mint a karikázottakat... vagy pedig még nem láttam és annyira nem izgatnakegyébként valami jó popcornmúvikat kellene szereznem, amik hd-ban látványosak, pörgősek és emellett még sztorijuk is akad... ilyen crank/shoot 'em up kaliberű filmekre gondolok
meg is van a tipp: gran torino 1080p
...de ezzel barátnőmet is meg fogom várni, aztán közösen nézzük... (clint eastwood fergetegesen jó színész) -
-
-
Kassadin
addikt
RED
Nagyon tetszett ez a film, ajánlom mindenkinek megtekintésre.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
varsam
üzenetére
Hát ennek most jelenleg kb 1/3-adnál valamivel kevesebb avi, a nagyobbik 1/3-ad HD, a maradék meg DVD. A nyilas ötlet jó, csak az a baj, hogy mikor nyitnám meg, észreveszem a többit újra, és megint itt a baj

Amúgy sajnos én is csak a nagy részét láttam, ez a baj... Amik fent vannak, azokról vagyok jó véleménnyel vagyok, vagy csak szimplán érdekel, mert még nem volt meg(ez a10% kábé)
-
Tibiajax
nagyúr
ááá, van a Narniához felirat!

végre.. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Tibiajax
üzenetére

Ma este 11-12 között el tudok kezdeni filmezni. Csak nem tudom, hogy mit nézzek meg... Bőség zavara....
Tibiajax:
Aztat én nem szeressem annyira
Az egy nagyon nem jött be, a hülye jégboszi nagyon irritált. A kettő jobban tetszett, a hármat meg nem láttam még.. -
-
-
Akárki, akármit mond, még mindig a filmvilág egyik legnagyobb alkotása!

Ahányszor megnézem libabőrösebb vagyok, mint a tollas jószág.
Bárcsak lenne rá keretem, megvenném én is, de nincs.....
Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgatós találkozó
- Autós topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

nálam legalábbis
sírok a röhögéstől még mindig