- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
-
TRob1
veterán
-
Pitterix
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Integra
titán
-
Kassadin
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
-
G.Ogre
csendes tag
Ha valakit kicsit érdekel a téma, akkor érdemes olvasni viking mitológiát, Thor a legbüszkébb, legdölyfösebb isten Ázgardban, annyira, hogy Odin többször is megleckézteti emiatt. Pl. mikor a midgardi kígyót próbálta egy madzaggal kifogni a tengerből, és az őt szállító csónakos ijedtében elvágta a zsinórt, rendesen összeverte érte

-
Vertigo18
addikt
-
dipeti
senior tag
-
Integra
titán
-
hoffman_
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
zolynet
veterán
spoiler: (apes)
nekem túl sok volt hogy beszélt, kicsit feldolgozhatatlan
... oké h 1év alatt megduplázódott az intelligenciája, de azért naaa .... plussz amikor beszálltak a kocsiba és nem hátra ült a maki hanem előre a csávó ugye a vezetői ülésbe és beszélt folyamatosan a majomhoz, mintha az már tudná a nyelvünket, az azt hooooogy????
illetve amikor elszabadult a majom és prezentáció kellős közepén lelőtték mint a kutyát, hát azt ne mondd h nem volt egy bénítólövedékes megoldás a seprű mellett -
szatocs
őstag
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
nem láttam még de jó ksi film lehet , folytatás az 100% , olyasmi dereng hogy a frissen tudatra ébredt majmok még esetlenül állnak a fegyverekhez és úgy indulnak csatába (olyan mint mikor fiatal tapasztalan katonát tesznek ki a harctérre) valami iylesmit akarnak folytatásnak amolyan háborus-majmos
ürlényestörténetet.
-
Integra
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
koxx
MODERÁTOR
-
bagyulajuve
addikt
-
Integra
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
F34R
nagyúr
-
Integra
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
Pitterix
őstag
-
Kassadin
addikt
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Integra
titán
-
lvnt
őstag
-
brownus
veterán
-
Pitterix
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
vzsryl
nagyúr
"lehet, nem tudom, hogy most itt vagy kint vették fel de akkor is magyar oldalra töltik fel..."
Előbb kerül ki külföldi oldalakra, és azután a magyarokra. Csak a külföldieket pl. oroszokat nem szívatják, illetve nem merik szívatni.
(#34465) pohár: Aszfaltoson %-os arányban sokkal több a jó minőségű rls.
(#34468) F34R: Az említett team csak hangot vesz fel és tesz rá a már mások által elkészített cam-os cuccra, tehát a képminőséghez semmi közük.
-
pohár
félisten
-
Integra
titán
-
doc
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
-
Pitterix
őstag
-
Tibiajax
nagyúr
-
bagyulajuve
addikt
Most néztem meg a Space Battleship Yamato-t. Jó kis film tényleg, bár azért vannak benne ellentmondások. De végig lekötött és hát a japó csajok még mindig gyönyörűek. 8/10
Tudsz még valami jó kis távol keleti filmet ajánlani, mert mostanában nem nagyon találkoztam eggyel sem.

eeaa: a 3. rész a kedvencem

-
eeXaa
addikt
...jjahh.. nekem ez a topic ezekkel a témákkal úgy jó ahogy van...
kassadin: nincs most kedvem vitakozni ezen a témán.. én sem nézek egyfolytában művészfilmeket, de gondolom ez már neked is leeshetet... csak arra céloztam, hogy ez itt nem a művészfilm topic...

doc: akkor egyet értünk

Funny People (uncut): 6/10 Sendler még jó is lenne benne, de ez a nagy gyerek nagyon lerontja az egész film hangulatát... asszem a piniépöl expressben látam ezt a szinészt, ott is halálra untatott..
-
brownus
veterán
inkább shia, pedig a film jónak ígérkezik
-
BITBOYS
addikt
-
pohár
félisten
-
madgie
titán
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Integra
titán
-
Tibiajax
nagyúr
jaja, nekem is itt figyel már mind, persze.. szerencsére jóravalo skacok beszkeneltek már sokat azota. jó kis Kockás-okat is, amit annak idején nem sikerult megvennem, najo, megkapnom.. az is megvan. Imádtam a Kockást, az volt az über. meg utánna a Superman-ek. ill. később a marvel extra. ez a három volt a legeslegkedvencebb. sajnos, ált. tanulás helyett is ezeket forgattam..
nekem amugy megvan még mindegyik, nem voltam annyira állat, hogy odaadjam vagy kidobjam.. ifjuságom kőkemény részét képezik, a tarzan regényekkel és a sok régi tévésorozottal meg müsorral együtt. mára már minden szépen itt figyel, nálam, várja a kis trónkövetelőt majd..

-
madgie
titán
-
brownus
veterán
-
Pitterix
őstag
-
F34R
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Integra
titán
-
mephi666
nagyúr
-
Pitterix
őstag
Ez a space battlesip yamato, ez az, amire gondolsz:SPACE BATTLESHIP YAMATO???
-
BITBOYS
addikt
-
Integra
titán
-
tween
őstag
-
pohár
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
-
darál0w
Jómunkásember
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Integra
titán
-
madgie
titán
"megnéztük a napokban a lincoln lawyert, az első filmje a szörfös gyereknek ami tetszett:d korrekt film jó zenékkel, szép városi képekkel kis csavarral."
Dettó. Végre nem vígjátékos hülyeficsúrt játszik a srác. Mondjuk a Reign of Fire-ben sem hányásromantikás volt, sőt. Ezt kéne neki erőltetni, karikás szem, kicsit kattant figura

-
ch003067
addikt
-
Integra
titán
-
Integra
titán
-
kenwood3
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Már megint variál a Samsung az Ultrával!
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Mégis megkapja a HDMI 2.1-et a Steam Machine?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Motoros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nem engedi enyhülni a memóriahiányt az ügynökalapú AI
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- További aktív témák...
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

aztán utána bénázott kicsit, mert megijedt minden elektromos cucctól, pár snittel arrébb meg már guglizott