Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Cola111
aktív tag
Born to Raise Hell 10/5
sablonos.
-
brownus
veterán
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 (2011) Trailer 1 [HD]

lelki szemeim előtt már látom, hogy majd télen, egy hideg estén tartunk egy HP maratont:d addigra biztos lesz ez is egy szép hd rilizben

-
Arnold2
őstag
-
gyuromoj
veterán
Megamind
1080pEbben a minőségben igazán élvezhető mese. Korrekt animációval, klisés sztorival, szerethető karakterekkel.
8/10
-
sasa134
addikt
The Rite /720p/
fáradtságomat figyelembe véve azt vártam hogy nem bírom ki elalvás nélkül a filmet. Ennek ellenére végig lekötött: izgalmas, jó script egy olyan témáról ami mindenkit érdekel. Külön érdekesség, hogy megtörtént eseményeken alapszik. Aztán persze mindenki azt gondol magában, amit jónak lát. Nekem ez most egy 8/10-es élmény volt.Az egyik legjobb ördögűzős mozi.
-
Arnold2
őstag
Ma megnéztük Thor Béla kőmíves tanonc krónikáját az Allee-ban Dolby 3D-ben.
Nos mit ne mondjak, azt kaptam amit vártam. A szokásos amcsi nyáltenger. Néhol kis poén, minden csili vili, és néhol ütős akció. Hossza pont jó volt. A történet egyszerű mint egy üres A4-es papírlap.
1800 ft-ot nem ért meg az sicher. Egy átlagos közepes film. Hacsak nem vagy Thor mániás akkor annyira nem éri meg moziban kiadná rá a pénzt.Most láttam először Digitális 3D-t. Meg kell mondjam nagyon szép volt, bár a szemüveg már igen kopottas volt. IMAX 3D-t nem veri, de egész szép és éles volt.
Bocs a tőmondatokért, de most ennyire telik

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Pitterix
üzenetére
Én múltkor sétálok haza a suliból, a Bécsi útra merőlegesen, ahhoz képest elhanyagolható kisutcában, és Ő állt az út szélén. Egy az egyben. Elég nehézkesen sikerült továbbevickélni
Fogalmam sincs hogy került oda, elég hihetetlen csoda egy Transformer kicsin hazánk egy lepukkant utcájában. -
Pitterix
őstag
Jó sokat rötyögtünk.
Jó is az, ha az ember többet kap, mint amit vár.....7\10
Más: ma nem hittem a szememnek mit láttam Pápán!
Mondtam is a főnökömnek, ilyen csak a Transformersben van!
-
hoffman_
nagyúr
-
tween
őstag
Boszorkányvadászat (2011) : amilyen jól kezdődik,úgy válik gyengusszá,a vége meg....... 4/10
-
Jhonny06
veterán
És mephi666: Amúgy az Indexes cikk is baromság, mert a Reunion sem a 4, nincs számozása. Logikailag sem lehetne a 4, mert azóta már egy volt egy pár, a cím is erre enged következtetni. Amúgy nem tudom, hogy miért kell a számozás, gondolom a hülye magyarok enélkül nem tudják kitalálni, hogy melyik-melyik.
-
mephi666
nagyúr
de hogy tévedtek el így a számolással? már vagy 7 rész kijött "amerikai pite" néven, most meg lesz újra egy 4. rész az eredeti szereplőkkel, ami a 3. rész normális folytatása lesz?

(egyébként nekem a 4-7. részek nem igazán tetszettek, mert 1-2 szereplő maradt csak a régi részekből és slussz... jah, és a poénok sem jöttek át úgy, mint az első 3 részben)
-
brownus
veterán
Immortals - Trailer HD 1080p keresem az állam... imádom az ilyen filmeket
-
tween
őstag
1492: A paradicsom meghódítása : mikor először láttam (régen) jobban tetszett,valamiért most olyan semmitmondónak tűnt...vagy csak rossz pillanatomban kapott el... 5/10
-
Jövőre jön az új Am.Pite rész, kíváncsi vagyok mit hoznak össze.
[link] -
hoffman_
nagyúr
Alapvetően az önhibáján kívüli részt bele se akartam írni, csak aztán átgondoltam. Hát, ráéreztem
Ettől függetlenül bánom, Bay is hülye. Elhiszem, hogy minden férfinak púp a hátára típusú liba lehet(csakis máshová való a férfin), de ez elég nagy presztízsvesztés sajna
Más kérdés, hogy én így is megnézem, és 100-ból 99-en nem. A maradék egyke Tibi ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tween
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Jhonny06
üzenetére
Ofkorsz, jó nő. De Transformers Fox nélkül? Ez így nem pálya, ez így szar. Ő is azok között volt, akivel jól eladták a filmet. Hiába nem a legjobb színész, nem is azért szeretjük. Tényleg elég buta lehet, hogyha visszadobta ezt a filmet. Már amennyiben az ő döntése volt. Én nagyon nem örülök. Egy Karib 4 más tészta, ott Johnny a király, és Johhny van, legolász és kejra nájtli nem fog hiányozni, pláne, hogy van Cruz kisasszony. De robotok Megan nélkül nem járják

Arnold2:
Háttérkép?... Megy ki a falra a többihez

btw. múltkor dobtam neki egy albumot róla, na abban van pár nekem is megakadós kép. olyan az album, hogy aki eddig nem értette Tibi rajongását, az most beáll a sorba

-
brownus
veterán
jó, nagyon jó: Marvel's The Avengers Begins Production - info
-
mephi666
nagyúr
9 (1080p)
tegnap néztük meg és kimondottan tetszett...
"enyhén" klisés volt, de azért volt mondanivalója is... a látványvilág+karakterek nagyon is rendben voltak, kellemesen szórakoztatott a film... aki nem látta, annak ajánlom... 10/7a héten kicsit bele akarok húzni a filmekbe, mert kezd elvonásom lenni, amiért hétvégén hülye húsvéti rohangálás miatt nem tudtam semmit nézni
sunshine, pandorum és még más filmek beszerezve... már csak idő kellene megnézésre -
darál0w
Jómunkásember
Blood out
másfél orányi sz*rság rossz színészekkel és nyomorult, fizikailag képtelen jelenetekkel.
legalább 3 orásnak tűnt a film.
2/10
-
Kassadin
addikt
A zongorista 720p
Nagyon jó film, 8/10.
-
kenwood3
addikt
Boszorkányvadászat [6/10]
Az eleje nem valami izgalmas de a vége elég jó lesz -
Sweet Lou 6
addikt
The Rite
Ne várjon senki Ördögűzőt, ez a film inkább dráma, a hit kérdésére van kihegyezve. Hopkins most is brillírozik, nélküle üres lenne a film, de még így is inkább egy egyszernézős otthoni, esti film, kis bor mellett elmerengve: 6.5/10
-
sasa134
addikt
Little Fockers 720p
Jól szórakoztam rajta, a maga műfajában nem rossz kis film. Az előző részekhez képest talán nem mutat túl sok újat, de De Niro bácsi most is hatalmas. 7/10
-
Eagle16
addikt
Tropa de Elite 2
Ütős mint anno az első rész volt, hiába folytatás, szerintem ez is zseniális lett. Ugyan kevesebb az akció, de a feszültség végig fenntartja az ember figyelmét. Kár hogy vége lett, hamar elszállt ez a 2 óra hossza
9/10. -
Jhonny06
veterán
Egyáltalán nem. A PPV a "Pay Per View"-t jelenti, ami kvázi a TV-ben leadott "fizetős" műsorokra vonatkozik (mint nálunk a HBO), ezt megfelelő eszközzel jól fel tudják venni (ami nem azt jelenti természetesen, hogy egyenlő DVD-vel, de nem sokkal rosszabb). Nemrég néztem bele a Hubble 3D sample-be, ami PPV 720p volt, tehát nem Blu-Ray-ről volt rippelve és tökéletes minőségű volt.
Az már egy más kérdés, hogy van 1-2 releaser, aki elrontja a rippet, de mint forrás, egyáltalán nem rossz minőségű.
-
tween
őstag
Különbözik valamiben a PPVRIP egy DVDRIP-hez képest? Ér valami hátrány ha PPVRIP-et nézek?A Negyediket akarom megnézni de csak ilyent találni tűrhetőt belőle...
-
Jhonny06
veterán
Kövezzetek meg, de ez a csaj van olyan jó simán, mint Megan. Szerintem a filmbe is illik, legalábbis nem kevésbé, mint Fox kisasszony. Várom már a filmet.

-
Mr X
veterán
Green Hornet:
Hát nem tudom, én általában szeretem a képregényadaptációkat, de ez iszonyatosan vacak film lett. Vannak benne látványos részek, de az egész film semmitmondó. A főszereplő csóka pedig egyenesen idegesített.
4/10
-
Zoo123
senior tag
Source Code:
Hmm, hmm.. szerintem elég "egyszerű" film, nagy meglepő fordulatok nélkül, 1-2 sajnos kiszámítható csavarral. Múlt héten láttam, de a mai napig nem tudom mire vélni ezt a filmet..., legyen egy gyenge 6/10Limitless
Alapvetően ez egy tipikus popcorn moovie, természetesen klisés, de ez legalább tetszett,
sajnos az alkotók megint nem tudták szabadjára engedni a fantáziájukat, pedig van benne potenciál, de így is jól szórakoztam rajta, érdemes megnézni: 7/10
Az elején a "zoom effekt" nagyon bejött
És tegnap néztem egy kicsivel régebbi filmet: Idétlen időkig, ez tetszett, egy igazi klasszikus, van mondanivalója/mögöttes tartalma, többször nézős.
8/10 -
tween
őstag
A rítus (2011) : kedvelem a témát,de elég lagymatag 5/10
-
zolynet
veterán
Rohanás (Faster) 6/10
majdnem bealudtam rajta, rég láttam ilyen unalmas filmet
igázi ámerikai múv, hidegen nyélgázzal mindig agyonütötte a verdát
ami nem kicsit volt fasza -
gyuromoj
veterán
The Mechanic
Eredetit nem láttam. Stathamet nagyon csípem, szerintem jól állnak neki az ilyen akciófilmek. Maga a film nagyon korrekt lett, igazi akció-(bosszúállós) film.
8/10
-
Gabás
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Se7en, ha még nem láttad
-
Kassadin
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A csontember?
-
Motion_Blur
félisten
Zodiákus
9/10 - végre egy egész estés thriller, nagyon jó film, ha tudtok még hasonlót..

-
hoffman_
nagyúr
Source Code - Pontozni még nem sikerült, a blog születőben, csak lakásfelújítás révén kevés az idő. A film jó. Nem vontatott, nem klisé. A sztori kicsit Deja Vu beütésű, de azért bőven más. Jake szokás szerint Jake, ha elémtolnának egy szar Jake filmet, szerintem arra is rámondanám, hogy jó. Itt semmi extra, volt már jobb szerepe is, de a filmet érdemes megnézni. Többit majd személyesbe. Ellövöm mind a 10 sort, amit írni tudok egy filmről

brownus: A "Chapel Attack" is jó cucc volt

mod: Doctor Who király
Volt a Top Gear-ben is = plusz pont. -
No Strings Attached
Pár poénon röhögtem, de alapvetően egy hálivúdi nyáltenger, ráadásul baromi hosszúra elnyújtották. Bőven belefért volna 80 percbe. 5,5/10
-
Jhonny06
veterán
The Rite 720p szépen lassan csurog le a világboltból, este lesz mit nézni, ha nem leszek hulla.

-
Jhonny06
veterán
No Strings Attached (2011)
720p, DTSHálivúdi faszság, de messze a legnormálisabb, amit egy ideje láttam (ebben a kategóriában). Nem kell ezektől sokat várni, hozza, amit kell. Helyenként egész vicces, laza kis film a jobb fajtából, nem több. 7/10.
-
F34R
nagyúr
Little Fockers 6/10
Nem épp a legjobb de nézhető
-
brownus
veterán
csak szexre kellesz - 5/10, tipikusan üres és semmitmondó hálivúdi szarság...
honnan tudod? - 5/10, tipikusan üres és semmitmondó hálivúdi szarság...
ja, tudjátok mennyi pénzből készült a "honnan tudod?"
nem mondok semmit se, de ez már a szánalmas kategória... omgdr. who s01 - 11/10

-
Tibiajax
nagyúr
Franklyn
hd,dts
Három, vagyis négy, párhuzamos sztori. Szeretem az ilyeneket, a végén valahogy muszáj lesz kapcsolódniuk, összefutniuk-érzést. Meanwhile City egész korrekt kis városka volt
7/10 -
tween
őstag
Rohanás (2010) : nagyon szeretem a drámai vonalú bosszúálló filmeket 8/10
-
Integra
titán
megint elalszom ezen a trónok harcán

-
Pitterix
őstag
Kaijû sôshingeki(Godzilla destroy all monsters 1968)
Jópofa rész volt.
Újfent tengernyi vinnyogás-kerregés-krakkogás-harácsolás.....
A makettgyártók tuti meggazdagodtak a sorozat készítése alatt.
7\10
-
Kanczy
veterán
válasz
Kassadin
üzenetére
SPOILER
Egyrészt láttam a Vanília Égbolt című filmet, másrészt teljesen egyértelmű volt, mikor felhozták a mesterséges álmot a film közepén, hogy szerepet fog játszani a történetben. Az ilyen "ja és amúgy" jelenetek sosem a véletlen művei. A strandos jelenetnél már nem is volt kérdés

-
Tibiajax
nagyúr
Fallen
hd,szinkron
elején kicsit aludtam, aztán egész jó lett. Egynek elment
6/10 -
<NewL>
addikt
Spy Game - Kémjátszma (2001)
jó jó, aki még nem látta pótolja be, ezt tettem én is
8/10
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - 256GB
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- DJI FPV Racer drón szett Motion Controllerrel
- 27% - ASUS ZenDrive U9M optikai meghajtó DVD RW Ezüst
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ehhez képest az Inception 160 és van egy kis különbség látványban.