- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
MmDorian
őstag
-
Pitterix
őstag
-
Integra
titán
a kőkorszakot a kütyükre, a felszerelésre értettem, ha összehasonlitom a batman féle tumblerre meg a sok high-tech cuccra, és akkor eszembe jut a gülü szemű gömb repülő.. amolyan flash-gordon féle bóvli kategória, a batmanhez képest mindenképp, de mégis van benne valami bájos, és egyedi. nekem ez kifejezetten tetszett, hogy nem alakitotta át ezeket modernebbre hanem meghagyta korhűnek.
-
Pitterix
őstag
-
Psychonaut
veterán
-
GabN73
addikt
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
tegyük tisztába a dolgokat gyorsan, Te nem a filmvilág mártírja vagy, hanem a filmrajongók kakukktojása. egy perverz önsanyargató hippokrata, egy a saját önnön beteges vágyálmait ily módon meglovagló lezüllött filmhipohonder.
és mindez egy piros nyakkendős ficsúr képével álcázva..gázPsychonaut. kissé tényleg fakegyanús..
na mentem aludni, szasztok. lejött közben a Thing. holnap este megnézem asszem
-
Tibiajax
nagyúr
-
pohár
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GabN73
addikt
-
Kassadin
addikt
-
brownus
veterán
-
heihachi
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
brownus
veterán
szerintem réz andrásnak

space battleship yamato - ha jóféle sci-fit akartok, nálam simán 9/10, és ha azt nézzük, hogy kb 20m dollárból hozták össze, akkor le a kalappal előttük! én amúgy is imádom a távol keleti filmeket...
mindent egybevetve jobb, mint egy battle LA, argo, vagy egy skyline, istenem, ha lett volna feles 100m dollárom, a felét ezeknek, a másikat meg a iron sky-nak adom, hogy elkészüljenek végre

-
heihachi
addikt
Véleményeket én is szívesen olvasok de filmekről, és nem eberekről.
Ha ezzel az ismerőssel rám célzol, akkor nem talált: ha valaki beírja hogy 10 pontos egy film, én meg azt mondom, hogy szerintem meg szar, azzal még mindig nem az embert véleményezem, hanem csak a filmről mondtam véleményt. Márpedig én ennél tovább (ellentétben másokkal) még nem merészkedtem. Szóval nem ismerős.
Abban igazad van, hogy ha valaki kijelenti, hogy egy film szar (vagy éppen király) attól az még nem lesz az. De ettől ha még az a véleménye, miért ne mondhatná el?
-
eeXaa
addikt
-
Psychonaut
veterán
-
Psychonaut
veterán
-
F34R
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
van benne igazság, de ez nem sokat változtat azon a tényen, hogy egy beképzelt p*cs a gyerek
mondja meg nyugodtan, ha baja van egy szereppel, de normális módon... ócsárolni meg ócsárolja ismerős körben... megtanulhatta volna, hogy nem ugatunk bele a médiába mindent, ami épp jönna igen... a forgatókönyv meg a másik: ha nem tetszik neki, visszadobhatja... de így azt is bebizonyította, hogy meg lehet venni kilóra

-
brownus
veterán
ugyan... akkor minek vállalta el a szerepet?? a forgatókönyvet nem olvasta el előtte vagy mi?
"Higgyétek el, gyakran mondtam neki, hogy tudom, hogy nem illek bele ebbe a filmbe. - ez egy fasz. lol. és visszatértünk az első kérdésemhez...
amúgy nem mond újat, mi más lenne egy színész dolga ha nem ez. úristen, hogy ellehet ez az ember szállva magától
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mephi666
nagyúr
+#31975: kb. utolsó mozis "élményem" az volt, amikor még falun laktam és a van helsing-et vetítették a városban
lényeg, hogy haverokkal kitaláltuk hárman, hogy be kellene tekerni bringával a 19:30-as előadásra... (kb 15km-es táv) mindezt 18:00-kor és kicsit be is kellett volna "tölteni": út közben az első boltban vettünk 2x2l kannást (valami zweigelt volt) meg egy 2l-es toma meggy-et... következő buszvárónál leparkoltunk, benyakaltunk mindkét borosflaskából annyit, hogy a meggyből a maradékot hozzá tudjuk önteni és bringázás közben nyomattuk az anyagot a városig 
...na, nem is ez a lényeg: megvettük a jegyet és már brunyálnom is kellett az anyagtól... elvégeztem a dolgom és beültünk a filmre... lehettünk max 40-en az egész teremben, aránylag hátul ültünk le, nekem két oldalról a két (ivó)cimbora... elkezdődött a vetítés és kb 40perc után már éreztem, hogy feszül a hólyag... bírtam még azért, de közben látom, hogy haverok is már előre-hátra dőlöngélnek kínjukban... mindezt egyre gyakrabban... én is már szenvedtem piszkosul és jobbra fordultam egyikük felé, mire ő reflexből: "b*zmeg, mindjárt beh*gyozok... nem megyünk ki?" mondtam: "oké, de szóljunk másik haverunknak is, mert szerintem ő is jönne" ahogy megkérdeztem tőle, hogy "ki jön-e?", már pattant is fel és indultunk
kisétáltunk pont az egyik vérfarkasos résznél, az a kevés néző csak nézett minket, hogy "hová mehetünk libasorban?"
kimentünk, elvégeztük a dolgunkat és libasorban visszasétáltunk... ez volt kb. a legnagyobb "élmény" ebben a mozizásban 
(azt inkább nem részletezném, hogy mennyire szétcsaptuk még utána magunkat reggelig
vodka, sör, pezsgő meg minden jött... reggel 4kor még beültünk egy vendéglőbe, ahol haveromnak valami csaj ismerőse volt a pultos és épp lagzit tartottak a belső teremben... ő adott nekünk pár sört és hozzáírta a lakodalmazók számlájához meg ilyenek
sok emlékezetes estét csaptunk anno) -
BITBOYS
addikt
-
brownus
veterán
-
mephi666
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
bay honnan veszi az alapot?
látott pár transformers figurát kirakatokban, megtetszett neki aztán csinál a főszereplésükkel lassan n+1 cgi+robbanás-orgiát
...a sztori újabb filmeknél másodlagos... és mellesleg ami lávsztorit belevitt az előző részekbe a nyomorék meg a rókalány kapcsán, azt az időt fordíthatták volna valami izombrutál robot-fight-ra 
-
brownus
veterán
-
mephi666
nagyúr
ez szerintem ilyen "hirtelen 3sör+3vodka" kaliberű film lehet
kb ez kellene hozzá, hogy jól szórakozzak rajta... (az asylum filmek is betöltve poénok igazán) jobb film közben pedig otthon csak 1-2 pohár bort, vagy 1-2doboz sört szoktam elkortyolgatni... és főleg csak szomjoltás céljából 
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
a piranha3d a cs*csös piranha-mozi?
az tényleg poén... de nem asylum: a mega piranha, mega shark vs giant octupus viszont már az... ezek a kemények
főleg az utóbbiban, amikor a cápa leharapja a repülőt a levegőből meg kettéharap egy hidat, az nagyon brutál#31800: hát igen... így tudott felugrani több kilométer magasra, hogy kettéharapja az utasszállítót... milyen szem kell még ehhez: jobb, mint a sasé, hogy a víz alól kiszúrja az utasszállítót... koordinálja az ugrást (fizikából ötös lehetett a cápaiskolában is, hogy ennyire jól számol röppályát), és levadássza
aki nem látta, nézze meg -
F34R
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
koxx
MODERÁTOR
Filmeknél alapvetően nincs bajom a szinkronnal, de pl sorozatokat (1-2 kivételtől eltekintve) csak angolul nézek.
Trafo 3 esetében egy IMAX sztem hatalmasat dob a filmélményen és talán feledteti a szinkron minőségét (már ha tényleg rossz lesz/lett)BITBOYS: te majd hozod mp3 lejátszóban az angol hangsávot

-
BITBOYS
addikt
-
mephi666
nagyúr
...esetek nagy részében nekünk sincs, viszont pár filmben borzasztó... pl transzformerszben a srácnak a szinkronhangja valami baromi idegesítő
(nem elég, hogy maga a karakter is az)
régen kb. mindent felirattal néztem, de mostanában ellustultam és a szinkronosak kerültek előtérbe
ha arányt kellene mondanom: saccra 40-50%-nál jó a szinkron, 30-40%-nál elmegy... a maradék esetben meg borzasztó
(vígjátékok, animációs filmek kivétel nélkül élvezetesek szinkronnal) -
Tibiajax
nagyúr
kell az a három... trilógia születik, a nép nagy örömére
én valami olyasmire tippelek majd, hogy sztem abban majd afrikába fognak elmenni bebaszni, ilyen kongó vagy zimbambwe valami hasonló, makákókkal fognak szexelni, a szakállas vicces csavo legalábbis tuti, ezen már fetreng majd a közönség, aztán jön majd a visszaút, repcsin, áá, na ott meg majd lesz faltól falig hányás meg szex.. tuti hatalmas gegtenger lesz. emiatt cseppet se aggódj, jó Arnoldom. ez kell a népnek. imdb 10pont -
brownus
veterán
-
Pitterix
őstag
-
hoffman_
nagyúr
-
F34R
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
FBT powa
Köszönöm a linket, sikerült felvidítania a szarul indult napomat 
sasa:
Dianna Agron valami elképesztő szép a fimben
+1
adalbert:
Ezek a filmek valamiért nagyon könnyen hozzák az újranézést. Nem értem miért
Magyarul nézted amúgy? Mert én az angol-buziságom ellenére is, ezt a filmet is, csak magyarul. Zseniális szövegek vannak benne. (Nézd már a két búval baszott baszadékot, mint akinek beleszartak a müzlijébe. Szopacs! Áh ez jó volt, na gyertek be.) Ben Affleck rulz 
harylmu:
Én voltam asszem az első 10/10-es. Nekem valamiért nagyon átjött a film, ezért a magas pontszám. Ha érzelmileg meg tud fogni, akkor sínen van. Témájából(sport), és az edző hozzáállásából adódóan nekem nagyon betalált. S. L. J. pedig igazán jól alakította a szerepet.
más:
Ma nézem az OV Fast Five-ot! Huhuuu

-
hoffman_
nagyúr
-
Vangelis
félisten
-
Pitterix
őstag
Ez így van!
Na nekem nem kéne "egy filigrán alkatú keleti hölgy", mert kapnék a nejemtől..., de a jó rossz, senki által nem kedvelt múvik jöhetnek.
(#29610) Tibiajax: Azért, ha majd úgy alakul az életem én is biztos meglátogatom, csak ennek az elkövetkezendő 1-2évben sajna vajmi kevés esélye van.
-
mephi666
nagyúr
-
Inception
tag
-
heihachi
addikt
-
Ifju
aktív tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
Tibi linkje szépített, visszaszívom
Mindent én se követhetek le 
más:
Tiszta idegroncs vagyok. A magyar mozi-szolgáltatásról, annak ellenére, hogy orrba-szájba nyomatom, eddig is megvolt a véleményem. Egy rakás szar, egy rakat pénzért. Viszont most kiborult a bili. Az egyetlen mentsvárunk, a MOM, ahol mindig volt, ha nem is feliratos, de original film, most csak dubbed Fast Five-ot ad. Akárcsak az összes mozi. Itt az idei év általam legjobban várt(nem legjobb) filmje, és nem tudom moziban megnézni. Mi az, hogy nincs eredeti nyelven, kicsit felhúzták az agyam
Tetves Cinema City. Palacet akarom vissza, az a kisebbik szar így is.bAtt001:
No igen, 2:06-ot adom én is

-
Gabás
addikt
-
Pitterix
őstag
-
F34R
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
-
darál0w
Jómunkásember
-
brownus
veterán
-
Tibiajax
nagyúr
-
BITBOYS
addikt
-
Cola111
aktív tag
-
brownus
veterán
-
Pitterix
őstag
-
F34R
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
hegesztess linket

a mega piranha (azért érzed a feliratot a videó elején
) is kimaradt: csak pörgetve néztük meg... azt a részt viszont többször is, amikor a piranha-raj betámadja a partot és ugrálnak kifelé a vízből a több mázsára hízott piranhák, repülnek és szétzúzzák a házakat... úristen... azt a cgi-t tanítani kell 
ui: ezt a trailert munkahelyen nem merem megnézni, mert már az asylum feliratnál könnyek futnak a szemembe és készül a röhögőgörcs

-
F34R
nagyúr
Én csak a simát láttam , az extended -be lesznek a kimaradt részek a 3.5 akkor tudom hogy lesz lehet régebben belekezdtek egy filmbe csak előbb fejezték be a 3-t ? mert akkor érthető a 3.5 elnevezés , annyi kimaradt rész nincs hogy új résznek adják el az bőven belefér a bővített verzióba is a 4 meg még soká lesz

-
Inception
tag
-
Inception
tag
-
Kassadin
addikt
Nem, nagy ritkán látok rossz filmet, fölöslegesen nem pocsékolom az időmet.

Ettől függetlenül nagy lebowski beleégett az agyamba örökre, mint szar film.Nagyon relatív kinek mi a szutyok film. Ami nekem tetszik (pl. Az ember gyermeke), az számodra lehet hogy egy unalmas, semmitmondó, gány film... Nem hinném hogy vita tárgyát kellene képezni hogy most ami neked tetszik, az más szemében nem lehet rossz film.
Memphike: Nekem a rém álom az elm utcában(ami klasszikus), na az tetszik. Mármint a régi. Meg talán 1 éve láttam valamelyik jason filmet, de az egész tetszett. Ettől függetlenül nem vagyok se freddy se jason fanatikus. Nem szeretem az ilyenstílusú filmeket.
Inkább akció, vígjáték, animációs rajzfilm, dokumentumfilm. -
Kassadin
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
-
brownus
veterán
várj, ezért szeretni fogsz
-> ‘Ra One’ Trailer – The Bollywood ‘Iron Man’ -
brownus
veterán
-
-=Vacsek=-
senior tag
-
Tibiajax
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
az a bazi nagy pizza olyan film, hogy egyszer kb. hajnali 1-kor néztük fejenként több deci tömény és jópár liter sör után, aztán csak pislogtunk, hogy: "wtf? meg ezt így hogy?" elmebeteg egy film, azt garantálom... szerintem, aki kitalálta az egész sztorit, nem normális... normális ember ekkora sületlen baromságokat nem tud összerakni egy filmbe...
sz@r filmekből ott van még mondjuk a "meet the spartans", a katasztrófafilm és a "bazi nagy film" (imdb-s pontszámuk nem sok jóval kecsegtet)
...ja és ajánlom még az eszement freddy-t is... ha beteg vígjátékot kerestek, akkor ez a ti filmetek

ui: kérek majd "élménybeszámolót"

-
varsam
őstag
Hé, haver, nyomd a verdát! - Going the Distance
Ezt ajánlom, ha még nem láttad. Olyan Cool Túrás film, nekem nagyon bejött.
-
mephi666
nagyúr
könnyű nőcske?
gagyi mami3? vámpíros film?ausztrál film nem jöhet szóba? bazi nagy pizza?
-
Tibiajax
nagyúr
-
varsam
őstag
-
koxx
MODERÁTOR
-
Kassadin
addikt
-
mephi666
nagyúr
-
Inception
tag
-
heihachi
addikt
-
Kassadin
addikt
-
BITBOYS
addikt
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Filmvilág - Archívum II.
- (téma lezárva)
- BMW topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Szeptember 3-án érkezik a The Blood of Dawnwalker PC-re és konzolokra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 10400 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ha ti is sárospuszta akkor most nemtom mit csinálok....

(nem elég, hogy maga a karakter is az)

Tetves Cinema City. Palacet akarom vissza, az a kisebbik szar így is.

Inkább akció, vígjáték, animációs rajzfilm, dokumentumfilm.