Hirdetés
Aktív témák
-
brownus
veterán
the hangover - 9.5/10. ilyen vígjátékot akarok látni még idén meg a jövőben, sokat. végig röhögtük a filmet:d
alan
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Másnaposok: Azok a szövegek, amik vannaka filmbe, hát majdnem bszartam a röhögéstől. Szerintem igen jól sikerült, néha azért leül a hangulat, de a végén megint odaver eléggé. Jókat kacaráztam, 7/10.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
Last house on the left: szuper film, a maga kategóriájában az egyik legjobb, amit láttam. Kiszámíthatatlan és emiatt nagyon izgalmas, tuti jó jelenetek és igazán ellenszenves antihősok. Végig nagyon jó, de amikor a háziak rájönnek a turpisságra, na onnantól kezdve eszméletlen. Tényleg ajánlom azoknak, akik szeretik a feszültségekkel teli filmet. 8,5/10.
mod: ja a Hangover tuti jó film. Bár mégcsak camos verziót láttam (életem 2. camos filmje volt), sok poénról lemaradtam. Ha megnéztem újra, akkor írok erről is. De tényleg kötelező darab.
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
Ez a G.I. Joe-s mozi egész jónak tűnik: [link]
-
bandus
veterán
Tegnap megnéztem végre a Benjamin Button-t.
Nagyon édekes és szép a története. A vége pedig szomorú.9/10
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #12611 üzenetére
A zene tényleg sokat hozzáad a látványhoz. Remélem nem lövik le az összes jó jelenetet a trélerekben mire moziba kerül a film
-
Tibiajax
nagyúr
válasz BITBOYS #12614 üzenetére
még csak kamerás van fenn, ezt akkor szkippeljük. gondolkozom a mozin. az a 8.4-es imdb nagyon erős. vagy nagyon jó lesz, valóban, vagy nagyon nem, nekem. Kiv leszek.
Barna áradozik rola, nagyon remélem, nem beszívva nézte, mert én nem akarok hozzá segédeszközt használni -
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #12616 üzenetére
Több ismerősöm is mondta, hogy nagyon jó film lett. Én is kíváncsi vagyok rá mert igazán jó vígjátékot nem tudom mikor láttam utoljára.
Olvastam a Big Lebowski beszámolódat, vmelyik nap neki akartam állni, már ott pihen a gépen az 1080p-s verzió , de vhogy mindig mást nézek meg helyette.
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
Gettómilliomos
valamiért tetszett a film, de így utólag már nem annyira...az indiai valóságot jól visszaadta a film, szerintem ez volt a lényeg a filmben, nem pedig a 20 millás nyereményKnowing
beszarás ez a film
ilyen metrójelenetet a die hard egyik része óta nem láttam...még a végső állomás 3-ban sem volt ilyen jó
de egyébként a vége nagyon emlékeztetett a juliane moore-os filmre
engem odaszögezett a képernyő elé, és végre nem paróka volt cage bácsinúgy utálom, mikor egy filmnek az a vége, hogy találd ki magadnak, mi fog történni...ha a knowing volt az előzmény film, kérek szépen egy folytatást
egy SPOILERES kérdés: miért csak két nyuszit vittek magukkal? van aki zsiráfot vitt vagy mi? nem értem én ezt...ráadásul jó messzire rakták le a gyerekeket egymástól az idegen bolygón, hogy fognak így találkozni és frissíteni a vérvonalat? ez a családi szál nem értem miért kellett bele, bár a húg kétségkívül kellett
-
csyo
senior tag
ingeny filek:
ajánlom: BIN JIP 9,4/10
Bosszu ura 9,4/10
Álmodozók
A gépész 9,5/10http://www.filmklik.hu/movies/group/details/55,Fesztival
de a többit isajánlom, jó filmeket gyűjtöüttek ide.
EDUKATORS 6/10
[ Szerkesztve ]
Legyen szép a napod!
-
bagyulajuve
addikt
Angels and demons: rakás paciürülék, rossazbb mint a Da Vinci. Tele baromsággal, pontatlansággal, mind az egyházat, mind az illuminátusokat tekintve. Tudom, hogy a film lényege nem az hogy hihető legyen, de engem most nagyon zavart ez az áltudományosság. Antianyagbomba, pilóta camerlengo, stb. Minden olasz rendőr beszél angolul, haha. A párbeszédek igen mesterkéltek. Pár dolog ami még zavart.
A fényképezés előtt viszont le a kalappal.
3/10[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #12629 üzenetére
nem tudom, tényleg...
most, ha söröznénk, aztán így dumálgatnánk csak a sör mellett, jobban elő tudnám adni, jobban megértenéd..ahogy húzom a számat.. szóval, jó film volt, de én eleve gyűlölöm és irtózom azoktól a dolgoktól, amiket mindenki szeret. Eleve félek tőlük, mert pont azokban szoktam hatalamasat csalódni, mert akkorát várok tőlük, amennyire istenitik meg szopják a fszát... Sokszor pofára estem már emiatt. A slumdog van annyira erős film, h pofára ezért nem hagyott azért esni -pedig baromira elő volt már terjesztve előtte.. - de azért, nem is maradt meg bennem tulságosan, egy jol sikerült jópofa kis sztori, igényes filmezéssel, jó zenékkel, és gyönyörü Lattikával nálam, aztán ennyi is. A végén mondjuk a tánctól pl. okádtam, szoval azt ott kapcsoltam is ki.
Szóval, kb ennyit tudok ehhez hozzáfüzni, a filmgyűjteményemben helyet viszont nem ér nálam -
BITBOYS
addikt
Mongolról vélemény? Viszlátét már tudom
Tib! 9-et adsz rá és nem fér bele a gyűjteménybe? Ezt tényleg nem értem
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
Top 50 Dystopian Movies of All Time
egyszerű pontozás, pl. az 50.-et simán előbbre tenném.
szerintetek mit hagytak ki? talán a the city of last children-t, más nem jut eszembe
(#12633) BITBOYS, jó film, nekem bejött. a zenéje is tetszett. látványos film, de nem a röpködős fajtából. nekem várós a köv. két rész is.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
ki a ráknak van ideje naponta két filmet megnézni most??? baaah
Bitboys. hát az úúúúgy volt, hooogy.... mittomén. akkor még ért 9-et, most már csak 8-at. De nem érzem azt h meg akarom nézni újra, szoval delete. annnyi filmnek kell a hely, h nem fér sajnos bele a két terrába, egyenlőre -
puttputt
őstag
válasz bagyulajuve #12628 üzenetére
Hasonló a véleményünk... nem csak a "választott" Avatarunk... kicsit jószívűbb voltam - meg engem a Da Vinci hozott ki a sodromból inkább (ne tudd meg, mennyien proponálják...) -, ezt már csak lakónikusan végigültem, meg úgy néztem, mint egy "akció-sci-kaland" keveréket. Ezért is pontoztam "felül" korábban. Amúgy persze..., "kakadék".
Inkheart és Slumdog M. kapcsán Tibajax-szal egyezik a véleményem. Talán az előbbi kicsit jobban tetszett, azt sem vettem annyival komolyabban (akárcsak D. Brown "műveit")...
monstre: Valszeg holnap jön nálam a Knowing... majd készítek ágytálat! (idézlek: "Beszarás az a film" )[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Wolverine
félisten
válasz bagyulajuve #12606 üzenetére
Ez egy remake, és a vélemények szerint az eredeti jobb volt. (lásd még geek.blog.hu)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
csyo
senior tag
részemről elkezdem megnézni a 20 filmből az egyiket...
júli 7 ig ingyen lehet nézni, legálisanLegyen szép a napod!
-
Eagle16
addikt
Tetszett ez a Bolt, elképesztő hogy milyen szintre fejlődött az animáció minősége, nagyon szépen megcsinálták az egészet. A hörcsög volt a legjobb A kicsiknek biztos jóval nagyobb élmény, de nálam csak 6/10, egy Némó nyomában, vagy Toy Story simán lekörözi
Ja meg a galambok
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Xmodule
őstag
Gattaca nekem ez a film nagyon tetszett regen. De meg most is.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tibiajax
nagyúr
-
törölt tag
Ezt láttátok már? Dante 01
Még nem tudtam beszerezni
Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest