Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#26001) No-kia


No-kia
őstag

RED: 6,5/10 jó volt Willist újra látni, de a többi karakter nem fogott meg

Gru: 7,7/10 tetszett nevettem párat :D:D jópofák azok a kis sárga vmik

Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010

(#26002) Telomanikus válasza No-kia (#26001) üzenetére


Telomanikus
senior tag

azok a sárgák minyonok :DDD

(#26003) madgie válasza madgie (#25996) üzenetére


madgie
titán

akarom mondani: hogy nem ámerikásan van megcsinálva

(#26004) janos666 válasza Bibby (#25990) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Ha itt a Sherlock Holmes és Inception közé ékelődik be, akkor azt hiszem gyorsan meg kell néznem azt a múmiás filmet, mert szeretnék még ilyen hatalmasakat csalódni :D

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26005) Psychonaut válasza Bibby (#25990) üzenetére


Psychonaut
addikt

Vicc az egész.

(#26006) Dr. Romano


Dr. Romano
veterán

Eredet

Nem rossz kis film. Az ismerősöktől hallott elbeszélések alapján kissé mélyebbet, érthetetlenebbet vártam, de az összhatás így is kedvező volt számomra. A szürreális látványvilág jól sikerült, a sztori is tetszett, azonban mondja már meg valaki hogy a tervező kiscsaj toteme (sakkbábú) az hogyan működik? :)

9/10

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#26007) Jhonny06 válasza Dr. Romano (#26006) üzenetére


Jhonny06
veterán

(#26008) DelArco


DelArco
aktív tag

21
Ez egészen bejött. A sztori a szokásos semmi meglepő de azért nekem tetszett. Még a csaj is aranyos volt benne.
Érdemes lehet megnézni egyszer.

Youth hides the key to salvation

(#26009) Dr. Romano válasza Jhonny06 (#26007) üzenetére


Dr. Romano
veterán

:R

Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???

(#26010) WonderCSabo válasza Telomanikus (#26002) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Minyon. LOLOLOL. Ki volt az az idióta, aki az angol minion szót minyonnak fordította?

(#26011) Psychonaut válasza WonderCSabo (#26010) üzenetére


Psychonaut
addikt

FAIL :D

(#26012) proci985 válasza Bibby (#25990) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

azért a tetovált lány az tényleg katasztrófa volt (az alapján az 5 perc után, amiután otthagytam). mentségére mondva a Wallanderért felelős csapat csinálta, tehát Bkategóriás, csak ezt Svédországon kívül elfelejtették reklámozni (bár itt se csinálták, csak az ember kb tudta, hogy mire számíthat). mellesleg szerintem a könyv se volt jó (persze, voltak szépen kidolgozott részletek, meg minden nőt megkettyintő főhős, totál antiszoc főhősnő aki a végére Pippi Långstrumppá változik, és minden idők legnevetségesebb főgonosza, avagy a szadomazo bevándorlótömeggyilkos melegvérfertőző hátrányos helyzetűekre szakosodott patrickbateman iparmágnás. igen, ez így mind egyben. meg diszkrét kalapemelés a 8MM vége előtt mínusz cometodaddy).

ettől függetlenül svédeknél az egyik gyógyszercég használja ismeretterjesztő anyagként a szociopátiához kapcsolódóan.

egyébként nem baj az, ha van más vélemény is. engem kiakaszt, hogy miért kell 7-8 pontokat adni egy olyan filmre, ami a leírás alapján nem volt jó, még ha az x színész jól játszott is benne. vagy mert egyáltalán benne volt (ritka, amikor egy ember viszi a hátán a filmet, és ennek ellenére többszörnézős). ha nem nézné meg mégegyszer, max 6 pont. ha fészkalódott is közben, akkor 5. nemár csak Uwe Boll kaphasson 4 pont alatt (ez megfigyelhető itt is, xpress fórumokon is, imdbn is, rottentomateoesen is). persze, van hype, de azt meg nem kell bevenni.

polgárpukkasztásnak ez kevés.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#26013) gejala válasza proci985 (#26012) üzenetére


gejala
őstag

Én a Fincher-féle amerikai remaket várom (2011) Rooney Mara főszereplésével.

Mostanában érthetetlennek tűnik, hogy Fincher miért azokat a filmeket választja, amiket, mint ahogy ez is.
De a szenzációs The Social Network után van miben bízni. :D Én még mindig nem hiszem el, hogy a "Facebook filmből" (amire először mindenki legyintett, hogy csak egy két órás reklám lesz) hogy tudtak Sorkinnal ketten ekkora mesterművet csinálni és ilyen óriási kritikai sikert aratni vele. 3 hónapja még bárkit hülyének néztek volna, ha Oscart kiált a filmnek, most meg a legnagyobb esélyes a tarolásra. :B

(#26014) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Resident Evil: Afterlife (2D-s BD korong, angol hang, magyar felirat)
7.5/10

Próbálja meg lehúzni bárki, de szerintem az eddigi legjobb Resident Evil film, és önmagában is nagyon jól megállja a helyét az idei palettán.

Én mondjuk nem játszottam egy RE videójátékkal sem, csak halottam róluk, de szerintem 3 rész már elég kellett legyen ahhoz, hogy a VG fanok feldolgozzák, hogy ez nem egy megfilmesített videójáték. És nekem is ugyan így elég volt már 2 rész is, hogy elfogadjam, ez nem egy akció-scifi, hanem futurisztikus és post-apokaptikus-jövőkép környezetben játszódó zombis akciófilm. És ami engem illet, én képtelen vagyok betelni ezekkel. :D

Én csak 2D-ben néztem, mert az Avatar óta hallani sem akarok a 3D moziról még legalább 2-3 évig, vagy míg nem hallok valami innovációról, ami úgy nyújt térthatást, hogy közben nem vesz el érezhetően a 2D képi tartalomból (felbontás, színhelyesség, kontraszt, folyamatos mozgás, stb, stb...)
De így 2D-ben is igen látványos lett! Nem hosszú film, de az alatt a másfél óra alatt folyamatosan rá voltam cuppanva a monitorra, mert már-már katartikus élmény volt számomra ezt a látvánvilágot ilyen minőségben csodálni. :K

Mindeközben, hogy már a látványért (és a hang sem utolsó, azt is szépen keverték) megér másfél órát, szerintem a története is ennek volt legjobban felépítve (talán az első rész még kicsit korrektebb volt, de a 2. és 3. részt messze túlnőtte). A karakterek is egész jók voltak. (Még ha sablonosnak is tűnik azoknak, akik játszottak a Left4Dead-el, vagy végignézték mostanában az összes hasonló zombis filmet, de működött a dolog annyira, amennyire kellett).

Milla Jovovich is szépen összekapta magát az utóbbi 1-2 alakítása óta, remélem azét nem "még egyszer utoljára", hanem lesz még 1-2 ilyen, mielőtt elmegy nyugdíjba. :DDD

Én szívesen megnéznék egy hasonló 5. részt is! :R

Mondjuk ha már azt mondtam, szépen fel van építve a történet...
Azt azért mégsem értem miképp áll ez össze, hogy a film elején kap a nyakába egy ellenszert, amitől többé már nem szuper-Alice, csak egy törkényen halandó nő, de utána mégis csinál olyasmiket, amiket még a korábbi rész szuper-Alice-ja is megirigyelhetne tőle. Sőt..., már az sem állja meg a helyét, miképp élte túl a helikopterkatasztrófát, ha már gyenge és sérülékeny ember volt.
Meg hát az sem teljesen kerek, hogy az Alice klónok miért kamikázék...? Így be voltak programozva előre? És mindegyik meghalt (az utolsó szálig aki csak ki lett keltetve...), mikor felrobbant a föld alatti bunker? Erről lehetett volna egy apró megjegyzés.
Na és az a főgonosz most a helikopteres incidenst élte túl, vagy ő is sorozatgyártott klón? Mindkét verziót lehetne cáfolni, mert úgy viselkedik, mint ha ugyan az a személy lenne (emlékszik olynokra, amikről egy klónnak már nem lenne tudomása, mert előbb halt volna meg a másik, minthogy elmesélje ezeket az utódjának), viszont hülyeségnek tűnik, ha a helikoptert élte túl, vagyis Alice baszott ránézni, és gondoskodni róla, hogy tuti ne keljen fel többet.
És még folytathatnám, de hát ez nem az a kategória, ahol mindent meg kéne magyarázni, csak ezek nagyon szúrták az agyam.
Talán még az a nagymelák ollóshentes volt egy furcsa arc, hogy ő mégis hol termett és ki öltöztette be őt így...? De olyan jó poén volt, hogy megbocsájtható. :DDD

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26015) diablo1984 válasza janos666 (#26014) üzenetére


diablo1984
veterán

azért az a film több sebből is vérzett, ez a klónozzuk magunkat hadsereggé már erős volt és lényegében másfél óra semmi sem történt a filmben, de az látványosan! értem ez alatt, hogy a történet egésze nem lett kerekebb, csak a csóka lett kinyírva, de az is mit számít? nekem nagyon nem jött be, még talán a 2.vagy3. résznek lehetett valami köze a játékhoz(legközelebb), de utána már nagyon elszálltak az eredeti ötlettől....

(#26016) Arnold2 válasza BITBOYS (#25952) üzenetére


Arnold2
őstag

Huh, még ezzel az ábrával sem értem mi történt. Pontosabban mikor ki melyik verzióban mit csinált. Ezt józanul újra kell nézzem és olvasó naplót kell készítsek, mert szokatlanul bonyolult volt a sok ZS kategória után.

(#26000) Pitterix: A magyar nyelv szépsége, ugye :)

(#26017) Telomanikus válasza WonderCSabo (#26010) üzenetére


Telomanikus
senior tag

hát én nem tudom :DDD de a filmben úgy mondják..."Hívjátok össze a minyonokat! Gyűlés lesz." :DD :C
Ez a jóóó magyar tudás :DDD

(#26018) Integra


Integra
titán

no comment..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#26019) Pitterix


Pitterix
őstag

The Proposition

Nekem annyira nem jött be.Az eleje nagyon unalmas, vonatott.

5,5\10

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#26020) oxox


oxox
addikt

elmult idoszak termese

Gru - 5/10 -Nem tetszett....a fohos engem nem kicsit a Lecso kritikusara emlekeztetett, a "minyonok" lehet szorakoztatok lettek volna, ha....nem lettek azok.

Megaagy 8/10 -Ez akar 2x is meglehet nezni...nem kerul be a top rajzfilmek/animaciosak koze, de jopofa.

Tul jo no a csajom 8/10 -tetszett...bepi a legjobb arc benne :DDD

Torvenytisztelo polgar 9/10 -szinten (ha a vege nem tipikus befejezes akkor meg egy fel pontot kapott volna)

Edge of Darkness 6/10 nem jut eszembe a magyar neve, de kb annyit is er, hogy ne nezzek utana...Taken utan nem durran nagyot, es remelem, hogy a hoddal a kezen jobb filmet forgat majd Mel, mert meg mindig az egyik kedvenc szineszem annak ellenere, hogy mostanaban nem talaljak meg a jo szerepek....az okot sejtjuk.

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#26021) WonderCSabo válasza Integra (#26018) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Egyre több ilyen eset lesz az Egyesült Királyságban.

Telomanikus: Igen, mert hülye a fordító.

[ Szerkesztve ]

(#26022) proci985 válasza gejala (#26013) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

igen, Fincherben én is bízom:)

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#26023) oxox


oxox
addikt

jahh igen Red...7/10 ....nezheto, de tul sokat nem tesz a lelki fejlodesunkhoz :D ....

spoiler
Mondjuk Freeman-t csunyan leszedik, mikor siman kikuldhettek volna egy testort (vagy a "fo gonoszt" ) leragasztott szajjal, kezzel,...vagy leszedik az egyiket, es megmondjak a masiknak, hogy O is igy jar ha egy rossz mozdulatot tesz....ehelyett.....

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#26024) Integra


Integra
titán

wolverine-t megmogyorózzák:DDD

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#26025) oxox válasza Integra (#26024) üzenetére


oxox
addikt

gyorsan regeneralodik meg a fejlovesbol is

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#26026) F34R válasza Integra (#26024) üzenetére


F34R
nagyúr

Azért kicsit puhosodik :D

A képregény adaptációk népszerűségének robbanásszerű növekedése újabb kihívások elé állítja a színészeket: már nem csupán a színészi játékra kell odafigyelniük, de fizikai megjelenés terén is fel kell nőniük a feladathoz, hogy minél jobban megfeleljenek a képregényben megrajzolt, gyakran groteszk módon izmosnak ábrázolt karakterekhez. A CGI csodákra képes, ellenben igen drága, így a Thor-t alakító Chris Hemsworth és az Amerika kapitányt megformáló Chris Evans után Hugh Jackman is beállhat majd a derékvastagságú bicepszet felmutató szuperhősök sorába – az amúgy is remek felépítésű színészt ugyanis arra kérte Darren Aronofsky, a rendező, hogy tovább 25 font (ca. 13 kiló) izmot szedjen fel a Wolverine 2. tavasszal kezdődő forgatásáig.
“Ez több, mint amit eddig bármelyik szerep kedvéért felszedtem. Nem könnyű ez nekem, mivel alapvetően magas és vékony alkat vagyok.” – nyilatkozta Hugh Jackman, majd hozzátette, hogy Dwayne Johnson segítségét kérte az izomtömegnöveléshez.
“The Rock” véleménye szerint, hogy sikerüljön megoldani a dolgot, a rengeteg edzés mellett iszonyatos mennyiségű kaját kell betolnia: napi 6000 kalóriának megfelelőt, ami közel a duplája egy kemény fizikai munkát végző férfi energiaigényének. Jackman nem repes az örömtől a töménytelen mennyiségű csirkehúst, steaket és barna rízst tartalmazó új diétájának…

A Hangover 2 forgátáson kómába esett a kaszkadőr :Y

[ Szerkesztve ]

(#26027) WonderCSabo válasza F34R (#26026) üzenetére


WonderCSabo
félisten

Ne rakd már léci középre igazítva, baromi nehéz így olvasni a szöveget...

A hírre meg: nagyon durván káros amit ezek művelnek, ledobnak meg felszednek 15 kilókat egy szerep kedvéért. :(

[ Szerkesztve ]

(#26028) Integra válasza F34R (#26026) üzenetére


Integra
titán

persze, mert lusta konstans edzeni, bár azért jó bőrben van, meg alapból is jó kiállású faszi, szerencséje van. de ezek a rövid távú kigyúrások, pár hónapos (már-már) kokszlaborozások hosszú távon nem szerencsések...
bale a legjobb példa, batman vs gépész, valami döbbenet, hogy mit tud csinálni a testével, igaz ehhez kell az orvos tudomány is, ezek a tápkiegek, a "dopping"..
én inkább konstans edzem és ha nem is van mindig kocka hasam, de a kölykeimmel is tudok majd focizni 60 évesen is..

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#26029) oxox válasza Integra (#26028) üzenetére


oxox
addikt

ez inkabb csak reklam....mar elore elhintik, hogy a noi kozonseg is kivancsi legyen....

Tom Hanks mutatott anno nagyot a szamkivetettben..../szemelyes elmeny, hogy kollega volt a filmben, es harom egesz sort kibereltunk a moziban...volt is nagy felhordules mikor meglattuk az elso ceglogot :D ...dehat vittunk Neonak telefont (mondjuk szolhattak volna Morpheusnak, hogy envelope-ban ne rakjon mobilt...de mindegy), menekitettunk Julia Roberts-et az oltar elol, es szinte minden amerikai filmben ott van a ceg....mar ugyan nem dolgozok ott (7 evet lehuztam), de meg mindig kiszurom :)) /

[ Szerkesztve ]

Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

(#26030) madgie válasza Integra (#26028) üzenetére


madgie
titán

A Bale-féle eset tényleg durva és nem egészséges, de 5-10 kiló izom felszaladhat pár hónap alatt, ha tényleg orrba-szájba fehérjézik az ember gyúrás mellett. Ehhez koksz sem kell feltétlenül, de nincs az az ipari mennyiségű mellfilé és barna rizs sem, ami elég volna ehhez, kell a táplálékkiegészítő (de nem csak ez, a sok kaja mellé kell tolni)

(#26031) janos666 válasza diablo1984 (#26015) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Arra értettem a jó történetvezetést, hogy 98 perc alatt úgy rendezték le azt a semmit, hogy én végig éberem bámultam, és úgy áltam fel a monitor elől, mint egy kisgyerek, aki 98 percen át csomagolta ki a karácsonyfa alatt az ajándékait. Aztán megállapítottam, hogy "na, ez tényleg baszott látványos volt!". Nem akartam elaludni az első egy óra után (mint egy hasonló, látványra gyúró, de 3 órás film második 2 órájában. :DDD)

Persze mire eljöttem ide áradozni róla, és vigiggépeltem a dicshimnuszt, már én sem állhattam hogy odabiggyesszek még pár sort a számomra legnagyobb fekete foltokról. De még így is jó róla az összképem, mert megtette, amit kellett. Lekötött, és lenyűgözött másfél órán át.

A látványos filmet is tudni kell jól tálalni, mert pl. a Titánok harca engem egyáltalán nem nyűgözött le, és a 3 órányi kékség is max 1 óráig, csak hát volt belőle még 2. A RE4-et szerintem elviseltem volna még +30-40 percig is lankadás nélkül.

A játék és film viszonyáról pedig írtam a kiszürkített bekezdésben is: én amúgy se játszottam vele (mert sokáig nem támgatott egeret, pedig már a wolf3D-ben is volt egér; a legújabb PC kiadás pedig még mindig túl konzolos volt), de egyébként sem követelném egy filmtől, hogy szorosan kövesse a játékot. Számomra rendben van, ha valaki egy meglévő dologból merít ihletet, de valami újat alkot.
A Perzsia hercege pl. az ritka eset volt, hogy épp azzal az egy résszel játszottam, amiből a film készült, de így is egész elégedett voltam vele.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26032) #40835072


#40835072
törölt tag

helo!

szilveszterkor szeretnénk megnézni vmi jó horrorfilmet!

szerintetek melyik a legfélemetesebb?

amitől legjobban beszartatok?

recet ne íjátok az nem félelmetes :D fűrészt is ismerem

(#26033) Tibiajax


Tibiajax
nagyúr

megvolt a mai film-adagom is.. :DDD
Buried
hd,dts
jó volt, jó volt..
csak az baromság, hogy volt egy kése is, és azzal sem bírt/akart semmit sem kezdeni
7/10
ez volt a király benne :)

[ Szerkesztve ]

(#26034) janos666


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Shutter (2008) (BD korong, angol/japán hang, magyar felirat)
4/10

Lehet, hogy nem ez a Shutter az, amire itt is írták, hogy jó, mert most látom van egy 2004-es "Original", és még legalább 3 másik ugyan ilyen című alkotás.

Pozitívum, hogy voltak benne jó nők..., és kb. ennyi. :D Ezen én egyszer sem tudtam megijedni, és egy percig sem tudtam félni. Egyedül az utolsó percekben gerjesztett egy kis feszültséget, de semmi komoly, ennyit egy gyermek-rajzfilmen is lehet izgulni felnőtt fejjel is.

Ha valakinek ilyen mystery-horror/thriller hiánya van és nincs semmi más ötlete, talán nem teljes időkidobás ez a másfél óra, de sokat ne várjon tőle.

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

(#26035) proci985 válasza #40835072 (#26032) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

Martyrs.

preferanciádat (mitől ijedsz meg/mit láttál) nem ismerem, de igazából az olyan, mintha a fűrészt keresztezték volna az átokkal, az ichivel és egy európai művészfilmmel, kiválogatva mindegyik pozitívumait (értsd, van sztori, színészi játék, operatőri munka, és extrém).

szerintem kvázi nézhetetlen, de ha tényleg extrémet akarsz, az az.

[ Szerkesztve ]

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#26036) Enton


Enton
addikt

Már egy ideje mega akartam nézni:

The illusionist

Nálam 10/10.

Imádom az ilyen filmeket. Van-e még hasonló témával rendelkező film, a tökéletes trükkön kívül?

[ Szerkesztve ]

"mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."

(#26037) #40835072 válasza proci985 (#26035) üzenetére


#40835072
törölt tag

azt láttam sajnos:D

mitől ijedek meg?:/

ami ijesztő! :D

olyan kéne ami morbid , brutális, pszihopataság:D

szval vmi amitől jól be lehet szarni szilveszterkor :)

sztem is borzalmasan rfossz a martyrs:)

(#26038) Psychonaut válasza #40835072 (#26037) üzenetére


Psychonaut
addikt

(#26039) #40835072 válasza Psychonaut (#26038) üzenetére


#40835072
törölt tag

láttad?:) milyen?

(#26040) RexpecT


RexpecT
addikt

Gran Torino 9/10

Nagyon jó film, egy fél percre sem unalmas :K :R

(#26041) Psychonaut válasza #40835072 (#26039) üzenetére


Psychonaut
addikt

Csak olvastam róla, nekem az elég is volt. Állítólag nagyon durva.

(#26042) #40835072 válasza RexpecT (#26040) üzenetére


#40835072
törölt tag

egyik kedvencem NAGYON jó film az :)

de a legjobb film a Törvénytisztelő polgár az egyszerűen 10/11! Hihetetlen jó az a film:)

szerk: most nézem a Brian élete 8,2 az Imdb n :O

az borzalmas film , alig bírtam belőle fél órát és egyáltalán nem vicces.... :W

[ Szerkesztve ]

(#26043) Pitterix válasza #40835072 (#26039) üzenetére


Pitterix
őstag

A serbian film.

"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone

(#26044) #40835072 válasza Pitterix (#26043) üzenetére


#40835072
törölt tag

kösz ! akkor már 2 en is ajánlották:D

kár h feliratos :(

(#26045) proci985 válasza #40835072 (#26037) üzenetére


proci985
MODERÁTOR
LOGOUT blog (1)

lista, ami alapján tudsz válogatni link. amennyire ismerem őket (a Magyarországon megjelentek mind a polcomon vannak, kivétel a Takeshi féle Audition, az utánna jelenet meg miután kiköltöztem) a lista kb stimmel. mondjuk a Cabin Fewer annyira nem volt ronda, ilyen alapon akár a Haute tension is beférhetett volna.

amire ügyelj, hogy egy részük minimálköltségvetéses szemét (Nekromantik vége pl fent van videomegosztókon, kb Troma színvonal se), sefüle-sefarka alapon. az olasz filmekre is érdemes óvatosan tekinteni: olasz horrorok bizonyos szempontokból sose voltak topon -ez igaz a Suspiriára is, a színészi játék és a sztori ott is kb vicc kategóriába esik-, Passolininek meg szokása volt amatőr színészeket alkalmazni (ettől függetlenül érdekes filmjei vannak). amit nem említ, az a philosophy of a knife (geekblogon mintha lett volna kritika).

a szerb filmmel kapcsolatban meg érdemes bemenni imdbre, és olvasni a spoileres kommenteket, hogy kell-e ez Neked.

ja igen, ezek inkább sokkolóak, mint ijesztőek. és persze csak óvatosan, bár ha a Martyrst végigunatkoztad, akkor nagyon nem lehet bajod.

Don't dream it, be it. // Lagom amount.

(#26046) Psychonaut


Psychonaut
addikt

The Illusionist 7/10

Jó kis film, Norton tetszett benne, meg az egész jól volt megkomponálva. Végre egy happy endes film, +1-et kapott is érte. Prestige viszont jobban tetszett, ha már illúzió-valóság kategória.

(#26047) Kanczy


Kanczy
veterán

Fűrész 7 - 5/10

Értelmetlen lett a végére a sorozat... ez már nem kellett volna, főleg ilyen befejezéssel :(

[ Szerkesztve ]

You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

(#26048) Integra válasza madgie (#26030) üzenetére


Integra
titán

kisebb megszakításokkal taknyos korom óta bunyózom, aki így pumpálja szét magát.. az előbb-utóbb megszívja, ez a véleményem. :U
mindenkinek megvan a saját genetikája, az szabja meg alapvetően, hogy fejlődik a tested. szupertréner, meg kreatin meg fehérjék meg szarbafingóporok meg a franc tudja mik.. ez nem igazi erő, ez eltűnik. legkésőbb a forgatás után 1-2 hónappal. easy come, easy go, örök törvény.

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#26049) Jojo5 válasza F34R (#26026) üzenetére


Jojo5
őstag

nem véletlenül kérte Dwayne Johnson tanácsát :U de a dokik is segítenek majd bőven :K
maradjunk annyiban, hogy nem csak eszik és edz mert különben 13 kiló izmot ő sohase szedne fől tisztán... mert ugye a szerepre nem lehet kövér hanem szálkás test fog kelleni ;)

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

(#26050) janos666 válasza proci985 (#26045) üzenetére


janos666
nagyúr
LOGOUT blog

Sohasem voltam oda ezekért, de átfutva ezt a listát, azt hiszem megpróbálom majd megnézni az August és Salo filmeket. :R

Erről jutott eszembe, hogy én még a The Human Centipede-t sem láttam, és most jöttem rá, hogy az a Dieter Laser játszik benne, akinek a kedvenc sorozatomban még nem 100 lába, hanem "több csillió billiárdnyi" keze volt, amikkel el is pusztított egy univerzumot. :DDD

[ Szerkesztve ]

TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.