Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#12151) hoffman_ válasza Pompi (#12149) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Épp olvasom. Hát, ilyen szívást se láttam még, csak filmen... Komolyan.

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#12152) mephi666 válasza hoffman_ (#12151) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát ez elég nagy szívás tényleg... ráadásul duplán... nagyon békés embernek tartom magam és mindig diplomatikus megoldásokat keresek, de ha az első esetben szenvedő alany lettem volna, szerintem kiborul a bili elég durván... :( helyi internetszolgáltatóval volt már pár balhém... jól le lehet rajtuk vezetni a feszültséget, ha kiérdemlik (márpedig ki szokták érdemelni...)
mellesleg jó rég voltam moziban... 1ik ok: a mostani filmek színvonala, 2ik ok: anyagi helyzet... de itt kecskeméten aránylag jó tapasztalataim vannak...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12153) brownus


brownus
veterán

úgy-úgy: megan fox legalizalna :K okos lány:D

(#12154) Tibiajax válasza Pompi (#12149) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Érdemes akkor megtekinteni egy trailert, melyen látott sivatagi jelenetsor képe igen messze áll a moziban tapasztalt képtől. Nem, nem a felbontásra gondolok, hanem esetleges színek jelenlétére.. Az egy dolog, h szemcsés, koszos és fakó volt a kép, de a film 70%-ban úgy zusammen színeket nem nagyon láttál, csak a szürke és barna árnyalait.. Szemcsézettségről, életlenségről már ne is beszéljünk..
De tudom, persze, nekünk ide a balkánra ez jut, ezt kell szeretni.

(#12155) Tibiajax válasza brownus (#12153) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

köszi Barna... ezekkel a képekkel most be is utaltál a retyóra, egész napra
:DDD

(#12156) hoffman_ válasza mephi666 (#12152) üzenetére


hoffman_
nagyúr

Ó, én nem is akarom beleképzelni magam a helyzetbe. Én is békés vagyok. Amíg el nem baxnak valamit. Pláne, hogy ez a munkájuk. Pláne, hogy évek óta ezt csinálják. Pláne, hogy még mindig nem jól.

[ Szerkesztve ]

"The time you enjoy wasting is not wasted time."

(#12157) Tibiajax válasza Tibiajax (#12154) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

Egyébként meg is ragadom az alkalmat és kikelek magamból, mert számomra ez kezd egyre jobban elfogadhatatlanná válni. 2009-et írunk, papíron egy viszonylag fejlettebb, európai unióba tartozó kis szar ország vagyunk, és mai napig a legócskább kópiákat képesek megkapni az ország vezető filmszínházai a nagy filmekből. Vadonatuj alkotások, a leghiperszuperebb kamerákkal meg technologiákkal veszik fel, erről olvasunk nap mint nap, várjuk mint a megváltokat, erre mi jut nekünk?? 1200-1300/koponya forintokért beülhetünk a kényelmes székbe és nézhetjük a hihetetlen szar képet, meg hallgathatjuk a fülsüketítöen feltekert de egyébként szintén egy igénytelen hangot. Szép maga a terem, jók a fotelek, megvannak a 800 meg 1000 huf-fos kukoricák mellé, tehát a köritéssel nincs itt nálunk gond, de ha ezek után nekem valaki elkezd pofázni ilyen technikával felvett fasza új filmről, akkor az magára vessen amit kap. Elegem van ebből ma már rohadtul.
Olyan pénzeket elkérnek egy szaros moziért, h hihetetlen, fejenként 1300pénz, számoljuk ki, mennyi bevétel az csak előadásonként, mégha nem is teltház. És ennyire futja.
Egyetlen egy rohadt digitális kópiára se.
Az usában a 80-as évek elején jobb minőségben tolták a filmeket a thx mozik, mint nálunk most a legnagyobbak. Milyen lehet akor most náluk?? És nálunk mikor lesz egyáltalán egy valóban olyan kép és hang, ami után nem fogom sajnálni a lovét amit otthagyok és ugyanugy jövök ki mint anno az első házimozis élményem után, végre mondhatom azt h ez odabaszott most, egy élmény volt..

(#12158) bod101


bod101
aktív tag

Annyi szó eset már Megan Foxról, hogy már látni szeretném, sajnos csak a vásznon. Tudja valaki mikor lesz a Transformers 2 bemutatója?

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#12159) mephi666 válasza Tibiajax (#12157) üzenetére


mephi666
nagyúr

ha tudnád, milyen "minőség" uralkodott mondjuk kkfházán kb 10évvel ezelőtt, amikor a matrix-ot megnéztük, szerintem hanyattesnél :)) én inkább abban gondolkozom, hogy legkésőbb jövőre (vb előtt) beszerzek egy minimum 32colos fullhd képernyőt meg valami jó hangrendszert hozzá (panelban szeretni fognak vele) és otthon élvezzük a mozizást 300ft/2liter-es kólával meg 180ft-os chips-el és 100ft-os popcorn-nal :) nincs meg ugyanaz a hangulat, de csomó szívástól megkíméli az ember magát... mellesleg másra is több marad... vicc, hogy milyen árak vannak itt-ott moziknál... látásból tudom sajnos...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12160) Pompi válasza bod101 (#12158) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Június 24.

Feel Good Inc.

(#12161) lorcsi válasza mephi666 (#12159) üzenetére


lorcsi
veterán

plusz a mai technikával még a wc-t is megjárod közben és semmiről nem maradsz le ;)

(#12162) brownus válasza Tibiajax (#12157) üzenetére


brownus
veterán

évekkel ezelőtt, mikor svédben melóztam majd minden hétvégén bementem stockholma mozizni.
nővérem kérdezte, hogy miért? nem bírok egy hétvégét se mozi nélkül? mondom kibírnám de addig is had élvezkedjek míg itt vagyok:) pedig nehéz volt mert angol hang svéd felirat...
asszem 40-50 korona volt a jegy, mint ma itthon ~1300huf. drága volt de mindig egy élmény.
tökéletes hang/kép minőség!

(#12163) BITBOYS válasza Tibiajax (#12155) üzenetére


BITBOYS
addikt

Jut eszembe :)
Mikor a tranyót néztük moziba és megláttam Megant nagyon ismerősnek tűnt. Kérdezem a mellettem ülő lánytól -aki szerencsére velem volt- , hogy nem a Bad Boysban játszott? Nagyon hasonlított Téa Leoni-ra. Persze kiderült, hogy nem ő volt az, de nagy a hasonlóság szerintem.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12164) bod101 válasza Pompi (#12160) üzenetére


bod101
aktív tag

Köszi! Az új Pottert is tudod?

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#12165) lorcsi válasza brownus (#12162) üzenetére


lorcsi
veterán

és a székek?
lábad elfért?
esetleg fejtámla ?

(#12166) mephi666 válasza lorcsi (#12161) üzenetére


mephi666
nagyúr

ez moziban is "megoldható" :B történt kb 2005-ben talán, amikor kkfházán, az akkor már technikailag megújult moziban néztük a van helsing-et... faluból mentünk be bringával 3an... időhöz voltunk kötve, mert kb 6:45-kor indultunk bicajjal a 7:30-as előadásra és út közben megszomjaztunk... (15km-es táv) megittunk 2db 2literes koccintós kategóriájú kannást 1db 2l-es toma meggy üdítővel keverve... gyorsan pusztítottunk, a maradék nedűt összekevertük 1db 2l-es flaskába és bringázás közben el is fogyott :) jókedvűen beültünk a legjobb helyre, kezdődött is a film... kb 20perc után éreztem, hogy messze még a film vége... csövelni kellene... tartogattam... közben látom, hogy balra egyik haverom dőlöngél nagyon előre-hátra :) jobbra, másik haver ugyanúgy... én is kínlódtam már nagyon... jobboldalról "x" odasúgta, hogy "nem kell hugyozni?" mondom: "de, de szóljunk y-nak is, mert szerintem nagyon kínlódik..." :) ahogy mondtam neki, hogy hová tartunk, már ugrott is föl ő is és mentünk kifelé libasorban... azthiszem, hogy olyan 40-50perc között járhatott film egy vérfarkasos jelenetnél... mi meg szépen libasorban kidőlöngéltünk... elvégeztük a dolgunkat, aztán libasorban vissza :)) nem voltak sokan a moziban... talán 20an... de jól megnéztek minket :)

#12167: majd lesz szerintem jövőre vb előtt sok helyen akció... most 80-90körül vannak már márkás hd ready 32"-osok szép számmal... 1év alatt majd lejjebb megy az áruk... úgy járunk majd velük, mint a tft monitorokkal... néhány éve még százezrekbe kerültek a "huszonpár" milisek, most meg már az 5miliseket majdnem ingyen osztják... lentebb megy majd a tévék ára is szerintem...

[ Szerkesztve ]

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12167) Tibiajax válasza mephi666 (#12159) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

32collt felejtsd el, ha mozizni akarsz, nem csak tévékettőzni, lófasz. 37-est vettünk nemrég, már kicsinylem. Beraksz egy -hiába hd- cinemascope filmet, és pá. Hunyoroghatsz h kivedd a részleteket. Persze, ha 2-3m-ről nézed, akkor rendben van.
4m-re minimum 40coll kellhet, vagy persze, még több. ami csak belefér.

(#12168) brownus válasza lorcsi (#12165) üzenetére


brownus
veterán

nem értem a kérdést:d
csak két állandó mozi volt ahová jártam, két szép nagy moziba de ezek a kérdések fel sem merültek bennem...

biztos egy kispicsa faluban ott is vannak szar mozik, de ahol én jártam az top volt.

(#12169) koxx válasza Tibiajax (#12167) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Én is sokat agyaltam rajta mekkora legyen, végül 40es mellett döntöttem, pedig csak 2,8m a távolság.

(#12170) BITBOYS válasza koxx (#12169) üzenetére


BITBOYS
addikt

Én is sokat agyaltam, végül úgy döntöttem ami befér az ajtón :)
Viccet félretéve 47" -lett. Mondjuk nagyobbra nem vágyom.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12171) Eagle16 válasza mephi666 (#12159) üzenetére


Eagle16
addikt

Ja, én is örülnék egy nagy tévének, de akkor már projector, azzal egy 2m átmérőjű képet simán lehet vetíteni. Mondjuk a képminőség nem tudom milyen, de azért elviselném :)
Addig is marad a monitor előtt gubbasztás...(de legalább 22"-on...régen 17-es CRT-n toltam :) )

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#12172) koxx válasza BITBOYS (#12170) üzenetére


koxx
MODERÁTOR

Az is egy szempont :) 47 nekem már túl nagy lett volna, nem beszélve a nem kevés felárról.

Nálunk egyébként csak 700 HUF egy mozijegy, bár a filmek is késve érkeznek meg hozzánk. A kép és a hang meg olyan amilyen. T4 premier talán júliusban.

Eagle: azért egy HD-s projektornak egy megfelelő vásznon igen penge képe van. Csak nem olcsó mulatság.

[ Szerkesztve ]

(#12173) mephi666 válasza Eagle16 (#12171) üzenetére


mephi666
nagyúr

hát vga (640x480) felbontású projektorokat kapsz már 100 alatt, de a fullhd-kat arany árában mérik még kb :( meg ha kiég benne az izzó, akkor a cseréje majdnem annyi, mintha vennél egy újat :( a projektor nekem örök álom marad...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12174) BITBOYS válasza Eagle16 (#12171) üzenetére


BITBOYS
addikt

Erre tessék :)

koxx Nekem pont mákom volt. Pénzem is lett, illetve egyik ismerős árleszállított :)

[ Szerkesztve ]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12175) lorcsi válasza brownus (#12168) üzenetére


lorcsi
veterán

azt kérdeztem hogy a székek milyenek voltak?
elfértél benne kényelmesen?

190 vagyok és állandóan a térdem nyomja meg a fejem sem tudom kényelmesen hátratámasztani...vagy a felettem ülő nem lát tőlem :F

mephi666: de a filmet nem lehetett közben megállítani :)

[ Szerkesztve ]

(#12176) mephi666 válasza lorcsi (#12175) üzenetére


mephi666
nagyúr

eszembe juttattad egyik ismerősömet, aki titanic-ot nézett barátnőjével moziban... szünet nélkül... a srác is 190környékén van... :) ilyenkor örülök még az 177-es "magasságomnak"...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12177) brownus válasza lorcsi (#12175) üzenetére


brownus
veterán

nagyok, puhák, én a magam 175centijével elfértem kényelmesen.

(#12178) Eagle16 válasza BITBOYS (#12174) üzenetére


Eagle16
addikt

Áh, még fájdítod itt a szívemet is :O
Amúgy nagyon jó árért adod.

Na majd egyszer... :)

₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿

(#12179) lorcsi válasza mephi666 (#12176) üzenetére


lorcsi
veterán

a pearl harbor-ról van ilyen élményem :( :O

(#12180) BITBOYS válasza Eagle16 (#12178) üzenetére


BITBOYS
addikt

:R
Mégsem érdeklődik senki sem :(

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12181) Pompi válasza bod101 (#12164) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Szívesen.
Harry Potter és a félvér herceg : 2009. július 23.

Egyébként a titkom a port.hu és imdb.com ;)

Feel Good Inc.

(#12182) bod101 válasza Pompi (#12181) üzenetére


bod101
aktív tag

Köszöm, hogy megosztottad a titkodat :R .
Eddig nem is tűnt fel, hogy az imdb.com-on rajta van a mo. bemutató ideje.
A Transformers 2.-re jún. 25-ét ír, rossz dátumot írtál az előbb :DDD .

[ Szerkesztve ]

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#12183) Pompi válasza bod101 (#12182) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Igen, mert az a portról néztem ;) Láttam az imdb-n a 25-öt, ami csütörtök így valószínűbb, gondoltam is, hogy javítom, de nem éreztem jelentőségét :D Meg aztán lehet premier előtt már szerdán éjszaka vetíteni fogják :)

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#12184) bod101 válasza Pompi (#12183) üzenetére


bod101
aktív tag

Csak fel akartam vágni az új ismereteimmel, hogy milyen jól tudom használni az általad megosztott infokat :)) Én biztosan nem leszek a szerda esti látogatók között.

1-es golf, 2-es golf, ... (Bëlga)

(#12185) Arnold2 válasza BITBOYS (#12150) üzenetére


Arnold2
őstag

Én oda mentem volna, csak jött hogy Júúúúúj szinkronos, s a magyar szinkron milyen kaki...

(#12186) BITBOYS válasza Arnold2 (#12185) üzenetére


BITBOYS
addikt

Arnold, gondolom számodra akkor nem problémás a dolog :)

Ismét T4:

Sam Worthington számomra meglepetés volt. Túlzás nélkül szimpatikus egyén, még halálosztóként is. Ha jobban belegondolok jobban tetszett a karaktere mint Baleé.
Érdemes odafigyelni rá a közeljövőben: [link] Egész komoly alkotásokban tűnik majd fel.

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12187) Integra válasza Pompi (#12140) üzenetére


Integra
titán

erre írtam anno, hogy fogadjuk el, hogy 2018-ban már egy szívátultetés rutinműtét:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12188) Integra válasza BITBOYS (#12163) üzenetére


Integra
titán

leonin van mit megfogni:K

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12189) Tibiajax válasza Integra (#12188) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

nekem nem jön be a kép

(#12190) Integra válasza Tibiajax (#12189) üzenetére


Integra
titán

nem emlékszel a bad boys-ban rá?:))

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

(#12191) Tibiajax válasza Integra (#12190) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

sose láttam a bad boyst... :U kívülesett, mindig is

(#12192) BITBOYS válasza Tibiajax (#12191) üzenetére


BITBOYS
addikt

:Y

Különben róla van szó: [link]

Az ellenség? Ő is kötelességtudó volt, akár te. Vajon mi volt a neve? Honnét jött? Valóban gonoszság ült a szívében? Miféle hazugságok sodorták ily távol az otthonától? Maradt volna inkább odahaza...,békében. A háború mindnyájunkkal végez.

(#12193) Tibiajax válasza BITBOYS (#12192) üzenetére


Tibiajax
nagyúr

mmm...nekem nem..
én maradok nála:

jajjj, te...

(#12194) mephi666 válasza Tibiajax (#12193) üzenetére


mephi666
nagyúr

nekem ez az ukrán szépség jön be: :B nem tudom miért, de valami nagyon tetszik benne...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12195) csyo válasza mephi666 (#12194) üzenetére


csyo
senior tag

érdekes, én sok ázsiai filmet nézek, de nem tetszenek az ázsiai nők.

Amig a filmet nézem persze szép, meg minden ami kell, még bele is szeretek a film alatt, hisz a film így varázsol el.
De ha megnézem csak a képét pl, vagy élőben látnám, nem tetszene.

Viszont az európaiakkal másképp állok.

Mila feljöhetne egy teára... ;]

[ Szerkesztve ]

Legyen szép a napod!

(#12196) mephi666 válasza csyo (#12195) üzenetére


mephi666
nagyúr

és pl lucy liu? :) igaz ő az usában született, de keleti vér is van benne...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#12197) R válasza csyo (#12195) üzenetére


R
aktív tag

érdekes, én sok ázsiai filmet nézek, de nem tetszenek az ázsiai nők.

ez inkább természetes

(#12198) csyo válasza mephi666 (#12196) üzenetére


csyo
senior tag

nah, az jó csaj. De ha élőben itt lenne, nem tetszene.

Nem jön be az arccsontja, az alkata, stb. Filmen ersze ok, de élőben...

Finnyás vagyok:-D

Legyen szép a napod!

(#12199) bagyulajuve válasza csyo (#12195) üzenetére


bagyulajuve
addikt

én imádom őket, még Japánban randiztam is eggyel :K
kedvenc "szinésznőm" Maria Ozawa, bár ő félvér

[ Szerkesztve ]

Resistencia eterna

(#12200) Face8814 válasza csyo (#12195) üzenetére


Face8814
őstag

Azért én őt nagyon elfogadnám.
Ha szereted az ázsiai filmeket biztos tudod ki ő!

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Filmvilág - Archívum II. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.