Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
HURRÁÁÁ mától offtopic vagyok itt!

Megjött ma a futár az ADSL modemmel, összedugtam és 10 perc múlva már externet ADSL-lel hasítok!
Holnap meg megyek Fiberékhez visszaadni a modemet és lemondani náluk a netet. Ezt érték el a pocsék szolgáltatásukkal és hanyag hozzáállásukkal!
Egyébként mindezt úgy tudtam megrendelni, hogy ki sem kellett tennem a lábam a szobából. Személyesen nem kellett a szolgáltatót felkeresnem. Neten elküldtem a megredenlést, és igaz hogy jó 2 hetet várnom kellett, de végül megjött a futár a modemmel és kész is.
Így tehát leváltottam a 2Mbit-es Fibernetem ugyanilyen Externet ADSL-re. Akciójuknak köszönhetően év végéig ingyen adják a netet. (ez nekem majdnem 30e Ft spórolás)
áraik összehasonlítva 1 éves előfizunál pedig:
Fibernet: 9590 Ft/hó
Externet: 8688 Ft/hó
(igaz, hogy a napokban talán egy vagy két szolgáltató aláment árban még ennek is, de egye fene, ez az externet nem egy kis sufnicég és már bizonyított, hogy jól működik, így most ez is megérte)
Sebességet illetően több sebességmérővel tesztelve a sebesség hazai serverek felé megegyező, de külföldi serverek elérése érezhetően jobb értékeket mutatott az adsl esetén.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Gamer PC i7-8700K RTX4060 garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 - 4060 GPU - 2 év garancia - számla
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Garanciális Deepcool PN850-M Black 850W 80 PLUS Gold
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 i5-1245U / 16GB RAM / 512GB NVMe SSD / 1920 1200 / EU billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest