- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
HURRÁÁÁ mától offtopic vagyok itt!

Megjött ma a futár az ADSL modemmel, összedugtam és 10 perc múlva már externet ADSL-lel hasítok!
Holnap meg megyek Fiberékhez visszaadni a modemet és lemondani náluk a netet. Ezt érték el a pocsék szolgáltatásukkal és hanyag hozzáállásukkal!
Egyébként mindezt úgy tudtam megrendelni, hogy ki sem kellett tennem a lábam a szobából. Személyesen nem kellett a szolgáltatót felkeresnem. Neten elküldtem a megredenlést, és igaz hogy jó 2 hetet várnom kellett, de végül megjött a futár a modemmel és kész is.
Így tehát leváltottam a 2Mbit-es Fibernetem ugyanilyen Externet ADSL-re. Akciójuknak köszönhetően év végéig ingyen adják a netet. (ez nekem majdnem 30e Ft spórolás)
áraik összehasonlítva 1 éves előfizunál pedig:
Fibernet: 9590 Ft/hó
Externet: 8688 Ft/hó
(igaz, hogy a napokban talán egy vagy két szolgáltató aláment árban még ennek is, de egye fene, ez az externet nem egy kis sufnicég és már bizonyított, hogy jól működik, így most ez is megérte)
Sebességet illetően több sebességmérővel tesztelve a sebesség hazai serverek felé megegyező, de külföldi serverek elérése érezhetően jobb értékeket mutatott az adsl esetén.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Milyen routert?
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Brave
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Lenovo ThinkStation P330 Tower,Core i7-9700(9.gen),16GB DDR4,500GB NVMe SSD,Win 10/11 Pro,Fekete
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Green 1év garancia!
- JPW hangfal , jo állapotban
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest