Aktív témák

• Zugi

aktív tag

HURRÁÁÁ mától offtopic vagyok itt! :)) :DD

Megjött ma a futár az ADSL modemmel, összedugtam és 10 perc múlva már externet ADSL-lel hasítok!
    Holnap meg megyek Fiberékhez visszaadni a modemet és lemondani náluk a netet. Ezt érték el a pocsék szolgáltatásukkal és hanyag hozzáállásukkal!

Egyébként mindezt úgy tudtam megrendelni, hogy ki sem kellett tennem a lábam a szobából. Személyesen nem kellett a szolgáltatót felkeresnem. Neten elküldtem a megredenlést, és igaz hogy jó 2 hetet várnom kellett, de végül megjött a futár a modemmel és kész is.

Így tehát leváltottam a 2Mbit-es Fibernetem ugyanilyen Externet ADSL-re. Akciójuknak köszönhetően év végéig ingyen adják a netet. (ez nekem majdnem 30e Ft spórolás)
    áraik összehasonlítva 1 éves előfizunál pedig:
    Fibernet: 9590 Ft/hó
    Externet: 8688 Ft/hó

(igaz, hogy a napokban talán egy vagy két szolgáltató aláment árban még ennek is, de egye fene, ez az externet nem egy kis sufnicég és már bizonyított, hogy jól működik, így most ez is megérte)

Sebességet illetően több sebességmérővel tesztelve a sebesség hazai serverek felé megegyező, de külföldi serverek elérése érezhetően jobb értékeket mutatott az adsl esetén.

Aktív témák