Hirdetés

Aktív témák

• xeri

tag

válasz ropi21 #423 üzenetére

Hello!
    Nem is tudtam, hogy létezik ilyen topic, erre most belenézek, és mit kell látnom :) Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük :)
    Ja, mindez Szilasligeten.
    Bevallom, az egész topicot nem olvastam végig, de úgy tűnt, hogy sok az elégedetlen ügyfél, és rengeteg a probléma. De lehet, hogy csak a szokásos történet zajlik: sok elégedett júzer csöndben élvezi a netet, míg (relatíve) kevés problémás nagy zajt csap. Én mindenesetre nyugodt szívvel ajánlanám őket bárkinek (persze a fentiek tükrében esetleg érdemes az adott körzetről tájékozódni).
    Bocs, ha hosszú voltam :R

Aktív témák

Hirdetés