Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Aktív témák
-
xeri
tag
Hello!
Nem is tudtam, hogy létezik ilyen topic, erre most belenézek, és mit kell látnom
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük 
Ja, mindez Szilasligeten.
Bevallom, az egész topicot nem olvastam végig, de úgy tűnt, hogy sok az elégedetlen ügyfél, és rengeteg a probléma. De lehet, hogy csak a szokásos történet zajlik: sok elégedett júzer csöndben élvezi a netet, míg (relatíve) kevés problémás nagy zajt csap. Én mindenesetre nyugodt szívvel ajánlanám őket bárkinek (persze a fentiek tükrében esetleg érdemes az adott körzetről tájékozódni).
Bocs, ha hosszú voltam
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- XPEnology
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Bestbuy játékok
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fontos frissítés érkezik a OnePlus 13-ra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Elektromos autók - motorok
- Láncfűrész topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- 211 - Lenovo Legion 5 (15ITH6H) - Intel Core i7-11800H, RTX 3060
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kb. 2,5 éve vagyunk fibernetesek, év elején hosszabbítottunk hűségesen újabb két évre. Egyetlen alkalommal fordult elő (az előre bejelentett karbantartásokon kívül), hogy szarakodott a net, kijöttek és az oszlopon megigazították a csatlakozást. Egyébként pedig megy, legalább annyival, amennyi a csomagban jár. Pingeket nem szoktam nézni, néha talán lassabbak az átlagnál (érzetre), de mivel nem játszom, ez nem zavar. Ha mindenképpen hibát akarok találni, akkor legfeljebb az ügyfélszolgálat esetlenségét róhatom fel, de szerencsére nagyon ritkán kell kapcsolatba lépnem velük