- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: SSD hűtés
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan ban kérném a segítségetek, hogy a célom egy olyan excel elkészítése, amely alkalmas arra, hogy két oszlopban szereplő települések közötti távolság kiírja kilóméterben. Nekem elég lenne település szinten is, de természetesen van pontos címem is ha kell.
A legegyszerűbbenek egy távolságmátrixból gondolnám fkeres függvénnyel, de sajnos olyat még nem találtam, ami minden magyar települést tartalmazna.
Láttam van bonyolultabb megoldés gmaps használatával, de azt hiszem az már túlmutat a tudásomon.Esetleg van valakinek hasonló működő táblázata? Vagy ötlete?
Köszi:
takos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Battlefield 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mobil flották
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Leállítás, Alvó mód és Újraindítás: mit csinál a Windows?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest