Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
takos
tag
Sziasztok!
Olyan ban kérném a segítségetek, hogy a célom egy olyan excel elkészítése, amely alkalmas arra, hogy két oszlopban szereplő települések közötti távolság kiírja kilóméterben. Nekem elég lenne település szinten is, de természetesen van pontos címem is ha kell.
A legegyszerűbbenek egy távolságmátrixból gondolnám fkeres függvénnyel, de sajnos olyat még nem találtam, ami minden magyar települést tartalmazna.
Láttam van bonyolultabb megoldés gmaps használatával, de azt hiszem az már túlmutat a tudásomon.Esetleg van valakinek hasonló működő táblázata? Vagy ötlete?
Köszi:
takos
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Fitbit Versa 4 okos óra
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50