Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
amazon.de oldalán talált valaki valami jóáras apróságot?
Ma estig van ott BF.Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
senior tag
Playmobil 30% kedvezmény a "CYBERDAYS" kuponkóddal.
A promóciós kód CYBERDAYS érvényes 2024.12.02. - 2024.12.04. közötti időszakban csak a PLAYMOBIL webáruházban. Nem tartoznak ide: promóciós csomagok, csomagok, új termékek és licencelt termékek. Más kedvezménnyel, akcióval nem vonható össze. Csak a készlet erejéig.
No money, no honey.
-
rwin5
őstag
válasz Willhunting #43669 üzenetére
köszi szépen, rendeltem is
-
rwin5
őstag
"gyúrós" protein van valahol esetleg akciósan valahol?
Puregold, Gymbeam nem jöhet szóba, nem szeretem egyiket sem. -
warcat
veterán
válasz bbsofficial #43666 üzenetére
Igen, ez csak 1 napos BF volt náluk, mentsd el a linket jövőre
EA: It's in the crate!
-
bok92
addikt
Sziasztok!
K&H banknál bf még ma és holnap tart, és 60k számlanyitási kedvezmény jár ( plusz 10k ájánlásért, azaz összesen 70k)
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Geo19870322 #43656 üzenetére
+1 Orrmosóra,sokkal jobb ha rá tudod venni a használatukra. Tudsz venni az aliról olcsón 2 dollárért palackot, vagy van a dm-ben is drágábban, illetve sót dm-ben 60db 2500 ft körül.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
tlac
nagyúr
válasz Geo19870322 #43656 üzenetére
pingvinnél van valami akciószerűség: [link]
de egyébként ha nagyobb a gyerek, akkor lehet venni valami orrmosót (pl. NeilMed Sinus Rinse), a kupa lényeg az egészben
utána később a vizet meg a sót össze tudod keverni te is (gyógyszertárakban árulnak sót is külön)[ Szerkesztve ]
-
zoty314
aktív tag
válasz Geo19870322 #43654 üzenetére
Patikáról nem tudok, de ha érdekelnek egészen jó étrendkiegészítők/táplálékkiegészítők, akkor a GAL-nál 21% van mindenre: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Geo19870322
tag
Nem BF-ezik valami patika?
-
raziel01
veterán
válasz SzlobiG #43640 üzenetére
[link] Tullamore Dew Whiskey [1L|40%] 6.899 Ft
[link] Cross Keys Classic Gin [0,7L|41%] 5.799 FtVannak azért tényleg jó árak.
Illetve titkos tipp Lidlben 3 és 8 éves QUEEN MARGOT Whiskey-re nézzetek rá ha olcsón akartok venni, 8 évest vettem 2 hete 4500 Ft körül és a neten is dicsérik sokan.
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Vismajor01 #43649 üzenetére
Kalumba, Captain Morgan meg ez a kategória kapni szokott jó akciót, de a márkásabb gin-ek, rumok már nagyon elszálltak és egy Lidl is nagyon ritkán akciózza, ha akciózza is drága.
-
-
L4mie
veterán
Kopaszcsimpánz -20%, instán látszik csak.
[link]Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Xbox-ot szeretnék a gyereknek karácsonyra. Eddig érdemi akciót nem láttam az elmúlt hetekben, ebben ma sem történt semmi változás. Szerintetek érdemes még kivárni, várható még nagyobb leértékelés black friday-val kapcsolatban, vagy már aki akart akciózott és vegyem meg ott, ahol most bestbuy? (Azt sem akarom, hogy utána meg készlethiány miatt két szék között a padlóra essek)
-
barizo
tag
Sziasztok
Valós BB/BF ajánlatot VPN esetében látott valaki megérőset? Köszönöm
-
Troy.
addikt
Prohardver akció [link]
.
-
SzlobiG
félisten
Én már válogatok ismiknek is, tényleg jó áron vannak a piák.
-
grafnet
veterán
Tényleg ennyi a BF az idén?
Vagy még vár az ország, hátha 9-kor történik meg a csoda?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
DaVE-1
senior tag
Jók ezek a BF akciók de nagyon. Most láttam valahol 3 db old spice deo stiftet reklámozva 3790-ért.. mondom megnézem miből vannak ezek aranyból... azt látom hogy EGY HARDWARE boltba olcsóbban be tudom szerezni akció nélkül Mondjuk fura hogy az alap ára szinte mindenhol 1599 (1 db) de a hardware boltban 1120
-
joergie
őstag
válasz tothjozsi96 #43627 üzenetére
Bocsánat. Ne minden, csak a "megjelölt termékekre", whatever it means, de nem aprózták el, sokmindenen van BF cimke. én besétáltam fizikailag, és úgy láttam, Westendben. webcsopot nemtom. A papírtáska nem megjelölt termék, ez fix Én inget vettem, de övek is BF voltak. rohantam, ment a vonatom.
11.25-től 12.02-ig.[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
joergie
őstag
C&A -ban (vagy C A vagy C und A vagy C and A vagy C és A. hogy kereshető legyen )
nem szaroztak, 40% mindenre 7990 fölött(árazás 7995 pl, szóval még ezzel se szaroznak), törzskártyával(ami 2 perc alatt kiváltható vonalkód) már 50% a kedvezmény mindenre.Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
őstag
ha már volt akkor sry, de keresővel nem találtam:
Szent András sörfőzde BF -> [link]Valós 20-40% kedvezmények, a leírás szerint naponta változik.
26k huf felett 10 üveg ajándék (választható a kosárnál), 39k felett ingyen szállítás (2k helyett) és extra ajándék 1üveg hi-end sör (kb 2k huf érték)Szállítási területek:
Budapest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén,Csongrád-Csanád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Komárom-Esztergom, Pest, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Jász-Nagykun-Szolnok, Veszprém megye."... and I hope you have a great day!"
-
Dr.NX
addikt
https://reflexshop.hu/black-friday-2024
Nem túl ütős, A Roxforti csata csomag mondjuk nem rossz így egyben 30 k-ért.Elfogadom a sütiket.
-
senior tag
eBIKE Black Friday
Kerékpárok, alkatrészek, bringás ruházat és cipő kedvezményesen 2024.11.29-én.Dockyard Black Friday november 28. - december 1. között
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
Santi22
aktív tag
Eddig 3x rendeltem tőlük mind a 3x minden oké volt, ebben volt utánvételes bankkártyás fizetés az automatánál és volt online előre fizetős vásárlásom is, egyikkel se volt problémám.
Ettől függetlenül elhiszem, hogy valakinek volt problémája, de ez inkább a packetával lesz szerintem nem a Parfimoval. Most is van a szekrényemen három Parfimos edp még a legutóbbi rendelésemből bizonyítékképpen befotozóm ha kell.
Mondjuk nekem a packetával se volt még problémám sosem, adtam is fel, vettem is át, igaz még csak 7 csomagnál járok velük (megnéztem appban 5-t kaptam, 2-t adtam fel), de eddig gond nélkül mindig, viszont hallottam már közvetlen környezetemben is hasonló sztorit a packetával, hogy üres volt a box vagy a levegőben lógott a csomag, hogy "kiszállítása folyamatban", de 1 hétig nem jött és intézkedni kellett, hogy mivan.[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
Hausmeister Black Friday
A következő időszak a vásárlásokról szól. Ezért szeretnénk megajándékozni egy -20% kuponkóddal, amit felhasználhatsz a Hausmeister webshopban háztartási kisgépekre. A kupon felhasználható december 16-ig!
A kupont ilyen egyszerűen lehet felhasználni:
• Tedd a kosárba a kívánt termékeket,
• váltsd be a neked szóló kuponkódot.Kuponkód:
BF20
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Zoty4
őstag
válasz Santi22 #43612 üzenetére
En pont most rendeltem innen packetaba, ures volt az automata, fizetes utan. Eloszor fordult velem elo ilyen, nem tudom mi lehetett, packeta futar nem rakott semmit az automataba, de bejeloolte hogy igen? Ugy hogy most 30 napos kivizsgalas, addig se penz se termek
amugy sokan panaszkodnak erre a parfumeriara, keress ra.[ Szerkesztve ]
-
Santi22
aktív tag
Parfimo BF
[link]Hírlevélben jött:
"Indul az extra kedvezményekkel megfűszerezett BLACK FRIDAY akciónk! Egyes márkák 20% (kód: BLACK20), 25% (kód: BLACK25) vagy akár 30% (kód: BLACK30) kedvezménnyel!"Tudom ajánlani az oldalt, többször rendeltem már innen packetaba jött gond nélkül. Eredetiségről nem tudok nyilatkozni, mert nem vagyok szakértő, de netes vélemények szerint az.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz Geo19870322 #43600 üzenetére
Ahol egész évben BF van, ott valójában sosincs BF
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Sundesz
őstag
Magyar szabály:
- black friday mindig van (nyáron is láttam), kivéve akkor, amikor a valódi black friday lenne
- a balck friday napokig vagy hetekig tart, de igazi és csak pénteki BF nincs
- az árakat hagyjuk[ Szerkesztve ]
Hörcsög Powa'
-
Santi22
aktív tag
válasz torma1981 #43606 üzenetére
Szerintem egyszerűen csak minden bolt fel van sorolva, ami a korábbiak szerint valaha tartott black fridayt. Nem hiszem, hogy 200 boltról infojuk lenne, hogy idén 29-én fogják-e tartani. Pláne, ha ki se veszik az olyan boltot, ami már évek óta nem is létezik.
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz Geo19870322 #43595 üzenetére
Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
BestBuy - akciók, leárazások, kedvezmények topic nyílt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest