Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
Az okos funkció kikapcsolása kiszürkíti a workspace részen levő beállításokat.
Nem tudom, hogy így tényleg ki is kapcsolja e azokat a dolgokat, de talán érdemes először ezen a részen kivenni a pipákat és csak utána kikapcsolni az okos funkciót. -
A kritikus gondolkodás valóban drága „luxuscikk”: nemcsak kényelmetlenséggel, hanem jelentős időbefektetéssel és következetes cselekvéssel jár.
-
-
Mintha valami digitális zsarolás lenne...
Vagy minden AI, vagy kőbalta. -
DraXoN
addikt
na igen... könnyen lehet felhasználják trénerezésre az adatokat így is (senki se tudja meg, ha kiderülne majd azt mondják "véletlen bug"), cserébe te nem kapod meg az előnyeit ezen funkcióknak.
de tényleg terelik az embert ezen funkciók felé...
más terméküknél a map esetén is ha nem akarod, hogy kövessen és kikapcsolod, akkor a keresési előzményeket (amit beírtál korábban címet, ne keljen esetleg újra beírni), eszközre küldés, "indulási emlékeztető" funkciókat is letiltja... közép út nincs. -
.LnB
titán
Még a helyesírás ellenőrzést is kikapcsolja ez a szutyok, ha kikapcsolom az okos funciókat.
"Cseppet sem erőlteti" végül is ezeket a funkciókat... Mondjuk, szerintem hiába kapcsoljuk ki, tuti, hogy így is tréningezik a leveleinkből is.
Nekem is kikapcsolta az email kategóriákat is. De legalább fixen ki fogja írni, hogy kapcsold vissza az okos funkciókat..
-
-
-
Oldman2
nagyúr
Sajnos az „Az okos funkciók bekapcsolása a Gmailben, a Chatben és a Meetben” bekapcsolása visszahozza azt a hülye csoportosítást, hogy megjelennek az Elsődleges/Promóciók/Közösségi fülek, amiket elsőként kapcsoltam ki.
Részemről marad minden úgy, ahogy javasoltad (eddig is így volt), kivéve a fentit, ami szintén kikapcsolva marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Galaxy Buds FE vezetéknélküli fülhallgató eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
"Cseppet sem erőlteti" végül is ezeket a funkciókat... Mondjuk, szerintem hiába kapcsoljuk ki, tuti, hogy így is tréningezik a leveleinkből is.