- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
Sziasztok! Két kérdésem van, remélem, hogy Google Sheetsben is tudtok segíteni. Hogy tudnám megoldani, hogy összesen hány különböző nevű együttes van egy oszlopban? Engem csak a szám érdekelne, tehát összesen mondjuk 20 különböző név szerepel az oszlopban, azt nem szeretném látni, hogy kilistázza a neveket. A duplikált nevek összegyűjtéséhez a UNIQUE-ot használtam, aztán a COUNTA-t, hogy összeszámolja, hogy hány darab szöveg szerepel, de jó lenne ezt egy cellában látni és csak a számot, az együttesek neve nem kéne.
Másik: hogyan tudom rögzíteni, hogy az E oszlop 3. sora mindig ugyanaz legyen egy képletben, még akkor is, ha utána hozzáadok egy új sort fölé? Mert ha a képletben E3 szerepel pl és hozzáadok egy új sort, akkor az megváltozik E4-re, én meg azt szeretném ha mindig az E3-at számolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- EAFC 25
- Tesla topik
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest