Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szürke
tag
Szuperül működik.
Azután rájöttem hogy nagyon rossz példa alapján próbálkoztam és kértem segítséget mert nem erre van szükségem. Elnézésedet kérem érte! Ha jól értelmezem akkor ez jelen esetben akkor lép működésbe ha c2-c8 cellában lévő képlet alapján az érték változik.Nekem pedig az a lényeg hogy egyszerre 2 különböző helyre mentsen az Excel mikor rányomok a mentés gombra, legyen bármi a változás egy excelen belül bármelyik munkafüzet bármelyik cellájában (akár csak egy betű, szám, képlet, hivatkozás, egy új munkafüzet hozzáadása ...)
Mivel egy nagyobbacska fájlról van szó így nem szerencsés ha a cella értékének változásakor egyből ment, egy sima mentés jelenleg 1-2 sec, és ahogy növekszik a fájl gondolom ez csak hosszabb lesz.
Ha a mentés gombbal nem megoldható az is jó ha X percenként csinál magától egy mentést a fájlról 2 helyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- nVidia Quadro RTX 3000 Max Q SFF - Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50