- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonermagus
aktív tag
Sziasztok!
Diagram készítésben kérnék segítséget. Sávdiagramot kellene készítenem Office 2016 alatt. Az alábbi adatok kellene hogy szerepeljenek benne:
A függőleges tengelyen a dátum oszlopban lévő értékek kellene hogy szerepeljenek soronként.
Minden dátumhoz két cégérték van, ez dátumonként két sávként kellene hogy szerepeljen külön színnel.
A vízszintes sávban pedig 0-1.000.000 Ft-ig kellene skálázni.
Tudtok benne segíteni, hogy milyen lépésekkel tudom ezt megoldani?
Azt már meg tudtam csinálni, hogy soronként hozta a két cég értékét külön színnel, viszont a vízszintes sávot nem tudtam értékek közzé szorítani, illetve a függőleges tengelyre sem tudtam ráhúzni a dátum értékeket. Ha beállítom hogy az a tengely dátum legyen, akkor minden napot hoz, de nekem nincs minden napra adatom, az üres sorokat nem kellene hogy hozza.
Köszönöm%
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bomba ár! Dell XPS 13 9333 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest