Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Van egy projektem ami excel táblázatból szed ki adatokat és illeszti be ezt egy word sablon dokumentumba.
A gondom az, hogy kompatibilitási probléma akadt néhány kollégánál, mert a Microsoft Word Object Library 16.0-t használja a program.
Át kellene alakítanom a kódot olyanra, hogy ne kelljen semmire se hivatkozni.
Eddig ezt csináltam:
Dim wordapp As Word.ApplicationDim wDoc As Word.DocumentSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = Truehelyett ezt használom:
Dim wordapp As ObjectDim wDoc As ObjectSet wordapp = CreateObject("word.application")Set wDoc = wordapp.Documents.Add(sablonpath & sablonfilename)wordapp.Visible = TrueA word dokumentumot még létre is tudom hozni, de vannak olyan sorok amit hibára állnak:
Ezek a sorok nem közvetlenül egymásután vannak, csak most kigyűjtöttem őket:
wordapp.ActiveDocument.Sections.Item(1).Footers(wdHeaderFooterPrimary).Range.Text = Application.UserName & Chr(13) & Datewordapp.Selection.EndKey unit:=wdStory, Extend:=wdMovewordapp.Selection.InsertBreak Type:=wdSectionBreakNextPagewordapp.Selection.MoveDown unit:=wdScreen, Count:=1wordapp.Selection.PasteAndFormat (wdFormatOriginalFormatting)Mi lehet a probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50