- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy tudnátok ajánlani néhány hasznos Excel tanfolyamot?
LinkedIn, Udemy, vagy akár youtube-csatornák amire érdemes feliratkozni?
VBA-t még könnyebben megértem, de jó lenne azt is nem olyan alapszinten csinálni, mint ahogy idén és hasznos lenne mélyebben elmerülni benne, valamint az általános Excel funkciókkal alaposabban megismerkedni, mert sajnos még egy sima táblázatrajzoláshoz is hülye vagyok, a képletekhez meg pláne. Minap akartam csinálni egy speadsheet-et az idei befektetéseimről, és rájöttem, hogy megint kezdhetem előről a kérdezősködést, ha normálisan akarom csinálni.Jó dolog a guglizás meg a fórumozás, de azért mégiscsak az lenne a legtutibb, ha nem csak egy-egy dologba ugranék bele randomszerűen, hanem az alapoktól építeném fel a tudásom, és így könnyebben tudnék boldogulni már rövid távon is.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Projektor topic
- EA Sports WRC '23
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Proxmox VE
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Apple iPhone 13 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50