Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
truz
csendes tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Szia!
A példa egy random példa, az igazi táblázatom nem ez. Több más adat is szerepel(ni fog), és per pill így havi bontásban az én agymenésem szerint jobban átlátom, mintha ömlesztve lenne minden. Tudoom, léteznek szűrők, ezer lehetőség is még, ...
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
Eddig halogattam ennek a kimutatás készítés témának a körbejárását - korábban nem dolgoztam vele, csak az utóbbi időben kerülgetett -, de most így, hogy irányba állítottál és megadtad a kezdőlökést, muszáj volt nekiugranom
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.Köszönöm a segítséget
!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Most az a prioritás, hogy minél előbb tudjam használni, aztán majd, ha jobban lesz időm elmerülni benne, akkor még finomítom.
. Egy kis plusz guglizással a közben még hiányzó tudásmorzsákat így-úgy összeraktam az igényeim mentén, úgyhogy kb. működik is, amit kigondoltam.
!