Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakliman
tag
válasz
ZoltanRobi
üzenetére
Szia!
Készítettem egy példa munkafüzetet...
Ez Google Drive-os (amíg a DATA vírust keres...)
Itt nem használtam makrót (pedig lehet, hogy úgy egyszerűbb lenne), se tömbképletet (már nézegettem, de nekem az még magas...).A lényeg, hogy meg kell határoznod egy maximális kölcsönbe adási hónap számot (jelenleg 3 hónapnyi intervallumot tud kezelni) és annak megfelelően kell bővíteni jobbra a táblázatot (elméletileg az N
oszlopcsoport simán másolható tovább).
Az Összesítés munkalapon is ki kell egészíteni annak megfelelően a képletet.
A hivatkozásokban szerepelnek $ jelek, ezek fontosak!!Ha havonta változik a napidíj (miért ne változhatna), az is belefűzhető, de most még nem kezeli!
További kellemeset...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
oszlopcsoport simán másolható tovább).
Fferi50