- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, mert nem értem mi történik.
Van 2 VBA sor. cellába képletet kell beszúrni. Elvileg egyszerű.Workbooks(MainWBName).Worksheets(s_wsNAme2).Cells(s_Outrow, 3).Formula = "=COUNTIFS(FTE!C:C,A:A)"Workbooks(MainWBName).Worksheets(s_wsName3).Cells(iRow, iCol).Formula = "=SZUMHA(FTE!$C:$C,A" & iRow & ",FTE!" & Col_Letter(iCol + 4) & ":" & Col_Letter(iCol + 4) & ")"Az első sor működik.
Abból copyztem a másodikat, amivel gond van.
Elsőre feltűnt, hogy itt nem angolul, hanem magyarul kéri a képletet.
Utána, berakta ahogy kell, de mégis NÉV! jelenik meg a cellában.
Ennek ellenére, ha belekattintok a szerkesztő sávba, majd ki, utána minden jó. Én ezt nem értem. Mi a fene rossz a másodikban?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50