- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
koncyka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan segítségre lenne szükségem, hogy van egy számlázó progim, aminek az adatbázisa tudja kezelni az excel fájlt, viszont csak a direktbe beírt adatokat viszi át. Amelyik cellám hivatkozik vagy függvény szerint jeleníti meg az adatot, akkor magát az egyenletet viszi át, pedig nekem az adatra lenne szükségem.
A számlázó program semmilyen lehetőséget nem ad az érték kiolvasására és remélem excelben meg tudom oldani.
Van egy olyan megoldás hogy: a cellát ami egy függvény szerint mutat adatot kimásolom és egy tetszőleges cellában irányított beillesztés/érték szerint beillesztem. A szám megvan, nincs függvény. Viszont ha a forrás cella értéke változik (állandóan változó értékű cellákról van szó) az irányítottan beillesztett cellám értéke nem.
Azt hiszem a függvények ebben az esetben nem segítenek, esetleg valami kimutatás vagy hasonló.Remélem valaki tud segíteni és előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Drón topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini-ITX
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Diabetes - Cukorbetegség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Tab P12 / Wi-fi / 8/128GB / 12Hó Garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest