Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következőben:
Tegyük fel, hogy van egy valamilyen szövegem például MC_K|('Szamolas[0]').
Ezt a szöveget mondjuk beírom az A1-es mezőbe, utána rákattintva a jobb alsó sarkot lehúzva azt várnám, hogy a 0-ás számot folyamatosan növeli, de csak azt. tehát MC_K|('Szamolas[1]') aztán MC_K|('Szamolas[2]') és így tovább.
De sajnos nem növeli a számot. Tudna ebben valaki segíteni, hogy érhetem ezt el ?
Illetve lenne még egy dolog. Van néhány decimális számom amit visszakonvertáltam a Char parancs segítségével. De a baj az hogy, amikor visszafejtettem az ascii karaktereket, onnantól fogva nem tudom egyesíteni őket, hogy egy értelmes szót kapjak. Azt meg lehet oldani valahogy, hogy egymás mögé beillesszem őket egy cellába?
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Fferi50