Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miertvansote
tag
válasz
Fferi50
üzenetére
Kösznöm szépen, a második érsz világos.
De sajna az elsőt próbálgatom de sehogy nem működik :S.Bemásoltam az excel amit küldtél de hiába húzom le nem változik a szám.
Ja annyi még hogy számít hogy angol az excel ? Mert az van nekem.
Átírtam a sor row-ra de így sem működik.
Még azért próbálkozom még.
Köszi.
-
Miertvansote
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni a következőben:
Tegyük fel, hogy van egy valamilyen szövegem például MC_K|('Szamolas[0]').
Ezt a szöveget mondjuk beírom az A1-es mezőbe, utána rákattintva a jobb alsó sarkot lehúzva azt várnám, hogy a 0-ás számot folyamatosan növeli, de csak azt. tehát MC_K|('Szamolas[1]') aztán MC_K|('Szamolas[2]') és így tovább.
De sajnos nem növeli a számot. Tudna ebben valaki segíteni, hogy érhetem ezt el ?
Illetve lenne még egy dolog. Van néhány decimális számom amit visszakonvertáltam a Char parancs segítségével. De a baj az hogy, amikor visszafejtettem az ascii karaktereket, onnantól fogva nem tudom egyesíteni őket, hogy egy értelmes szót kapjak. Azt meg lehet oldani valahogy, hogy egymás mögé beillesszem őket egy cellába?
Előre is köszönöm segítségeteket.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Gyermek PC játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest