Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a táblázatom már nincs meg amiből a fotót csináltam ide, mert azt csak azért csináltam hogy leellenőrizzem hogy ha én külön kézzel beírom azokat a számokat, amik a táblázatomban vannak akkor is rosszul jön e ki.
Alapból egy pivot táblában jelennek meg ezek a hosszú tizedesek és csak 2 tizedesig jelenítem meg abban, de az érték a checkbox kipipálása után is hosszú.A pivot táblából fkeressel keresek ki értékeket egy másik táblázatba és az fkeres által adott eredmények is sok tizedesjegyűek lesznek.Azokat az értékeket meg 0 tizedesjeggyel formázom így a kerekítéses után már végülis mind1. Nem tragikus csak nem szeretem ha nem értem mi miért van.
Csak fura volt nekem hogy nem tud helyesen összeadni az excel ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Marathon (2025)
- VR topik
- Lexus, Toyota topik
- Androidos tablet topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Dell Inspiron 15 5567
- Újszerű Apple Macbook Pro 13 - Touch B - M2 - 8/256GB - 18 Ciklus - 100% akku - MAGYAR -asztroszürke
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest