- Klaus Duran: RCS
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ityam
őstag
válasz
Fferi50
üzenetére
Az a táblázatom már nincs meg amiből a fotót csináltam ide, mert azt csak azért csináltam hogy leellenőrizzem hogy ha én külön kézzel beírom azokat a számokat, amik a táblázatomban vannak akkor is rosszul jön e ki.
Alapból egy pivot táblában jelennek meg ezek a hosszú tizedesek és csak 2 tizedesig jelenítem meg abban, de az érték a checkbox kipipálása után is hosszú.A pivot táblából fkeressel keresek ki értékeket egy másik táblázatba és az fkeres által adott eredmények is sok tizedesjegyűek lesznek.Azokat az értékeket meg 0 tizedesjeggyel formázom így a kerekítéses után már végülis mind1. Nem tragikus csak nem szeretem ha nem értem mi miért van.
Csak fura volt nekem hogy nem tud helyesen összeadni az excel ezért gondoltam rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nyomtató topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest