- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CobraKai
csendes tag
Sziasztok!
Segítség kellene Access 2013-as Excel file csatolás, és frissítéssel kapcsolatban, de az Access topic halott.
Első körben az lenne a cél, hogy csatoljak 3, általam csak olvasható file-t a helyi hálózatról, és a bekerülő adatokat időről időre frissítsem. A frissítés alatt azt is értem, hogy időről időre módosulnak a rekordok, néhány törölve is lesz, illetve újak is kerülnek hozzá.
A sima csatolás lenne az legjobb elméletileg, de nem tudom megoldani hogy:
- csak azokat az adatokat hozza át, amire nekem van szükségem,
- a 3 Excel file adatai között a megfelelő kapcsolatot alakítsak ki, mivel az oszlopok adattípusai mások, és nem enged pl. számhoz szöveget kapcsolni.Jelenleg úgy van megoldva, hogy becsatoltam a szükséges file-okat, ezekből a szükséges adatokat hozzáfűztem egy-egy helyi táblához (az adattípus így már megadható), de a frissítés itt nem a legtökéletesebb.
Milyen módszerrel lehetne:
- vagy korrekten csatolni a nekem szükséges adatokat
- vagy rendszeresen, és megbízhatóan frissíteni a csatolt táblából importált adatokatElőre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- Gmail
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Fferi50