- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
A tőlem megszokott módon megint valami parajelenségbe ütköztem az Excelben történő munka közben (Microsoft Office 365 Business előfizetés).
Adott egy táblázat, ami ügyfelek/partnerek adatait tartalmazza, és számos helyen hivatkozásokat is tartalmaz különféle kapcsolódó dokumentumokra, amik a merevlemezen találhatók. A hivatkozások gond nélkül működtek is egy darabig, majd valami oknál fogva minden egyes hivatkozásnál azt a hibaüzenetet kapom, hogy "A megadott fájl nem nyitható meg.".
Azért nem értem a dolgot, mert a fájlok elérési útvonala nem változott, sem a nevük. Ami viszont változott, az a táblázat néhány elemének formázása, gondolok itt például középre zárásra, háttérszínekre, új sorok beszúrására, stb, de bármit is formáztam/bővítettem, a hivatkozásokhoz nem nyúltam.
Ha a kurzort ráviszem bármelyikre, a felugró megjegyzésben mutatja a hivatkozott fájlt és az elérési utat, minden esetben stimmel, de ha megnyitnám, az említett hibába ütközök.
Képlet, makró nincs a táblázatban, csak szöveges adatok és a hivatkozások.
Mit csinálhattam rosszul, mit állíthattam el?Ha van valakinek ötlete, előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest