- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Magyar Excel 2016
Adatérvényesítéssel szeretnék legördülő listát létrehozni, méghozzá úgy, hogy a lehetséges listaelemek halmaza később bővíthető legyen, lehetőleg úgy, hogy egyszerűen a további listaelemeket a meglévők alá írom a forrás-táblázatban.
Kipróbáltam a dolgot úgy, hogy
-(1) Az adatérvényesítés dialógusablakban a listaelemek tartományaként egy a tényleges listánál nagyobbat adtam meg, benne üres pozíciókkal, ahová majd a későbbi új listaelemek kerülnek. Ez nem tetszett, mert a legördülő listában az üres pozíciókat mutatja először(!!) és a tényleges listaelemekhez pedig görgetni kell a legördülő listában.-(2) Kipróbáltam úgy is, hogy a listaelemek tömbjét kijelöltem és elneveztem, (ekkor a név amit a tömbnek adtam megjelent a névkezelőben) majd az adatérvényesítés dialógusában már nem tól-ig tartományt adtam meg a lehetséges listaelemek forrásaként, hanem a tömb nevét. Ez nekem azért nem tettszik, mert a lehetséges listaelemek halmazának bővítésekor át kell szabni a tömbhatárokat a névkezelőben, ez meg nem mindenkinek olyan magától értetődő (barátnőmnek (is) csinálok egy táblázatot és ő csak használni szeretné, nem mókolni vele).
Mi a standard megoldás erre?
Előre is köszi!
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest