- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Legördülő listához, hogy tudok új elemet hozzáadni?
Én azt hittem, hogy ha az adott oszlop egy cellájában megadok egy olyan értéket ami még nincs, akkor az automat bekerül a listába és szűrhető lesz. De azt írja, hogy az érték nem felel meg az adatérvényesítési korlátoknak. Megnéztem az adatérvényesítés, de ott csak úgy tudom megnézni a beállításokat, ha törli a meglévőket...Mármint tudom, hogy a lista és ez a szűrős dolog nem ugyan az, de a lényeg ugyan az, hogy addig nem kerül be a szűrőbe az új érték, amíg nem tudom beírni az egyik cellába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PayPal
- Ateizmus
- Wise (ex-TransferWise)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Bioshock 2 Special Edition
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Fferi50