- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
elttiL
senior tag
Üdv. Érvényesítés lista bajom van. A szövegméret növelésére a lenyitott listán van valami megoldás? Utánaolvastam, olyan opció nincs, hogy szöveg növelése. Esetleg valami más praktika? Az érvényesítés lista helyett ürlap vezérlőelem beszúrását néztem, de gyakorlatilag szét kellene bombáznom az egyébként (ezta részt tekintve) kész táblázatomat.
Illetve dátum adat bevitelét kulturáltan nem tudom megoldani. A Date & Time Picker vezérlőt képtelen vagyok feltelepíteni/beregisztrálni. Néztem free lehetőséget (xltools free), de utána az excel táblát tönkretette gyakorlatilag (nem lehetett menteni). (működött, szép volt, de olyan tudása volt, hogy ágyúval verébre, továbbá ugye tönkre is b_ta; aztán lehet, hogy a pro verzió működik, de más gépen is futnia kellene a dolognak.)
Tudom, hogy a Date&Time Pickert is fel kell dobni arra gépre, amin még meg akarom nyitni a táblámat. Office 2010 vagy 2013 van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- World of Tanks - MMO
- Netfone
- Vírusirtó topic
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Fferi50