- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gem Geza
csendes tag
Hali, megint lenne egy segitseg keresem.
Felteteles formazassal szeretnek beszinezni cellakat.
A cellakban datum adatok lesznek es a MA() fuggveny erteketol fuggoen szeretnem beszinezni az alabbiaknak megfeleloen:
1. Matol visszafele 14-IG zoldre
2. Matol visszafele 15-29 napig sargara
3. 30 napnal regebbi adatok eseten pirosraA feltetelek kozott a datum tipusunal talatam egy olyat, hogy az "elmult 7 nap", de nekem ez nem elegendo (Sajat intervallumot meg ITT nem egedelyez megadni), a cellaertek kozott meg "a kovetkezok kozott" meg nem mukodik datumnal, vagy csak en adtam fel tul koran a probalkozast.
Tudnatok segiteni, hogy mivel probalkozzak?
Elore is koszi az agyalast es a probalkozasotokat.
Szep tablazatot Mindenkinek!
Udv GG
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest