Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Gem Geza
üzenetére
én sem ismertem, kapásból én is valami =DARABTELI(tartomány;ÜRES()) gnómmal ugrottam neki, ami ofc nem működött, aztán elkezdtem böngészni a képletgyűjteményt. végül elkezdtem beírni hogy =DARA a cellába, és gyorstippszerűen feldobta utolsó helyen a DARABÜRES-t.
fejből nem fogsz tudni minden képletet, nem is kell

OFF: tegnap egy rajzot össze kellett tennem 2013-as powerpointban, ledobtam a hajam mennyire kényelmesre csiszolták az illesztéseket, mindent mutat vezetővonallal, hogy épp melyik objektumot melyikkel illeszted párhuzamba, milyen ezzel egyenlő távolságok vannak még, mikor érsz valamelyik objektum közepéhez, stb. úgy lehet vele dolgozni mint a kisangyal. hihetetlen kezes.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza
üzenetére
Szia!
Szerintem trükkösen csak úgy lehet megcsinálni, hogy minden napod 3 cellából áll (a mérendő értékek neve vagy a szín jelentése), a megfelelő adatokhoz beírod az egyest vagy üresen hagyod. Így lesz 3 sorozatod a diagramon - egy-egy színnek/vagy mérendő értéknek) megfelelően, attól függően, hogy mi van a nap mellé még téve. Az oszlopok pedig egymás mellett lesznek - de nem tudnak szorosan egymás mögé "állni".
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza
üzenetére
Szia!
Idetettem fel egy kis mintát.
A B oszlopban egy képlet alapján íródik be a szöveg. A szövegnek megfelelő feltételes formázás beállítását a két benne levő képen láthatod.
Ha változtatod az A oszlopban levő számokat, változik a B oszlopban a szöveg és a cella színe is. Ha az A oszlopban nincs szám, nem lesz szöveg a B oszlopban és nem színezi be.
Itt a lényeg a feltételes formázáson van, a B oszlopban a képlet csak szemléltet, ott nyilván a saját képleted fog működni.Ha valami nem lenne világos, csak írj.
Üdv.
-
Fferi50
Topikgazda
válasz
Gem Geza
üzenetére
Szia!
Egy picit nekem zavaros az, hogy mit szeretnél.
A cellákat be tudod színezni pl. feltételes formázással, ahol feltétel képletként =b2="piros", akkor a kitöltésnek megadod a piros színt és ugyanígy a többi színre is.
Diagramnál is tudod az adasorok színeit állítani egyedi formázással.Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- KARÁCSONYI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Fferi50