- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Durrogtass
- Hardverapró értékelés...
- Szólánc.
- Árnyékos sarok
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Egy viszonyleg egyszerű problémát kellene megoldanom, de kicsit elakadtam.
Van egy ár listám, amiből szeretnék egy újabb ár listát készíteni más árakkal. Viszont nem akarom egyesével átképletezni minden értéket.
Tehát: egy meglévő excel lapon lévő szám értékeit szeretném átmásolni egy másik lapra úgy, hogy az értékeket mondjuk 10%-al csökkentem.
Arra gondoltam, hogy másolom a munkalapot, végül is úgy olyan mintha egy üres lapra másolnám az értékeket. Majd itt kijelölöm a számokat tartalmazó cellákat és a képleteknél kiválasztom azt a képletet, amivel mindjárt tudok csinálni egy szorzást, mintha egyesével képletezném Pl: "=D3*0,9" csak ezt egy kattintással.
Van ilyen megoldás?
Mert a képletek függvények beszúrásánál a Mat. és trigonom. -on belül a szorzat függvény nem vezet megoldásra. Vagy tök rossz helyen keresgélek?
"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
válasz Delila_1 #24048 üzenetére
Köszönöm Delila, úgy néz ki ez a megoldás lesz amit javasoltál.
Viszint kérdésem lenne, azt be lehet állítani valahol, hogy ahogy írom be az értékeket úgy frissüljön a kimutatás?
A beállításokban találtam olyan lehetőséget, hogy az excel megnyitásakor frissüljön, de folyamatos, vagy időnkénti frissítésre nem találtam megoldást."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Valószínűleg az fkeres fügyvény lesz a megoldás, de meghaladja a dolog a képességeimet.
Megpróbálom felvázolni miről is van szó:
Vannak oszlopok amely szövegeket tartalmaznak pl: tartozékok, előleg, stb és közvetlen mellette egy másik oszlop a Ft-os értékkel. Tehát Pl: tartozék – 15.000 Ft. Ezek az értékek többször szerepelnek több oszlopban is.
Na most egy új fülön ezeket kellene összegezni. Tehát kellene egy fügyvény, ami kikeresi az összes “tartozék” szót és a mellette lévő összegeket összeadja és az így kapott értéket kiírja."Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest