- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Nekem nem ilyen megoldas szukseges, ugy latszik nem fogalmaztam vilagosan.
Van nekem hasznos adatom 1 sor, ami bele van vegyulve kb 20 haszontalan sor es oszlop koze'.
Az iranyitott beillesztes + ures sor atugrasa emiatt nem mukodik nalam...
Szurni nem tudom, es sorba rendezni sem, mert mint mondottam 20 egyeb adat kozott van ami nekem kell...
Ha meg menne a szures dolog, akkor van kedve a fenenek 5000 vagy tobb sort masolgatni...
Az allomany ha jol emlekszem egy XML, es annyit tudtam vele csinalni hogy attekinthetobb legyen, hogy a tablazatot elforditottam, igy az az adat ami nekem kell most egy rogzitett helyen van.Ez 1 szemely adata,
A kovetkezo szemely adata viszont 23 sorral lejjebb talalhato, ugyanabban az oszlopban.
A masodik munkalapban ha lenne ra fuggveny, akkor azt tudnam mondani, hogy magyaran minden 23ik cella erteket tegye at a masodik munkalapra, egymas ala.
De a cella szamhoz nem lehet hozzanyulni, csak az ertekehez.
Tehat nekem olyan fuggveny kell, ami csak minden 23ik sor erteket teszi at a masodik munkalapra, egyszoval a tobbi 22sorral nem foglalkozik, hanem minden esetben az utolso cella szamahoz (es nem ertekehez !!!) hozzaad 23at, megjeleniti az ott levo adatot, 23 sorral arebb ugrik, beirja a kovetkezo adatot, megint ugrik 23at stb.Lehet hogy ez igy nem ertheto, akkor majd csinalok kepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3192
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest