Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bvdub
csendes tag
válasz
föccer
üzenetére
Rendben, azért köszönöm

Egy másik kérdés: meg lehet azt csinálni, hogy egyszerre két keresés + csere fusson le egy kijelölt táblázatban? Úgy értem, hogy pl: egy oszlopban a 2-es számokat 4-esre akarom cserélni, a 4-eseket pedig 2-esre (érthető módon, ha először a 2-es számot 4-esre változtatom akkor már nem tudom kiválogatni, hogy melyek voltak azok, amik eredetileg is 4-esek voltak).
Remélem nem volt túl nyakatekert a megfogalmazás

-
bvdub
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van, hogy xls adatbázissal dolgoztam openofficeban, elmentettem miután végeztem, most viszont nem tudom megnyitni, csak egy üres szövegdokumentumot nyit meg helyette, pedig az adatok (a fájl mérete alapján) ha minden igaz nem vesztek el. Próbáltam excel viewerrel megnyitni, ott azt írja sérült a fájl. Tudnátok tanácsot adni, hogy hogy tudnám kinyerni belőle az adatokat? Elég sok munkám van benne :S
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AOC Q27G4XF 27 2560x1440 QHD Monitor 2026.10.27-ig Garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50