Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delila_1
veterán
-
Delila_1
veterán
válasz
coolmpi
üzenetére
Ez a kérdés valahogy kimaradt.

A csatolt füzet Munka1 lapján látszik, hogy a beléptető automata nem áll a helyzete magaslatán. Néhány sorban az egymást követő időpontokban kissé rapszodikusan követik egymást a be- és kilépések. A lapon piros karakterrel jelöltem ezeket a hibákat.
Készítettem egy másolatot a lapról, ahol – önkényesen – kitöröltem a hibás sorokat. Felvettem 3 új oszlopot, majd az egészből kimutatást készítettem.
Érdemes megnézni az összegző oszlop és -sor cellaformátumát. Ha egyszerűen ó:p alakban adjuk meg ezt, akkor csak a 24 órákon felüli időt mutatja (138:37 helyett 18:37 látszana), mert az alapértelmezett idő az Excelben 1 nap, vagyis 24 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fferi50