- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
detroitrw
addikt
válasz
superecneB #18949 üzenetére
irányított beillesztés az üresek átugrása funkcióval
-
föccer
nagyúr
válasz
superecneB #12172 üzenetére
Dupla klikk az adott oszlop fejlécén, ahol ez az oszlop és a rákövetkező oszlop határa van. Ezzel engedélyezed az oszlopok automatikus méretezését.
üdv, föccer
-
Delila_1
veterán
válasz
superecneB #12169 üzenetére
A szerkesztőlécen beállsz a szövegbe, és Alt+Enterrel töröd a sort. Miért nem működik ez?
-
Delila_1
veterán
válasz
superecneB #12167 üzenetére
A cellaformázás Igazítás fülén jelöld be a Sortöréssel több sorba opciót.
Úgy is beállíthatod, hogy a szövegben Alt+Entert adsz, ahol törni akarod a szöveget. -
m.zmrzlina
senior tag
válasz
superecneB #10801 üzenetére
Válasz ment privátban.
-
m.zmrzlina
senior tag
válasz
superecneB #10799 üzenetére
Erre a kérdésre Delila_1 egyszer már itt válaszolt.
Csak akkor más tette fel a kérdést
-
superecneB
őstag
válasz
superecneB #10798 üzenetére
Még azt elfelejtettem írni, elnézést a dupla postért, hogy ezt a linket már megtaláltam és ez alapján meg tudom csinálni, de ettől nem lettem okosabb ugyanis a végeredményt számban adja, nekem pedig óra és percben kéne. Tehát jelenleg pl: 73,66666667 kéne átváltson xx:xx formátumba. Baromságot ír, ha az csinálom hogy ez a =73,66666667 idő formátumba teszem (24+ nem tud mit kezdeni)
-
Delila_1
veterán
válasz
superecneB #6916 üzenetére
Ha 2007-esnél régebbi verziód van, lefuttatod az alábbi kis makrót, ami a zöld hátterű cellák sorában a C oszlopba 1-et, a nem zöldek mellé 2-t ír. Ezután már tudod rendezni a C oszlop szerint, igény esetén a C-n belül más oszlopokat is bevehetsz a rendezésbe.
Sub szin()
Dim sor As Integer
sor = 1
Do While Cells(sor, 1) <> ""
If Cells(sor, 1).Interior.ColorIndex = 35 Then
Cells(sor, 3) = 1 'Itt írd át a 3-at, hogy ne a 3. (C) oszlopba írja a számot
Else
Cells(sor, 3) = 2 'és itt.
End If
sor = sor + 1
Loop
End SubA különböző zöldeknél a 35 helyére a megfelelő számot írd.
-
válasz
Hali!
2007-esben ez megoldható, nézd meg, hogy működik-e 2003-ban is(teljesen elfelejtem a 2003-at lassan)
1. Alaphelyzet
2. Belekattintok az adott oszlopba, Rendezés és szűrés/Egyéni sorrend
3. Megjelenő ablakban meg lehet adni, hogy a Rendezés alapja, az a cella színe legyen, mindez KÉPBEN
4. Leokézod és ez lesz az eredményFire.
-
WildBoarTeam
senior tag
válasz
Szia
Tudtommal az Excel "formázás" alapján nem tud rendezni (vagyis neked csak az kell, hogy ezek előre kerüljenek, a többi sorrendje mindegy, bár jelen esetben mindegy).
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, de pl ha van a keresett értékeidben valami közös, akkor az alapján, már szűrhetnéd (Autószűrő vagy hasonló?).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest