Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Ezt nem hiszem el

Megcsinálom a kódot a fül aktiválásához, ami működik is úgy ahogy kell (bár így persze rugalmatlan a kezelés, de legalább frissen mutatja az adatokat)
Ezután nekiálltam egy ellenőrzést belevinni a kimutatási táblába, hogy egyetlen sor se maradjon ki az összegzésekből.
Ezt is sikerült abszolválnom. Saját magam ill. az ellenőrzési folyamat kontrolljához a fejlesztés idejére beiktattam egy fül aktiválás nélküli színezett cella összeadást. Gondoltam majd manuálisan frissíttetem a tartalmát a kontrollhoz.
Viszont csak nézem, hogy folyamatosan jó értékek szerepelnek ebben a kontroll cellában.

Nekiálltam kutakodni mi is okozhatja ezt, de bevallom őszintén, hogy nem igazán jöttem rá.
Ekkor beiktattam egy a problémamegoldást elindító függvénylekérési csoportot és meglepően tapasztaltam, hogy ezek is frissülnek szépen, ahogy kell.Mivel nem tudtam mire vélni a dolgot kiszedtem a fül aktiválásakor lefutó kódot, hogy lássam mi is történik. Mondanom sem kell, hogy azóta is frissül rendesen minden egyes cella.

Legyen szíves valaki világosítson fel miért is kellett két napot azzal töltenem, hogy megoldjak egy olyan problémát, ami a jelek szerint nem is kellett volna, hogy probléma legyen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Parfüm topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50