Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz alratar #123127 üzenetére
Nekem jelenleg csak az Xcom 2vel van tapasztalatom, de azok alapján amit láttam szerintem mindkettő megéri a pénzét. A játékmenet viszont kicsit különböző, a Phantom Directive sokszor a lopakodás a legjobb megoldás és nem akarsz tűzharcba keveredni, míg xcomnál ott meg sokszor alap a tűzharc.
Tehát ha inkább lopakodós dolgot szeretnél egy kis tuzharcal, akkor PD, ha lopakodás plusz tűzharcbol is bőven szeretnél, akkor pedig Xcom.
Ismétlem, az Xcom 2 megvan mindenestül, tettem is bele jópár órát, szerintem simán megéri a pénzt. Messze van a hibátlan játéktól sajnos, de minden hibája ellenére egy kiváló játék, rengeteg ingyenes contentel a steam workshopban.
A videok plusz irokanyok alapján a PD is egy jó játéknak tűnik, nekem ment a wishlistre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Sigma 150-600mm Sports objektív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest