Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-07-08 10:28:34

LOGOUT.hu

Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3402) róland válasza huygens (#3401) üzenetére


róland
veterán

17k Ft-ért most kínálnak ATX méretű Jetway alaplapot AMD 780G chipsettel, 128 MB dedikált videómemóriával.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3404) duffbeer válasza Enszuke (#3403) üzenetére


duffbeer
őstag

Mit értesz "valódi" alatt? a WMV nem valódi ha ekkora a felbontása?

(#3407) duffbeer válasza Enszuke (#3403) üzenetére


duffbeer
őstag

Kipróbáltam.
Na ez már fogja a procit, kicsit be is akad. Hozzátenném viszont, hogy több lejátszóval (QuickTime Player, WMplayer, Mplayer classic) próbáltam és más-más volt az eredmény. Szerintem ez kőkemény codec függő. A WMV miért nem fogta meg a gépet? A felbontás alig volt kisebb. Mindenesetre egy X2-es procival és 2 GB Rammal biztos nem lenne gond, ugyanez a konfig mellett.
Egyébként letöltöttem egy full HD sample-t, (1920X1080) egy oldalról. Ez kb egy 40 másodperces filmecske volt tömörítve kb 2 GB, kicsomagolva mintegy 11(!!!) GB. Aztán próbáltam lejátszani és akadt mint az állat a PCmen is. Aztán kicsit utána számoltam és rájöttem, hogy a gépem még olvasni sem tudja ilyen gyorsan az adatot azért akad. Ez kb azt jelentené hogy 275 MB/sec-el kellene beolvasnia a filmet (Ezt még Raid 0-ban sem érném el:) ), ha elosztjuk a 11 gigát 40-el. Na ezt csak érdekességképpen írtam le.:)

[ Szerkesztve ]

(#3409) duffbeer válasza huygens (#3401) üzenetére


duffbeer
őstag

Hát nem az alaplap a leggyengébb láncszem, hanem a RAM. A 2x512 ramot nagyon hirtelen felejtsd el. 8-9000 forintért kapsz összeválogatott 2 db 1 GB-os DDR2-es Ramot örök garival. Az 512-es modul mindenképpen hülyeség, akkor inkább vegyél 1 db 1024-est, hogy később tudd bővítés esetén dualban használni. Én egyébként az ASUS lapot venném meg.

(#3410) duffbeer válasza Enszuke (#3408) üzenetére


duffbeer
őstag

PCmen kb 80-90 % volt a max (s939 AMD X2 3800+), HTPCn 100% (LE-1640). Viszont ffdshow codecet használok mindkét gépen. Megpróbálok játszani a codeccel, aztán majd írok.

(#3411) duffbeer válasza Enszuke (#3408) üzenetére


duffbeer
őstag

Próbáltam PCmen VLC playerrel, ott folyamatos lejátszás mellett 40-50% volt a terhelés, viszont egyszerűen megállt a lejátszás kb negyednél és minden programnál kb ugyanott kezd el akadni, mindkét gépen. Egyébként X1950Pro 512-m van.

(#3413) senerit válasza Agostino (#3399) üzenetére


senerit
csendes tag

PÜ ment! Bejöttek az iMONok!, Csak tessék, csak tessék! :)

(#3414) durkonorbi válasza duffbeer (#3400) üzenetére


durkonorbi
tag

Mondjuk ne haragudj, de a sempron (főleg a mobil) ezen a téren szóra sem érdemes

Még véletlenül sem haragszom, nem is veszem rossz néven, de pár dologra azért érdemes figyelni :)

Pl.: mint ahogy már utána olvastam is, hogy írták mások is, az a HD 1080p az tényleg az legyen ... :) nekem is van pár videom, ami 1080p néven megy (mp4, wmv stb... ) azokat nekem is szépen viszi a proci olyan 50-60%-os terhelés mellett!! De azért ami tényleg az (ezért is irtam, hogy érdemes rákeresni az nvidia pure video demo-re, mert az pl. kapaszkodik, bár hozzáteszem, azt is le tudom akadás mentesen játszani, csak a keményebb részeken bizony a hang egy pillanatra megakad ... ami apro (1/10sec -es) ugrásokat jelent a zenében, vagy ami alatt megy éppen) ..

A mobil sempron-t nem tudom miért írod le annyira :) persze nem mai gyerek, de az asztali semprontól annyiban különbözik hogy jobban sikerült, és így jóval alacsonyabb Vcore is elég neki a stabil működéshez, illetve szabadon variálható a szorzója (a régebbi sempronoké még nem volt az, a cnq-t sem ismerték ... ) ! Szóval nem olyan rossz kis proci az... :) Persze nem HD-zni való, mert keményen dolgozik alatta, de azért a HD3450 mellett elboldogul sokkal... :) (tényleg csak a keményebbek fogják meg és csak 1080-nál! :) )

Ahogy látod, valóban, sok múlik a codec-en, de azért ott is van egy minimum proc teljesítmény, ami kell, ha jó a codec, ha nem ... pl. ffdshow jellemzően nagyobb procit kíván, mint pl. a cyberlink vagy a coreAVC féle h.256 codec ... érdemes kicsit játszani vele, illetve sok múlik a lejátszón is (gom player, zoom player, mkplayer, mediaplayer classic ... ) próbálgatni kell, nekem fent van mind, van amelyik erre jó, van amelyik meg másra jobb ... :) általában lehet a filtereket, codeceket állítgatni a lejátszóban, melyiket használja, és úgy jó eredményeket lehet elérni ... :)

Apropo, valaki csak nézze már meg egy combosabb gépen ezt az nvidia-as hd demot, kiváncsi vagyok, másnál is ennyire keményen fog-e ... :))

[ Szerkesztve ]

(#3415) duffbeer válasza durkonorbi (#3414) üzenetére


duffbeer
őstag

Küldj egy linket erről az nvidia demoról! Mármint amire Te gondoltál. Én innen töltöm le a PureVideo 2007 Demo Video-t. Aztán majd írok. De ez is WMV.

[ Szerkesztve ]

(#3416) durkonorbi válasza duffbeer (#3415) üzenetére


durkonorbi
tag

Azthiszem innen szedtem le én, bár nem emlékszem 100%-ra, de majdnem tuti ... nálad hogy megy, sikerül a hangot is akadásmentesen rátennie a filmre?

(amugy alul a linken irják a system requirements-et is... :) persze kérdés, ez olyan videokarival értendő-e, ami támogatja az nvidia rásegítését, avagy sem ... :)

(#3417) duffbeer válasza durkonorbi (#3416) üzenetére


duffbeer
őstag

Igazi vagy nem igazi ezek az eredmények.
Az nVidia videót (nzm_PureVideo_SDvsHD.wmv) innen, az összes többit pedig innen töltöttem le.
Egyik videó sem akadt egyik gépen sem (a hang sem). A gép konfigurációk a profilomban vannak.
Érdekes, hogy a HDWMV hibátlanul megy "igazi" 1080p-s felbontásban, míg az mp4 elég gáz. Ez mi ha nem codec?...

[ Szerkesztve ]

(#3418) durkonorbi válasza duffbeer (#3417) üzenetére


durkonorbi
tag

Hát, valószínűleg codechiba, nem proc gyengeség az biztos... mivel nálam az nvidia gyakorlatilag csak a legkeményebb részen akad meg párszor (hang) viszont a procim órajele bőven a tied alatt van, ezért teljesen ok, hogy nálad megy!

Amiket linkeltél videokat a microsoft oldalán, azok jól látom, hogy *.exe-k??? :F

(#3419) duffbeer válasza durkonorbi (#3418) üzenetére


duffbeer
őstag

Igen SFX ZIP. Egyébként WMV.

(#3420) dni válasza huygens (#3412) üzenetére


dni
őstag

Vga helyett én egy HD3450et ajánlok, már támogatja a (HD)Video lejátszás gyorsítását, szintén passzív, kb ugyan ennyibe fáj.
Vagy 780G konfig, ugyanennyiből kilehet hozni, 44+ -al alulfeszelve lehet még kevesebbet is fogyasztana, és elméletileg egy fokkal jobb a int. hangkariis. VGA-ja pedig HD3200 szintén integrált.
Tápos topicban érdeklődj a hangerejéről.

(#3421) durkonorbi válasza dni (#3420) üzenetére


durkonorbi
tag

Hmmm ... ennek a hardveres HD gyorsításnak a végére jó lenne pontot tenni .. :)
Ugyanis a köv a helyzet, én is úgy vettem a HD3450-emet, hogy jujj de jó, gyorsítja a HD videokat (1080-al irják a weboldalon is), és ezért bőven elég lesz a rendszerbe a 3000+-os mobil sempron ... de ha visszaolvastok láthatjátok, hogy a procim a 720-ra teljesen ok, de 1080-nál már némelyik fogja (100%-os megy), vagyis kicsit kétséges lett számomra a hardveres gyorsítás mibenléte..... és ha megnézzük a HD video lejátszás minimum illetve ajánlott feltételeit, akkor látható, hogy nemigen lehet eldönteni, hogy most akkor segít vagy sem ....

Emiatt felkerestem az AMD-t, és váltottunk pár emailt az ügyben, aminek a lényegét összegeztem is a kártya fórumában ( ez az a hozzászólás ) vagyis hacsak nem gyári hddvd vagy kéklemezes olvasóról olvastok szabvány kódolásban, esetleg full rippet akartok lejátszani, akkor nagyon úgy néz ki, ez a rásegítés felejtős ... de nem tudom, nem nagyon akartak konkrétan fogalmazni, inkább csak azon erősködtek, hogy a fentiekkel tesztelték, úgy ment ...

Jó lenne, ha valakinek lenne lehetősége kipróbálni pl. egy ilyen rendszert (integrált video ugyanazzal a rendszerrel vs. egy HD szériás radeon ugyanabban a rendszerben, pl. a legjobban ez a HD3450 lenne érdekes, tekintve, hogy nagyon olcsó és ideális HTPC alap) ... Ott látszanának a különbségek igazán ..

Ugyanis amíg csak a fentiek vannak támogatva, addig azért azt mondom, inkább vegyen az ember egy combosabb procit, és - mindegy, milyen - integrált videos alaplapot, ami most új, és jó árban kapható ... :)

(#3422) dni válasza durkonorbi (#3421) üzenetére


dni
őstag

Ha lemegy a vizsgaidőszak, elképzelhető, h neki leselkedek egy ilyen tesztnek, ha addig nem készít valaki más. Addig is PH cikk ide vonatkozó része.

(#3424) Vladi


Vladi
nagyúr

Ez a kérdés engem is régóta foglalkoztat:
Mennyi a hd filmek minimális gépigénye?
Volt már egy kicsi mérésem nekem is.
Ott a régi vas elég jól teljesített.

De hogy van akkor pontosan ez a hardveres gyorsítás dolog? Elvileg ahhoz is kell driver, nem?
Utána nézek majd, hogy állnak a Linuxok ilyen téren.

Viszont ezt a tesztelgetést egy kicsit kiterjeszthetnénk! Több gép, több film, codec, oprendszer stb...
Mostanában lesz már egy kis szabadidőm. Vélemény?

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#3425) durkonorbi


durkonorbi
tag

A tesztelegtés valóban jó ötlet!!!

Véleményem szerint - de nem vagyok nagy hozzáértője a számítástechnika ezen részének - az, hogy milyen codec van fent az természetesen befolyásolja, hogy hány %-on megy a proci, de nem a hardveres támogatás miatt ... itt ugyanis arról lehet szó, hogy az adott codec milyen algoritmus szerint dolgozik, azaz mennyire terheli a processzort a dekódolás az adott alkalmazásnál ... ezért ajánlják pl. a gyengébb gépekre a coreAVC-t, mert kisebb a kódolási folyamat gépigénye, míg pl. egyes playerek beépített codecjei, vagy éppen akár csak az ffdshow már nagyobb gépigényű (más fórumok hozzászólásai, tapasztalatai alapján írom ezeket) ... DE: a hardveres rásegítésnek nem az lenne az értelme, hogy minden egyéb plussz nélkül dolgozzon? Vagy pl. egy spec codeccel amit hozzá adnak .. vagy méginkább bármelyik codeccel, ami pl. a h.264 vagy VC-1 videokat falja? (AMD idevágó válasza arra a kérdésre, hogy kell-e nekem bármit telepíteni, vagy bekapcsolni, akár drivert, codecet, akár a catalystot megbabrálni: nem kell csinálni semmit, minden megy alapból!!! Ami persze nem teljesen korrekt válasz, mert ha ők pl. feltelepítették a powerdvd 8 ultra-t, és azzal teszteltek egy h.264 videot, akor ott máris a telepítésnél felkerül a cyberlink féle h.264 codec ... amit egyébként kipróbáltam, mkplayerrel, illetve mediaplayer classiccal is, hogy beállítottam, azt használja, de semmi változás ... :( )

Szóval kicsit - legalábbis nekem - ködös ez a hardveres dolog ... a pórnép, aki nem boltba vett hd anyagokat nézeget a kéklemezen, annak valószínűleg nem megy a rásegítés ... csak official cuccokkal ... de javítsatok ki, ha nem igy van (én örülnék alegjobban! :) )... ezért lenne jó egy olyan teszt, ahol a ugyanaz az integrált vga-s lap plussz egyéb hardverelemek (persze nem 780g-s lap, hanem pl. valami gef6150 vagy ilyesmi... :) ) küzd meg önmagával, egy hd3450 társaságában! :)

Az emlitett ph!-s tesztben szereplő videokat még megkérdezem majd, kiváncsi vagyok mik voltak, ill. ha le lehet szedni ki is próbálom majd a gépemen!!!

[ Szerkesztve ]

(#3426) joe999 válasza durkonorbi (#3425) üzenetére


joe999
tag

Sziasztok!

Úgy látom sok embert érdekel a hardveres gyorsítás téma, ezért leírom az én tapasztalataimat. Csak ATI kártyával kapcsolatban tudok nyilatkozni, mert nekem az van, mégpedig egy Gigabyte Radeon HD2400 XT ( még mielőtt valaki hülyének néz, HTPC-ben van és vásárláskor a játék nem volt szempont). Szóval ezeknél a kártyáknál a hardveres gyorsítás vagy működik, vagy nem. Ezzel azt akarom mondani, hogy nincs olyan, hogy kicsit rásegít a videóra, vagy csinálja full hardverből, vagy pedig a processzor dekódol. Lényeges, hogy milyen kodeket használunk.
Az ismertebbek:
- FFDSHOW H.264 dekódere, nagyon jó minőségű most már több mag támogatással, nincs gyorsítás,
- CoreAVC picit gyengébb minőség, kisebb gépigény, két mag támogatás, nincs gyorsítás
- Cyberlink (PowerDVD) H.264 kodek CoreAVC-hez hasonló minőség, két mag támogatás, hardveres gyorsítás
- utolsónak hagytam a Media Player Clasic Home Cinema beépített H.264 dekóderét (úgy tudom, hogy már elérhető standalone filter formájában is) az előbbivel azonos minőség két mag támogatás, hardveres gyorsítás.
Ahhoz, hogy működjön a hardveres gyorsítás néhány kompromisszumot kell kötni. Nem lehet ffdshow-val posztproceszelni és vobsub-al (vsfilter) feliratozni (legalábbis nekem még nem jött össze). Szóval akinek ATI HD kártyája van és ki szeretné próbálni a hardveres gyorsítást, annak a következőt kell tennie. Fel kell telepíteni az MPC Home Cinema-t (ez nem lesz nehéz, lévén csak egy fájlból áll).
[link]
Ha van ffdshow a gépen, akkor a következőt kell tenni: ffdshow -> video decoder configuration -> codec fül -> letekerni a legalsóhoz -> RAW Video -> disabled. Ezzel az ffdshow ki van pipálva. El kell indítani az MPC Home Cinema-t majd a menüben View -> Options -> Internal filter -> a jobb oldalon a Transform filterek között be kell pipálni a H264/AVC(DXVA) és VC1(DXVA) kockákat. Ezután el kell inditani mondjuk egy H.264 kódolású MKV-t. Ha megy, akkor a képen jobb egér gomb -> filters, itt meg kell nézni, hogy nincs-e a filterek között az ffdshow (ha az előzőeket megcsináltuk, akkor nem lesz) illetve a directvobsub. Ha utóbbi ott van, akkor le kell tiltani, vagy ideiglenesen el lehet távolítani a gépről. Ha jól emlékszem az MPC HC is tud feliratozni. Ha ezek után minden OK akkor a filterek között megjelenik egy MPC Video decoder nevű kodek, ez kell nekünk. Ha mégsem lenne ott, akkor a fent említett módon be kell mennünk az Options menübe és az External filterek között az esetlegesen ott lévő CoreAVC-t és más H.264 filtert blokkolni kell. Ha minden igaz ezek után már az MPC Video decoder fog dolgozni. Ezután már csak annyi a teenő, hogy a filterre kattintva az Enable DXVA kockát bepipáljuk. Célszerű kilépni és újraindítani az MPC-t. HA minden jól megy akkor 2-3 % CPU terheléssel fognak menni az 1080p-s anyagok, hiszen csak a VGA-t kell etetni.
Ha valakinek van kérdése a témával kapcsolatban szívesen segítek, ha tudok.

[ Szerkesztve ]

(#3427) joe999


joe999
tag

Még csak annyi, hogy Hali Media Splitter legyen a gépen.

(#3428) durkonorbi válasza joe999 (#3427) üzenetére


durkonorbi
tag

Sirály! :R :R :R

Köszi a leírást, ez eddig teljesen egybevág azzal amit olvastam, kutakodtam a témával kapcsolatban, de ilyen jól összeszedetten sehol sem találtam meg!!!! Mégegyszer egy nagy KÖSZÖNÖM!!!!

Igyekszem mihamarabb kipróbálni én is ezeket, mert szeretnék már látni egy normális pár %-os procihasználatot 1080 közben! :)

Egy kérdésem lenne még: ez csak mkv. formátumoknál igaz, vagy hasonlóan tehermentesít 1080 címmel díszített mp4, wmv, ill. egyéb kiterjesztésű videok esetén .. vagy azok más kódolást alkalmaznak? Illetve tudsz esetleg linkelni egy netről elérhető/letölthető olyan trailert/demot, amivel biztos mennie kell a hardveres gyorsításnak és pl. mkv kiterjesztésű?

(#3429) joe999 válasza durkonorbi (#3428) üzenetére


joe999
tag

Az összes újabb 720p és 1080p -s release-el megy a hardveres gyorsítás. Már egy ideje olyan profillal kódolják őket, ami támogatja a DXVA-t. MP4, WMW-el kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, ilyenekkel nem találkoztam. A hardveres gyorsítás elvileg minden szabványos profillal kódolt H.264 anyaggal működik, függetlenül attól, hogy az milyen konténerben van.

[ Szerkesztve ]

(#3430) Scoobyka


Scoobyka
addikt

üdv..
most kezdett érdekelni a téma....és gondoltam megkérdezem,hogy körülbelül mennyiből lehet htcp-t építeni(minimal költségen,már van notim)?....lcd-tv vel lenne összedugva....olyasmi kéne ami viszi a hd filmeket...720p és 1080p-t egyaránt...valamint egy normális winyó is van benne...aki tud írjon egy kis segítséget.

ja és nem árt,ha kicsi halk és szép...:D

[ Szerkesztve ]

(#3431) róland válasza Scoobyka (#3430) üzenetére


róland
veterán

AMD 78G chipset-es alaplapok olyan 20.000,- Ft körül kaphatók
AMD Athlon X2 4850e CPu szintén fenti ár körül beszerezhető
2*1GB DDR2 memória kb. 10.000,- Ft
HDD 10.000,- - 20.000,- Ft körül.

Összesen nagyjából 60.000,- - 70.000,- Ft a vas.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3432) Vladi


Vladi
nagyúr

Volt itt a logouton egy írás a videó lejátszók teszteléséről. Egyszer valaki belinkelete. Már nem emlékszem hol. :( Elég nehéz volt megtalálni. Nem tudjátok a címét?

Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

(#3433) canniball válasza róland (#3431) üzenetére


canniball
nagyúr

+ház és (igény esetén) távirányító. :) Ez néha eléggé meg tudja dobni az árat...

[ Szerkesztve ]

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#3434) róland válasza canniball (#3433) üzenetére


róland
veterán

Azok eléggé meg tudják dobni az árat. iMON VFD ~20-25k Ft; ház akár 60-90k Ft is lehet.

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3436) senerit válasza róland (#3434) üzenetére


senerit
csendes tag

iMon Mini jóval olcsóbb, ha nem kell kijelző, csak távirányító és szoftver.
VFD is olcsóbb, mint 20.
[link]

(#3437) róland válasza senerit (#3436) üzenetére


róland
veterán

S mondjuk Zalman HD-135, vagy Origen S10 házat mennyiért tudnátok hozni?

http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!

(#3438) karika26


karika26
csendes tag

vagy esetleg Silverstone LC-16B MR-t?
valaki nem tud ilyen htpc kuckot? :Y

(#3439) vallas válasza senerit (#3436) üzenetére


vallas
senior tag

És mikor lesznek többi fajta imonok, engem a floppy helyre szerelhető érdekelne?

.............IHB-MBM............. Let's Go MAVS!

(#3440) senerit válasza vallas (#3439) üzenetére


senerit
csendes tag

Szia

Bizonytalan most még.
VFD és a Mini gyakorlatilag lefedi az igényeket. Kicsi, olcsó és a nagy kijelzős.
Most azt mondom, VFD és Mini között kéne döntened.

(#3441) senerit válasza róland (#3437) üzenetére


senerit
csendes tag

Nézem. Alapjáraton nem, de megoldható:)

(#3442) karika26


karika26
csendes tag

valaki nem tud ilyen htpc kuckot :Silverstone LC-16B MR ?

(#3443) canniball válasza karika26 (#3442) üzenetére


canniball
nagyúr

Parancsolj.

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#3444) karika26 válasza canniball (#3443) üzenetére


karika26
csendes tag

Köszi canniball!
ugy értettem hogy esetleg olcsobban :R :R :R

(#3445) quby válasza karika26 (#3444) üzenetére


quby
őstag

olcsóbban??hát ettöl olcsobban má mit akarsz :D ! igy is szinte ingyen van.... ;] de bátran állithatom hogy nagyon tuti kis házikó

A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy bagolyt egyensúlyoz a hátán.

(#3446) canniball válasza karika26 (#3444) üzenetére


canniball
nagyúr

Ennél csak drágábban találtam. Ha olcsóbbat akarsz szvsz nézz másik házat...

https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

(#3447) 100b


100b
tag

Sziasztok!

MIvel az iMON VFD topic eléggé leült (itt meg úgy is megy most ez a téma), ezért itt teszem fel a kérdesemet.
Próbált már valaki iMON VFD-vel időzített felvételt készíteni TV-ből (természetesen tuner kártyával)? Az időzített bekapcsolás ugye adott, de ezen felül mást is lehet időzíteni? MOndjuk anélkül, hogy minden bekapcsoláskor alapértelmezetté nem tennénk a rögzítést. :D
Szóval?

(#3448) golyani


golyani
addikt

lehet kellesz majd egy ilyen ha anyámék rákapnak a HD-re hát próbálkozok vmi low-cost megoldással:). Íme:

- A64 X2 BE 2350
- 1Gb 800MHZ ram
- WD 250Gb Sata2 16Mb
- Asus M2n Se Plus
- Pio 215D
- Aerocool Aerocube (házat még nem tudok hirtelen ezt láttam meg fentebb és ez egészen pofás darab:)

vélemény? HD filmekre netre tévézésre. idővel kaphat egy tunerkártyát is:)

(#3450) golyani válasza Enszuke (#3449) üzenetére


golyani
addikt

mondasz valamit. viszont így utólag arknék bele wfiti és akkor tulajdonképpen mindegy mert a másik gépről is tudok lejátszani.

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  HTPC (házimozi PC) topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.